rafalekx Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zresztą Solariusz jeździł, zapakowanym po dach z 4 osobami na pokładzie a i tak banan był. Chociaż dla mnie wtedy kompletnie "nie szedł" Ale co Ty na Solariusza patrzysz On jeździ zdechłym, mniej niż seryjnym AFNem Jego wszystko będzie cieszyć noi to spalanie 4,2 :polew:
paput Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 rafalekx byłeś już na jakimś stołecznym spocie?
rafalekx Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 rafalekx byłeś już na jakimś stołecznym spocie? nom
paput Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 rafalekx byłeś już na jakimś stołecznym spocie? nom i jak?
rafalekx Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 i jak? tak o Normalnie boberek dużo opowiadał i dużo ciekawych historyjek miał Byłem tylko raz bo nie miałem czasu ostatnio I teraz też chyba nie dam rady... zobaczę. Jak byłem to tylko 8 osób było. Trochę lipa bo B5tek tylko 3 sztuki A reszta B6ki, jedna B7, no i A6 C6 boberka
paput Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 i jak? tak o Normalnie boberek dużo opowiadał i dużo ciekawych historyjek miał Byłem tylko raz bo nie miałem czasu ostatnio I teraz też chyba nie dam rady... zobaczę. Jak byłem to tylko 8 osób było. Trochę lipa bo B5tek tylko 3 sztuki A reszta B6ki, jedna B7, no i A6 C6 boberka bo tam b5 to szrot no chyba że esa
Kowi87 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 i jak? tak o Normalnie boberek dużo opowiadał i dużo ciekawych historyjek miał Byłem tylko raz bo nie miałem czasu ostatnio I teraz też chyba nie dam rady... zobaczę. Jak byłem to tylko 8 osób było. Trochę lipa bo B5tek tylko 3 sztuki A reszta B6ki, jedna B7, no i A6 C6 boberka Stolica a frekwencja jak w puławach :polew:
paput Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 i jak? tak o Normalnie boberek dużo opowiadał i dużo ciekawych historyjek miał Byłem tylko raz bo nie miałem czasu ostatnio I teraz też chyba nie dam rady... zobaczę. Jak byłem to tylko 8 osób było. Trochę lipa bo B5tek tylko 3 sztuki A reszta B6ki, jedna B7, no i A6 C6 boberka Stolica a frekwencja jak w puławach :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 17:35_________________________________________________gorzej bo tylko 3 B5
rafalekx Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 nie wiem jak jest zawsze, wtedy był meczyk szczypiornistów, ja miałem blisko to po meczu jeszcze dojechałem. Bliżej wiosny pewnie jest więcej osób
paput Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 pany to jak z tą anteną w końcu? da radę zwykły bacik wkręcić?
Kowi87 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Rafalekx te koleżanki swoje na warszawskich pokazał
rafalekx Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Rafalekx te koleżanki swoje na warszawskich pokazał No koncert mają 14 lutego
Kowi87 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Rafalekx te koleżanki swoje na warszawskich pokazał No koncert mają 14 lutego to jak na spot juz mało kto przyjechał to na koncercie bedziesz sam stał :polew: :polew:
Armi Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 nie wiem jak jest zawsze, wtedy był meczyk szczypiornistów, ja miałem blisko to po meczu jeszcze dojechałem. Bliżej wiosny pewnie jest więcej osób Generalnie b5 przyjeżda niedużo, ja byłem 2 czy 3 razy i było ok. Nawet nie byłem jedynym na LRY, krzyniek na WG też był.
paput Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Rafalekx te koleżanki swoje na warszawskich pokazał No koncert mają 14 lutego Wam też pokażę a co tam (zdjęcia moich koleżanek wklejał na forum ragga ): na czym grają? znaczy się na jakim instrumencie ?
rafalekx Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Wam też pokażę a co tam (zdjęcia moich koleżanek wklejał na forum ragga ):
Kowi87 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 jak to jakis fejk, ostatnio rafalekx pytał sie jak zmarszki retuszowac, j**any wkleił całe twarze :polew:
rafalekx Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 na czym grają? znaczy się na jakim instrumencie ? a nie widzisz? Dla mnie grają na czym chcę
Kowi87 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 to teraz wróćcie pare stron wcześniej, zobaczycie prawdziwe tornada z jego nowego mieszkania
rafalekx Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 to teraz wróćcie pare stron wcześniej, zobaczycie prawdziwe tornada z jego nowego mieszkania
Rekomendowane odpowiedzi