Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jest ktoś w lubelskim, kto mógłby za mnie ogarnać temat przekładki dwumasy na 1mas + sprzęgło? w zwiazku ze zmianą roboty nie mam czasu na latanie po szrotach, mechanikach i odbieranie paczek od kurierów...

pytam na zaś, na chwile obecną brak kasy na jakieś grubsze dłubania a z tego co wiem to trzeba troche mieć. gdzie wymienie całość najtaniej/najszybciej? najlepiej w sobotę. jest sens np. rozmontować całość, sprawdzić stan i decydować czy tylko sprzęglo awx czy 1mas+ sprzęgło?

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czy jest ktoś w lubelskim, kto mógłby za mnie ogarnać temat przekładki dwumasy na 1mas + sprzęgło?

Mogę ci wymienić. :D

jest sens np. rozmontować całość, sprawdzić stan i decydować czy tylko sprzęglo awx czy 1mas+ sprzęgło?

Dwumas w PB wytrzymuje dużo więcej niż w Dieslu. Ja bym go nie ruszał tylko kupił sprzęgło od AWX. Chyba, że po rozebraniu okazałoby się, że jest lipa w co naprawdę wątpię. Tych silników już trochę przewinęło się przez moje ręce. :D

Opublikowano

syndrom sztokholmski mam powoli z tobą :D no to zamawiam i będę męczył.

Opublikowano

Ma ktos orginalny vcds i wybiera sie przypadkiem na spocik? [emoji4]

Opublikowano

no to zamawiam i będę męczył.

Jak masz szukać nie wiadomo kogo i nie wiadomo ile bulić to Ci to mogę zrobić.

Ma ktos orginalny vcds

Mam. W Lublinie będę po 18.03. :D

Opublikowano

ja mam

panowie jest temat do ogarnięcia http://www.majovwka.pl/?page_id=384panowie zbieram chętnych na zlocik tak żeby wynająć domek czekam na propozycję tych których zainteresuję

Opublikowano
  • Autor

Przypominam o spociku dzisiaj o 17.00. Informacje w pierwszym poście

Opublikowano

Ja dzisiaj niestety nie dam rady wpaść na spocik :/

Opublikowano

panowie podrzuci ktoś jakiegoś sensownego lakiernika w Lublinie lub okolicy?

wczoraj spotkałem się ze słupkiem i efekty jak na zdjęciu

Edytowane przez sprat

Opublikowano

AutoWawer w Bogucinie, jakieś 15km od Lublina w stronę Puław. Konkretnie naprawia, a ceny z nóg nie zwalają :)

Opublikowano

dzięki! a są w miarę terminowi? bo auto mi potrzebne dzień w dzień praktycznie

Opublikowano

No ruch spory mają tam, bo właśnie dobrzy fachowcy, ale myślę, że się dogadacie bez problemu

Opublikowano

dzięki - a ten zakład ktoś zna?

http://www.masicz.pl/

Opublikowano

Cesji car w krępcu z Lublina na Piaski

Opublikowano

ma ktoś może sonde lambdy pierwszą? chciałbym wypożyczyć na parę dni lublin/puławy i okolica S17

Opublikowano

U Masicza nieźle malowali, nie wiem jak teraz, bo jakiś czas temu lakiernik miał odchodzić, ale CHYBA został. Auto Klinika Albert Błotniak robi profi robotę - ojciec z synem. Kumplowi robili dwa samochody i naprawdę ładnie wyszło.

Pany, jakby ktoś miał info o dobrym b6 1.8t najlepiej z Q na sell, to dajcie cynk ;-)

Opublikowano

Cześć,

Mam problem, w mojej A4 słychać łańcuch rozrządu, i teraz pytanie, jaki jest koszt wymiany, byłem u mechanika powiedział mi że około 2,5k na orginalnych częściach + robocizna, na zamiennikach około 800zł + robota.

łańcuch + napinacz.

teraz pytanie czy to normalne ceny czy jestem robiony w jajo?

dodam że 5k km temu wymieniałem pasek i nie było słychać łańcucha, dlatego go zostawiłem w spokoju.

Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Ma ktoś kompa i czas na tygodniu żeby pomóc w kasowaniu błędu air-bag lub ewentualne wyłączenie tego dziadostwa? ;) sypnę groszem ;)

(od razu zaznaczam że błąd spowodowany jest wymianą foteli a nie wadliwym gniazdem w podłodze ;) )

Opublikowano

Cześć,

Mam problem, w mojej A4 słychać łańcuch rozrządu, i teraz pytanie, jaki jest koszt wymiany, byłem u mechanika powiedział mi że około 2,5k na orginalnych częściach + robocizna, na zamiennikach około 800zł + robota.

łańcuch + napinacz.

teraz pytanie czy to normalne ceny czy jestem robiony w jajo?

dodam że 5k km temu wymieniałem pasek i nie było słychać łańcucha, dlatego go zostawiłem w spokoju.

Proszę o szybką odpowiedź.

Jeśli słychać tylko przy rozruchu, to przyzwyczaj się i nie patrz na to.. ogólnie dopóki nie tłucze mocno w czasie normalnej pracy, to da się na tym jeździć :P W niektórych przypadkach pomaga wymiana samego łańcucha (rozciąga się) i teraz będę wymieniał go u siebie przy okazji rozrządu. A zanim wpakujesz się w koszta, zacznij cokolwiek od czyszczenia smoka i sprawdzenia ciśnienia oleju :) Jest cały wątek na ten temat na forum

Opublikowano

Ma ktoś kompa i czas na tygodniu żeby pomóc w kasowaniu błędu air-bag lub ewentualne wyłączenie tego dziadostwa? ;) sypnę groszem ;)

(od razu zaznaczam że błąd spowodowany jest wymianą foteli a nie wadliwym gniazdem w podłodze ;) )

Jak masz chęć to służę pomocą, szczegóły pw