Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] 1.8T Q 345/300. bix, TV,FMIC,MFB8, 218km/353Nm/black piano/VFIZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Ładne, ładne...:wink:

Opublikowano

Ładnie sie dzieje, cały czas do przodu :thumbup1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
jeszcze nie montowalem ale raczej da rade czemu nie , dopiero na wiosne bede go zakladal bo w zimie seryjny da rade

---------- Post dopisany 15-02-2014 at 14:02 ---------- Poprzedni post napisany 19-01-2014 at 14:37 ----------

do kompletu dolna krata s4-tnx Jarek:hi: , na razie nie wpasowana w kratke s line ale tak zostaje przez pewien czas na wiosne pobawie sie w docinanie ,moze:decayed:

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/32/5xct.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/577/2bsp.jpg

to dolna kratka s4 pasuje do zderzaka s-line??

Opublikowano

Trzeba przycinać :thumbdown: ale jak się przyłożysz pasuje pięknie.

Opublikowano

co dokładnie się przycina ?

Opublikowano

Jak masz ramke s-line to tylko kratkę po bokach trzeba podciać. I jakoś to zamontować. A,jak masz całość z es czyli ramka grill to nie ma wuja żeby to wsadzić. Dół jest poza dokładką. Jest pare taki szt. W galerii.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Jak masz ramke s-line to tylko kratkę po bokach trzeba podciać. I jakoś to zamontować. A,jak masz całość z es czyli ramka grill to nie ma wuja żeby to wsadzić. Dół jest poza dokładką. Jest pare taki szt. W galerii.
dokladnie cala krata z esy nie pasi minimalnie w gornych rogach i deko odstaje u dolu , ja ja tak wcisnolem i siedzi jak wsciekla mialem docinac ale raczej tak zostawie tylko ramke malne na czarno

---------- Post dopisany 28-03-2014 at 08:05 ---------- Poprzedni post napisany 19-03-2014 at 19:06 ----------

paka doszla teraz tylko poskladac :banan: dziekuwa dev:hi:

b002cb2433ce6edem.jpg

---------- Post dopisany 16-04-2014 at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany 28-03-2014 at 08:05 ----------

maly szoping u Sida

3ca3c3af05839bfbm.jpg

pomalu przymiarka do montazu centralnego ic

555f0a008da08777m.jpg

no i przy okazji zalozona dokladka z cupry, ciekawe jak dlugo z nia pojezdze :grin:

aef83c25ea938281m.jpg

Opublikowano
  • Autor
Do SIDA to rzeczywiscie masz daleko :decayed:

Graty modów :thumbup1:

kolo Sida to codziennie przejezdzam :grin:

---------- Post dopisany 17-04-2014 at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany 16-04-2014 at 20:17 ----------

po wielu przymiarkach i dopasowaniach stanolem na takim etapie

WP_000569.jpg

pierwszy raz montuje fmica wiec jesli ktos juz montowal niech podpowie co robie nie tak bo za wiele miejsca nie mam i zderzaka nie moge zamontowac , mysle ze tak , rura po prawej str za bardzo wystaje musze pewnie dac mniejszy luk zeby bylo miejsce na halo i ogolnie ic pewnie musze odwrucic do gory nogami zeby mocowania wlotu i wylotu byly nizej a calu ic pasuje podniesc deko do gory z czym sie wiaze docinanie belki, ogolnie nie mam doswiadczenia w montazu tego wiec prosze o jakies rady i podpowiedzi bo jak tak dalej pojdzie to na swieta bede jezdzil ta kosiarka co stoi obok:facepalm:

WP_000570.jpg

tak wyglada ze zderzakiem jeszcze nie moge go przykrecic bo orurowanie przeszkadza wytloczeniom halogena

Opublikowano

po pierwsze po co tak daleko wyjechałeś z tym zakrętem 180', skróć go o połowę,

żeby zderzak ładnie się ułożył zrób na wyjściu z FMIC-a kąty około 25', możesz je zrobić za pomocą łączników typu HUMP

jeszcze powiedz co zrobiłeś z czujnikiem map sensora który siedzi oryginalnie w seryjnym IC?

Opublikowano
  • Autor

ten zakret jest juz zmniejszony idzie praktycznie wczesniej jak sie konczy belka bo z tym kolanem nie wypalilo , a czujnik jest zamontowany ma zrobiona mala kryze tego na fotkach nie widac , ogolnie musze caly ic odwrucic i rury poscic pewnie nizej

Opublikowano

Tomek, mam nadzieje że nie załozyłes jeszcze tych przednich klocków ????????????????????????????????????????????????????

:shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

Opublikowano
  • Autor
Tomek, mam nadzieje że nie załozyłes jeszcze tych przednich klocków ????????????????????????????????????????????????????

:shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3::shock3:

yyyyy no nie a co ciulowe są ? Gadaj tu pieronem.

Opublikowano

nie bierz tego nawet do rąk !!!!!!!!

tutaj masz minimum co powinienes załozyc na auto

KLOCKI HAMULCOWE AUDI A4 A6 A8 ORYGINALNE! PRZÓD (4139007582) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Wydaję mi się że klocki OZ są trochę twarde:whistling:

Opublikowano
Wydaję mi się że klocki OZ są trochę twarde:whistling:

Andrzej, nie ma czegos takiego jak twardy czy miekki klocek.

tutaj chodzi o zdolnosc do samooczyszczania klocka, im jest gorsza tym na powierzchni tracej tworzy sie warstwa która jest tak twarda jak korund i tym samym wypie.....dala migiem tarcze

a co do klocków Otto Zimmerman to produkuja je tutaj:

+ TOMEX Hamulce + klocki hamulcowe, szczęki hamulcowe +: strona główna

Opublikowano
  • Autor

Hmm o widzisz dobrze wiedzieć , Sid mi dal takie klocki i mówił ze nigdy nie miał z nimi problemu wiec teraz juz zgłupiałem , ale jak mówisz ze g.... to przynajmniej mogę podjechać i oddać

Opublikowano

Tomek słuchaj Dev`a.Takich info nie zna żaden sprzedawca w najwiekszych hurtownich w pl:good: Ostatnio musiałem ponaglić jedną hurtownię bo nie mieli ferodo 288mm na tył bo niby im się nie sprzedaja:facepalm:

Opublikowano

Zimmerman dopiero co zaczyna swoja przygode z klockami i jeszcze musza troche nad nimi popracowac

korzystaj tylko ze sprawdzonych produktów: Ferodo, Pagid, Jurid, Galfer i Textar

link który Ci podałem jest do ori klocków made in Ferodo :thumbup1: