pawel212333 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 No na pewno hehe Michał widziany koło zamku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 koledzy umie ktoś delikatnie obrabiać zdjęcia w jakimś programie?ja jestem kompletnym laikiem jeśli o to chodzi:( bo przypadkowo przy robieniu zdjęć uchwyciłem swoje a4 na jednym foto z moim ukochanym pieskiem(pies energiczny nie lubi pozować) zdjęcie wyszło tragicznie ale że już pewnie drugiego nie zrobię to mógłby to ktoś delikatnie obrobić żeby nadawało się do oprawienia i postawienia na szafce?? jakby coś to piwo stawiam:) tu jest zdjęciehttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f44ae573e591bec.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Koledzy macie jakiegos diesel speca bo silnik zaczął mi glosniej pracowacować tak jakby lewe powietrze czy cos tego rodzaju basowy dzwiek bym nazwał, macie kogoś zaufanego co ogarnia temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Koledzy macie jakiegos diesel speca bo silnik zaczął mi glosniej pracowacować tak jakby lewe powietrze czy cos tego rodzaju basowy dzwiek bym nazwał, macie kogoś zaufanego co ogarnia temat Speca nie znam ale moge Cię naprowadzić na możliwą usterkę .... jeżeli słyszysz basowy podzwięk wydobywający się z filtra powietrza to trzeba zajrzeć do wałka rozrządu... możliwe że przytarty już jest , ewentualnie wypadła zaślepka (brok) z magistrali olejowej głowicy efektem czego jest spadek ciśnienia oleu na wałku rozrzadu i hydropopyhaczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Koledzy macie jakiegos diesel speca bo silnik zaczął mi glosniej pracowacować tak jakby lewe powietrze czy cos tego rodzaju basowy dzwiek bym nazwał, macie kogoś zaufanego co ogarnia temat Speca nie znam ale moge Cię naprowadzić na możliwą usterkę .... jeżeli słyszysz basowy podzwięk wydobywający się z filtra powietrza to trzeba zajrzeć do wałka rozrządu... możliwe że przytarty już jest , ewentualnie wypadła zaślepka (brok) z magistrali olejowej głowicy efektem czego jest spadek ciśnienia oleu na wałku rozrzadu i hydropopyhaczach. bedziesz w niedziele na spocie? to posluchasz? jesli chodzi o filt powietrza to sluchac cos bo nasluchiwalem. uszczelke wymienialem pod pokrywą po podciekao z niego przy okazji powiedziałem by zobaczyc na broki wlasnie i powiedzieli mi ze byly pozaginane pewnie by nie wypadly chyba ze tak powiedzieli by wrocic z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 koledzy umie ktoś delikatnie obrabiać zdjęcia w jakimś programie?ja jestem kompletnym laikiem jeśli o to chodzi:( bo przypadkowo przy robieniu zdjęć uchwyciłem swoje a4 na jednym foto z moim ukochanym pieskiem(pies energiczny nie lubi pozować) zdjęcie wyszło tragicznie ale że już pewnie drugiego nie zrobię to mógłby to ktoś delikatnie obrobić żeby nadawało się do oprawienia i postawienia na szafce?? jakby coś to piwo stawiam:) tu jest zdjęciehttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f44ae573e591bec.html to zdjecie nie nadaje sie do obróbki... najlepszy magik nic z nim nie zrobi bo zwyczajnie jest beznadziejnie wykadrowane... jedyne co mozna zrobić to "przerób moje zdjecie" czyli wyciać psa i wkleić w inną scenerie - generalnie robota dla beki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) koledzy umie ktoś delikatnie obrabiać zdjęcia w jakimś programie?ja jestem kompletnym laikiem jeśli o to chodzi:( bo przypadkowo przy robieniu zdjęć uchwyciłem swoje a4 na jednym foto z moim ukochanym pieskiem(pies energiczny nie lubi pozować) zdjęcie wyszło tragicznie ale że już pewnie drugiego nie zrobię to mógłby to ktoś delikatnie obrobić żeby nadawało się do oprawienia i postawienia na szafce?? jakby coś to piwo stawiam:) tu jest zdjęciehttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f44ae573e591bec.html Edytowane 17 Lipca 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dobra robota Jak cos to ja piwo przytule bo kolega Marcin nie pije Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Michał widziany koło zamku byłem na działeczkę śmigałem Dobra robota Jak cos to ja piwo przytule bo kolega Marcin nie pije wiedziałem, że będziesz chętny ps. dzięki za numer, jak zhandluję to się odezwę xMarcin95x, po wielu bojach dojechały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Co Ty Michal chcesz handlowac? Moj numer ? raczej nikt go nie bedzie chcial Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 o kołach mówiłem kupca na swojej już mam, tylko ciężko coś fajnego na zamianę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Przeciez Ty szukales na zimie, nie mowiles ze te chcesz zmieniac.. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 no właśnie chciałem pójść również w oem-owe felgi na lato, ale jak wyjdzie zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dobra robota Jak cos to ja piwo przytule bo kolega Marcin nie pije piwko będzie, ale fajnie by było tego psa wkleić z powrotem, bo to głównie o niego mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) no jednak się postarali. Co ciekawego dostałeś?Dziś bawiłem się APC, cmentarz ze zderzaka bez problemu zszedł .... razem z woskiem ( a miał być taki bezpieczny ) , a tak na poważnie, to super domywa .robitl, hah , no to nieźle.Źle cię zrozumiałem bo pisząc : przypadkowo przy robieniu zdjęć uchwyciłem swoje a4 na jednym foto z moim ukochanym pieskiem myślałem, że chciałeś właśnie go usunąć ze zdjęcia. Edytowane 17 Lipca 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) myślałem, że chciałeś właśnie go usunąć ze zdjęcia. hehe, chciałem żeby i audi i pies były na foto tylko jakoś to obrobić trochę żeby nadawało się do postawienia na biurko w pracy. Edytowane 17 Lipca 2015 przez robitl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 myślałem, że chciałeś właśnie go usunąć ze zdjęcia. hehe, chciałem żeby i audi i pies były na foto tylko jakoś to obrobić trochę żeby nadawało się do postawienia na biurko w pracy.Hahahaha oddajcie pieska :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Marcin, szyby, plastiki zewnętrzne i wewnętrzne, water spoty i qd wczoraj po trasie umyłem auto i przeleciałem tym qd velox shine, bardzo przyjemny a tymczasem wracając z pracy... ale upał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 ale patelnia Może do 18 się trochę ochłodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Może do 18 się trochę ochłodzi Przy grillu na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi