Opublikowano 12 Maja 20197 l Autor Pogoda zamówiona. Zapraszamy na spota dzisiaj o 17:00 Wszystkie informacje w pierwszym poście ?
Opublikowano 12 Maja 20197 l Autor 2 godziny temu, foni napisał: jak nie będzie lało to jestem Dzwoniłem...załatwione ?
Opublikowano 25 Maja 20197 l Autor W związku z mistrzostwami świata U20 w piłkę nożną, jutrzejszy spocik odbędzie się jutro 0 17:00 na parkingu pod Globusem https://goo.gl/maps/xXfH3Dhqa16Qv5cW9?fbclid=IwAR0YoCEvTogvry595NN4EHAch0yQ5rL3K8mkgwdDmLkBdqEBNBz7ytK46W8
Opublikowano 26 Maja 20197 l Autor 6 minut temu, the_naturat_com napisał: @Hugo a pogoda zamówiona? Gadałeś z proboszczem? Pogoda zamówiona bez pośredników ?
Opublikowano 26 Maja 20197 l @Hugo eee, no nie pogada. Nie wiedziałem, że masz takie dojścia. Co prezes, to prezes (Dyzma).. ?
Opublikowano 30 Maja 20197 l Witam Wiem że nie ten dał ale mam Pytanie do tych co w temacie siedzą . Poszukuje "dobrego" warsztatu mechanika co zna się na naszej marce a nie robi "każdą " . Pod koniec Lipca . Chodzi mi o wymianę W Audi a3 8v : sprzęgła wraz z dwumasem oleju filtrów oraz kpl hamulców itp. itp. Czy macie kogoś godnego Polecenia ?? Pozdrawiam !
Opublikowano 30 Maja 20197 l Autor @strazak990 dzwoń do Leszka 601258477 Mów, że Hugo dał Ci numer. Polecam z czystym sumieniem. Tylko wcześniej się umawiaj bo często są kolejki. Auta ogarnia na LSM ?
Opublikowano 9 Czerwca 20197 l @Hugo ile osób potwierdziło obecność? Tyle co ostatnio? PS. Masz ramki?
Opublikowano 9 Czerwca 20197 l Autor Ja nie patrzę kto się zapowiada, bo już nie raz były to 3 osoby, a na spocie 15 aut ? Mam ramki na aucie. Zamówienie grupowe będę robił ?
Opublikowano 9 Czerwca 20197 l Nowa naklejka. Na razie brak ramki. Co myślicie? Edytowane 9 Czerwca 20197 l przez the_naturat_com
Opublikowano 9 Czerwca 20197 l Autor @the_naturat_com, a gdzie @andynl na motocyklu i @toman na rowerze? ?
Opublikowano 9 Czerwca 20197 l Autor Padła propozycja, żeby w tygodniach, kiedy nie ma spota w Niedzielę, robić spoty w czwartek wieczorem. W czasie kiedy są lubelskie klasyki nocą. Pod areną oczywiście Co Wy na to?
Opublikowano 9 Czerwca 20197 l Ja co drugi tydzień mógłbym pewnie podlecieć ? Mam tylko takie zdjęcie, motór@andynl nie zmieścił się w kadrze ?
Opublikowano 9 Czerwca 20197 l 1 godzinę temu, Hugo napisał: Padła propozycja, żeby w tygodniach, kiedy nie ma spota w Niedzielę, robić spoty w czwartek wieczorem. W czasie kiedy są lubelskie klasyki nocą. Pod areną oczywiście Co Wy na to? ???