Maras Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 to z czym miales problemy ?? u starego w A6 jest AFN i smiga az milo
paput Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 to z czym miales problemy ?? u starego w A6 jest AFN i smiga az milo trochę miałęm i wg mnie stosunek mocy, kultura pracy ni jak się ma do benzinki dlatego będzie beznyna + gaz
Maras Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 a janie wiem czego ale zawsze diesel jakos do gazu nie jestem przekonany
paput Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 a janie wiem czego ale zawsze diesel jakos do gazu nie jestem przekonany szwagier ma audi i ojciec i jest ok, ja szukam jako drugie a4 b5 niestety poprzednie rozbiłem, 1.8 T
Maras Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 widzialem ze na czesci rozsprzedales ale jakos mi sie nie widzi gaz moze dlatego ze wczesniej mialismy passata na gazie i nie chcial wcale chodzic ale to bylo pare lat temu moze teraz robia lepsze instalacje gazowe
paput Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 widzialem ze na czesci rozsprzedales ale jakos mi sie nie widzi gaz moze dlatego ze wczesniej mialismy passata na gazie i nie chcial wcale chodzic ale to bylo pare lat temu moze teraz robia lepsze instalacje gazowe :>taniej na gazie na pewno niż na ropce i te drgania
Maras Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 no teraz to napewno taniej a drgania do minimalne sa jak jest wszystko wporzo
rafalekx Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie słuchaj paputa, kupił jakiegoś zloma to mu się psuł Na "szczęście" pozbył się już tego "problemu" Ja mam AFNa 4 lata i zero problemów
paput Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 no teraz to napewno taniej a drgania do minimalne sa jak jest wszystko wporzo nie wróce do diesla na bank, posłuchaj starego wyjadacza myślę jeszcze czy by się nie wstrzymać i S4 nie kupic :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 23:29_________________________________________________ nie słuchaj paputa, kupił jakiegoś zloma to mu się psuł Na "szczęście" pozbył się już tego "problemu" Ja mam AFNa 4 lata i zero problemów jasne koledzy z Radzynia to niezłe przekręty :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 posłuchaj starego wyjadacza :polew: :polew: nie mogę Ty taki stary wyjadacz jak Kowi baletnica Przecie Ty to swoje padło max rok miałeś i to chyba nie jasne koledzy z Radzynia to niezłe przekręty :gwizdanie: taaa a ilu ich znasz? Bo mnie nawet nie znasz
paput Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 posłuchaj starego wyjadacza :polew: :polew: nie mogę Ty taki stary wyjadacz jak Kowi baletnica Przecie Ty to swoje padło max rok miałeś i to chyba nie jasne koledzy z Radzynia to niezłe przekręty :gwizdanie: taaa a ilu ich znasz? Bo mnie nawet nie znasz ne pertol cycu :>[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 23:35_________________________________________________ponad roczek a Ty tak kisisz tego afna i nic nie piszesz o nim
rafalekx Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ne pertol cycu :> ponad roczek a Ty tak kisisz tego afna i nic nie piszesz o nim A co mam o nim pisać? Nic w nim nie robię, no jedynie ostatnio odbłyśniki w lampach zmieniłem i to opisałem gdzie trzeba To co mam pisać? Że dobrze jeździ? Że ostatnio latałem nim boczkami? 9 stycznia pojawię się nim w Lublinie na serduszku z okazji wośpu Jak nie wierzysz że jeździ to przyjedź zobacz
paput Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ne pertol cycu :> ponad roczek a Ty tak kisisz tego afna i nic nie piszesz o nim A co mam o nim pisać? Nic w nim nie robię, no jedynie ostatnio odbłyśniki w lampach zmieniłem i to opisałem gdzie trzeba To co mam pisać? Że dobrze jeździ? Że ostatnio latałem nim boczkami? 9 stycznia pojawię się nim w Lublinie na serduszku z okazji wośpu Jak nie wierzysz że jeździ to przyjedź zobacz [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 23:39_________________________________________________niedzielny jeździec
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Rafalekxowi sie nic nie psuje bo przepala go raz na kwartał :polew:
paput Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Rafalekxowi sie nic nie psuje bo przepala go raz na kwartał :polew: właśnie
rafalekx Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 niedzielny jeździec :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jeb@ny prawie trafiłeś
paput Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 niedzielny jeździec :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: jeb@ny prawie trafiłeś ręczny i poszedł, (z)bokami :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Rafalekxowi sie nic nie psuje bo przepala go raz na kwartał :polew: :polew: tylko skąd te 100 tys. km więcej na blacie od momentu kupna i po co 2 razy rozrząd zmieniałem? że VAGiem sobie dodałem? nie umiem
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 na 4,5 roku żaden wyczyn :polew: :polew:
paput Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Rafalekxowi sie nic nie psuje bo przepala go raz na kwartał :polew: :polew: tylko skąd te 100 tys. km więcej na blacie od momentu kupna i po co 2 razy rozrząd zmieniałem? że VAGiem sobie dodałem? nie umiem bo jak licznik był cofany 4 razy to teraz szybiciej za***rdala
Rekomendowane odpowiedzi