Herdas Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 felgi rotor kosmos: O tych felgach mówisz? tak jeszcze w czerni bo mallo takich biore w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 mam problem chodzi o to że jak się przekęca kluczyk to się właczają światła jak to wyłączyć w b6 czekam na odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zrobilo sie teraz czy zawsze tak miales? Wysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 teraz się tak zrobiło tylko niewiem czy da rade bez vaga czy trzeba z vaga podpinać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Włącznik świateł padł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Włącznik świateł padł?To moze by racjaWysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 A jak to sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Podpiąć na chwilę inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Nie mam innego na sprawdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Jak coś to pisz, mam dzisiaj wolne, okolice Jana Pawła, możesz podjechać to zamienimy. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Nie mam innego na sprawdzenie Jak coś to pisz, mam dzisiaj wolne, okolice Jana Pawła, możesz podjechać to zamienimy. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka No na wszystko znajdzie się rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Do mnie tez smialo uderzej ja okolice carrefur na witosa- ew. Grabskiego Wysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Jeśli nie wlacznik to wygląda jakby uruchomił Ci się tryb skandynawski. W pozycji 0 światła mijania i dalej już normalnie, pozycje i mijania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 No naoglądałem się wczoraj RSów a dziś masz baba placek :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Przynajmniej jak to było w mieście to nadal masz lejce, w naszym przypadku było by 3 mies. Fotelik pasażera Wysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 miałem 120 na 70 ( koło felicity) zostałem poinformowany że jeden km więcej i lejce by wzięli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 no to Ci się nieźle upiekło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 głupota bije z pyska normalnie to dobrze ze jeszcze mi fart został A tak na poważnie to na tej dwupasmówce na kalinówke tam wszyscy jadą lewym pasem 50km/h i po kilku km takiej jazdy można dostac jakiejś palpitacji serca, więc jak sie rozluźniło to chciałem to towarzystwo szybko łyknąć, no i efekt jak widać :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Z tego co ja wiem to mogą zabrać tylko na przekroczeniu na 50 podniesien to nie obowiązuje Czym cie capneli? Wysłane za pomocą Commodore 64 Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 tam to raczej nieoznakowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi