Hugo Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja jak zawsze chętny Cholera jasna, a myślałem, że Cię nie będzie No trudno, może jakoś wytrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja może się zjawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ludzie od upałów odpoczywają i pewnie stąd taka cisza Co do spota jak nie będę w robocie to jak najbardziej jestem za Panowie, jeszcze krótkie pytanko do was, być może znalazłem kupca na moje felgi i czy gdyby zaszła potrzeba pożyczyłby mi ktoś na dosłownie dwa-trzy dni obojętnie jaki komplet kół byle z rozstawem 5x112 żeby to wpakować do b6-ki na dojazd do domu bo swoje biedroneczki pogoniłem i zostałem bez drugiego kompletu ? Odwdzięczę się w razie czego flaszeczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja właśnie jestem po podwójnej regeneracji w Avanti. Poprawiali robotę bo uszczelniacz wywaliło z jednej strony. Przez to poniósłem dodatkowe koszty zbiornika, geometrii, płynów itd. Także sam sobie odpowiedz.Mialem tam regenerowac swoja maglownice bo polecal mi ja moj mechanik jako dobry zaklad. Ale wkoncu wyszlo tak ze sprzedalem im swoja a kupilem inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Ludzie od upałów odpoczywają i pewnie stąd taka cisza Co do spota jak nie będę w robocie to jak najbardziej jestem za Panowie, jeszcze krótkie pytanko do was, być może znalazłem kupca na moje felgi i czy gdyby zaszła potrzeba pożyczyłby mi ktoś na dosłownie dwa-trzy dni obojętnie jaki komplet kół byle z rozstawem 5x112 żeby to wpakować do b6-ki na dojazd do domu bo swoje biedroneczki pogoniłem i zostałem bez drugiego kompletu ? Odwdzięczę się w razie czego flaszeczką Michałek, mam setup zimowy, więc flaszką mnie przekonałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 to spotykamy się gdzieś jutro? bo ja mam pierwszy wolny weekend od 2 miesięcy więc z chęcią bym to jakoś wykorzystał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Gdzie w lublinie wypiaskuje 4szt sprezyn od gwintu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Michałek, mam setup zimowy, więc flaszką mnie przekonałeś wiedziałem do kogo uderzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Michałek, mam setup zimowy, więc flaszką mnie przekonałeś wiedziałem do kogo uderzyć Daj znac jak będą Ci potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Siema. Pany jakiś dobry szrot na trasie Lublin - Krasnystaw? Potrzebuję fotela kierowcy soul sprawnego bo mój już tylko na złom się nadaje. Edytowane 11 Lipca 2015 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Gdzie w lublinie wypiaskuje 4szt sprezyn od gwintu?piękna 8tel 732738919 Edytowane 12 Lipca 2015 przez pawel212333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Siema. Pany jakiś dobry szrot na trasie Lublin - Krasnystaw? Potrzebuję fotela kierowcy soul sprawnego bo mój już tylko na złom się nadaje.W Lublinie na ul choiny, na końcu dwupasmowki ma tam dużo audi na części i ceny znośnewysłane z Commodore 64 Edytowane 12 Lipca 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viruslu63 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 W Lublinie na ul choiny, na końcu dwupasmowki ma tam dużo audi na części i ceny znośne Ale ma praktycznie tylko graty do b5... Aczkolwiek pojechać i zapytać nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Bylem kilka razy i do b6 bralem, wiec chyba poszerzył oferte wysłane z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 http://www.lublin112.pl/al-tysiaclecia-bmw-wypadlo-zakretu-staranowalo-barierki-uderzylo-filar-wiaduktu-zdjecia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 kolejny baran w bwm co auta nie ogarnia, pod tym wiaduktem to już nie pierwszy taki wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 i zapewne nie ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 A bmka wcale nie bita ;-) szpachla z blotnika spadła ze strachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Tak to jest hehe Niemiec płakał jak sprzedawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 ze szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi