Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] 1.8T Q 345/300. bix, TV,FMIC,MFB8, 218km/353Nm/black piano/VFIZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lampy tylnie wyglądają ochydnie moim zdaniem, nie rób lanosa z audi :) z całym szacunkiem ofkors, jak wygląda sprawa z tym twoim silnikiem, z tego co wiem BEX wychodziły w s line zawsze, twój nie ma silne, czy masz 2 intercoolery np ?? no i wersja USA, czy to przypadkiem nie jest AMB taki jak mój, bo chyba tylko one wychodziły na amerykę.....

Opublikowano

Przecież ma zewn. pakiet s line :gwizdanie:

Opublikowano

a gdzie listwy boczne na drzwiach, a gdzie zawieszenie 1be, :cool1:

Opublikowano

taki ledy mial malik u siebie, wygladaja fajniusio

Na 100% te miał? Bo mnie się wydaje, że miał te które wszyscy, czyli biała góra a dół czerwony. Te są inne, jeszcze ich na forum chyba nie było. Białe po środku a góra i dół czerwone:

spyd_11-a401-led-rc.jpg

EDIT: Obejrzałem stary temat i jednak ma wersję FK, podobną do tych na tej focie.

Opublikowano

a gdzie listwy boczne na drzwiach, a gdzie zawieszenie 1be, :cool1:

listwy boczne są :cool1:, a co do zawiasu bym się nie wypowiedział bo stoi na nie równym podłożu :wink4:

Opublikowano

Listwy boczne od sline ?, ja tam widzę tylko listwy progowe od s4, ale Moze się nie znam

Opublikowano

Faktycznie są od S4 :decayed:, może kiedyś były s line, ale tego się pewnie nie dowiemy, dobra udy kończymy OT w tym temacie bo psypią się kropki :polew:

Opublikowano

Jak już było pisane w poprzednim temacie to nie jest żaden BEX tylko AMB, bo tylko takie na Amerykę wychodziły. BEX wychodził tylko na Europę i ze skrzynią 6-biegową bardzo często z parze z pakietem S-line. Kolega ma małe pojęcie o tym co posiada i jeszcze twierdzi, że to inni nie mają racji zamiast sprawdzić kod silnika pod pokrywą. Pakiet S-line w stanach nazywają ultrasport. Listwy są S4, więc pewnie wszystko dokładane. Ogólnie wydaje mi się, że samochód po przygodach. :gwizdanie:

Opublikowano

Faktycznie są od S4 :decayed:, może kiedyś były s line, ale tego się pewnie nie dowiemy, dobra udy kończymy OT w tym temacie bo psypią się kropki :polew:

:good:

Jak już było pisane w poprzednim temacie to nie jest żaden BEX tylko AMB, bo tylko takie na Amerykę wychodziły. BEX wychodził tylko na Europę i ze skrzynią 6-biegową bardzo często z parze z pakietem S-line. Kolega ma małe pojęcie o tym co posiada i jeszcze twierdzi, że to inni nie mają racji zamiast sprawdzić kod silnika pod pokrywą. Pakiet S-line w stanach nazywają ultrasport. Listwy są S4, więc pewnie wszystko dokładane. Ogólnie wydaje mi się, że samochód po przygodach. :gwizdanie:

słyszałem że BEX zawsze był w sline ale mogę powtarzać nieprawdę więc nie będę drążył, no miał jakąś przygode z przodu na pewno, ale ogólnie aby się dobrze sprawował, ja swoim miałem już trzy przygody sam :decayed: ale nie zraża mnie to, kiedyś kupiłem pięknego bezwypadkowego golfa 4, status bezwypadkowy pozostał tylko przez tydzień, teraz posiadamy pięknego golfa z nowym lakierem i wymienioną połową przodu, :decayed:

dbaj o silnik, zalewaj dobry olej , wytnij kata, rób chipa i śmigaj :good:

acha na silniku nad pokrywą rozrządu masz oznaczenie silnika, trzy literki, sprawdź :naughty:

Opublikowano

Na 100% te miał? Bo mnie się wydaje, że miał te które wszyscy, czyli biała góra a dół czerwony. Te są inne, jeszcze ich na forum chyba nie było. Białe po środku a góra i dół czerwone:

spyd_11-a401-led-rc.jpg

EDIT: Obejrzałem stary temat i jednak ma wersję FK, podobną do tych na tej focie.

To są te lampy:

aof6i.jpg

Tylko przyciemnione

Opublikowano
  • Autor

tak dokladnie to sa te lampy tylko ja przyciemnilem :tongue4:

Opublikowano

zaje........ co tu mówić :good: :good:

Opublikowano

Małe sprostowanie. Jeśli nawiązujecie do mojej B6 to był to avant a nie sedan :)

Owszem miałem w niej LEDy ale wyglądały tak:

6.jpg

Co do LEDów do sedana to pomagałem założyć takie Adamoo.

Wyglądały tak:

IMG_1458.JPG

Opublikowano

czytam czytam i nie mogłem sobie właśnie przypomnieć kiedy malik był posiadaczem B6 w sedanie :polew:

Opublikowano

Ładna ta Twoja B6-ka. :) ale widze że wytarty włącznik świateł srogo. :) a tak się składa że mam takowy w pięknym sranie :) chcesz?

Opublikowano
  • Autor

no wytarty wytarty dosc solidnie jak i plastik kolo przyciskow do szyb .hmmmm a za ile? :)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

a byly dawane wersje 200KM bo juz spotkalem takich kilka.

W 1.8T montowanych wzdłużnie nie było seryjnych 200KM, tak samo jak nie było silnika na stany z kodem BEX. Jeśli to amerykańska wersja to też ma 170KM.

USA to raczej tylko: 1.8T (170-190KM), 3.0 (220KM bodajże)

Opublikowano
  • Autor

cd. modow :decayed:

wkoncu skonczylem malowanie tych nieszczesnych felg :gwizdanie: (rant polerowany)

P1000877.jpg

P1000878.jpg

P1000880.jpg

P1000881.jpg

P1000882.jpg

na jednej feldze brakuje dwoch nitow ozdobnych ale sa juz zamowione :gwizdanie:

dalsze mody juz wkrotce to:

-gleba H&R (juz w drodze w nastepnym tyg zakladam)

-malowanie zaciskow na seledynowo

-wirus RSserwis +hamownia

jak tylko poskladam to wszystko do kupy to wstawie foty i wkoncu pokaze sie na spocie w Rzesz bo juz dawno dawno nie bylem :decayed:

Opublikowano

Felgi miodzio :good: plany też super :good:

Opublikowano

cd. modow :decayed:

wkoncu skonczylem malowanie tych nieszczesnych felg :gwizdanie: (rant polerowany)

P1000877.jpg

P1000878.jpg

P1000880.jpg

P1000881.jpg

P1000882.jpg

na jednej feldze brakuje dwoch nitow ozdobnych ale sa juz zamowione :gwizdanie:

dalsze mody juz wkrotce to:

-gleba H&R (juz w drodze w nastepnym tyg zakladam)

-malowanie zaciskow na seledynowo

-wirus RSserwis +hamownia

jak tylko poskladam to wszystko do kupy to wstawie foty i wkoncu pokaze sie na spocie w Rzesz bo juz dawno dawno nie bylem :decayed:

Dobrze że gleba będzie bo była koza jak nie wiem co :decayed: a do tych seledynowych zacisków pasowało by coś jeszcze zrobić w ten kolor np. znaczki :audi: z grila i klapy :naughty: