Opublikowano 3 Lipca 20197 l Witam.Panowie potrzebna porada.Ze względu na zmiane telefonu łączność z chłopakami ze spocików w lb zniknęła mi.Podeślijcie namiary na grupe na mesengera jak na spociku.Jestem na obczyżnie a moja perełka coś wyje z okolic altka czy może z rolki jakieś łożysko.Nie chcę przeplacać wiec wolę się podpytać.Z góry dziękuję i pozdrawiam. .
Opublikowano 4 Lipca 20197 l W dniu 1.07.2019 o 23:23, M@rcin napisał: #LKN Spocik 4.07 g.19:30 Parking - Wejście na stadion - Brama H
Opublikowano 7 Lipca 20197 l Autor 30 minut temu, foni napisał: spot aktualny ?!?!?! W tytule i pierwszym poście, są zawsze aktualne terminy spotów ?
Opublikowano 8 Lipca 20197 l Pany , stacja benzynowa ARTUS w woj. Lubelskim przy głównej drodze wlotowej i wylotowej godna tankowania? Wczoraj przejeżdżałem i cena gazu 1.88 zł, a PB 95 - 4.97 gdzie takie ceny w ogóle na innych stacjach nie są realne
Opublikowano 8 Lipca 20197 l Nie wiem jak inne ale jeśli chodzi o tą w markuszowie to unikać jak ognia.
Opublikowano 8 Lipca 20197 l Cholera wie teraz jaka to była miejscowość ? Na koncie bankowym mam napisane MGR GRUPA NIEDRZEWICA Edytowane 8 Lipca 20197 l przez k232
Opublikowano 8 Lipca 20197 l Autor 9 godzin temu, k232 napisał: Pany , stacja benzynowa ARTUS w woj. Lubelskim przy głównej drodze wlotowej i wylotowej godna tankowania? Wczoraj przejeżdżałem i cena gazu 1.88 zł, a PB 95 - 4.97 gdzie takie ceny w ogóle na innych stacjach nie są realne Strzeszkowice ? Tam się nie tankuje. @M@rcin to Twój rejon, więc napisz coś ?
Opublikowano 8 Lipca 20197 l Teraz, Hugo napisał: Strzeszkowice ? Tam się nie tankuje. @M@rcin to Twój rejon, więc napisz coś ? Ciężko cokolwiek napisać ? Ja tam tylko na bezdotyk wpadam
Opublikowano 8 Lipca 20197 l raczej Trojaczkowice a tu coś do poczytania na ten temat Właściciel ponad 30 stacji paliw, oszukał ludzi na kilkanaście milionów złotych. Zobowiązał się oddać pieniądze : Lublin112.pl Wiadomości z Lublina i regionu. Lublin, Lubelskie, Lubelszczyzna. Ważne informacje z kraju WWW.LUBLIN112.PL Lublin112 – Portal informacyjny, najświeższe informacje z Lublina i regionu. Najszybsze informacje z Lublina. Lubelski dziennik. Ważne informacje z kraju
Opublikowano 8 Lipca 20197 l Ja mam swoją sprawdzoną stację, od lat tam tankuję. To Orlen w Elizówce.
Opublikowano 4 Sierpnia 20197 l Autor Spocik dzisiaj o 17:00 ? Zapraszamy Będzie można odebrać zamówione ramki i jak ktoś będzie chciał to wziąłem trochę więcej
Opublikowano 5 Sierpnia 20197 l dzięki za spotkanie dwa pytania: czy ma ktoś z Was opony w rozmiarze 225/55/17 takie już niepotrzebne, zjechane i po prostu do oddania? Albo wie gdzie takie można zdobyć? ;] i drugie - czy problematyczne jest uruchomienie testu zegarów ?
Opublikowano 5 Sierpnia 20197 l Autor 33 minuty temu, mcx_lbn napisał: czy problematyczne jest uruchomienie testu zegarów ? Kwestia kodowania [17 - Instrumenty] [Kodowanie - 07] -> Pomocnik długiego kodowania -> Bajt 1 Bit 0 - zaznacz pole "Test miernika / przeciągnięcie igłowe aktywne"