Kazim Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Ja już mam kabelek od Viakena, jeszcze tylko muszę zgrać program z dołączonej płytki i wrzucić na laptopa, więc będę w miarę przygotowany. Potrzebne będzie tylko szybkie szkolenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) z ciekawości, który kabel kupiłeś? albo jestem ślepy albo tam nie było kabli CAN tanich, a chyba taki Ci potrzeba... nie ważne, chyba dopiero CAN był mocno pakowany od 2004.. oby. Edytowane 8 Maja 2016 przez mophk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Can jest potrzebny w b7. W b6 diagnoza większości sterowników idzie po K lini mimo że komunikacja między sterownikami idizie już po canie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 vcds też se kupie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 z ciekawości, który kabel kupiłeś? albo jestem ślepy albo tam nie było kabli CAN tanich, a chyba taki Ci potrzeba... Kupiłem V-Scan VAG KKL USB To kto będzie dziś na spocie? Mam do was 60km i szkoda by było jechać na darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Prezes już czeka chyba , a skąd jesteś konkretniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Mariusz, ja jestem z małej wsi Wytyczno, Gmina Urszulin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka1207 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Ja będę podczepisz do mojego to ci odrazu windowsa w lapku zaktualizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Potwierdzam, auto Prezesa już jest, moje też Tylko Prezesa brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spraniec Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Koledzy czy ktoś z was posiada może zmieniarke w schowku b6/b7?bo chciałbym sprawdzić czy moja działa:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław112 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Ja mam jutro bede montowal zmieniarke usb to możesz podlecieć sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spraniec Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Ja mam jutro bede montowal zmieniarke usb to możesz podlecieć sprawdzić. Jakie godziny wchodzą w gre?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław112 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Ja mam jutro bede montowal zmieniarke usb to możesz podlecieć sprawdzić. Jakie godziny wchodzą w gre?:-) Po południu Ja mam jutro bede montowal zmieniarke usb to możesz podlecieć sprawdzić. Jakie godziny wchodzą w gre?:-) Po południu Kontakt pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spraniec Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ok dzięki:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław112 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ok dzięki:-) Zostawilem Ci mój nr. na skrzynce jak coś potrzebujesz to dzwoń.Ja dziś mam czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Koledzy, mam u siebie pełny FIS, ale komputer wyświetla mi jedynie pozostały zasięg, czy ktoś z was jest w stanie pomóc mi z odblokowaniem pełnego komputera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galetto Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Manetke do kompa masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazim Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Jeszcze nie. Czy taka będzie ok? http://allegro.pl/manetka-przelacznik-pelny-fis-audi-a4-b6-b7-i6005508586.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Jeszcze nie. Czy taka będzie ok? http://allegro.pl/manetka-przelacznik-pelny-fis-audi-a4-b6-b7-i6005508586.html Musisz zwrócić uwagę czy avant czy sedan, bo w sedanie niema sterowania tylna wycieraczka, brak możliwości pchnięcia manetki do przodu w kierunku kluczyka.Oczywiście musi posiadać przycisk od spodu - RESET Edytowane 13 Maja 2016 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi