Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] 1.8T Q 345/300. bix, TV,FMIC,MFB8, 218km/353Nm/black piano/VFIZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Te postojówki :rolleyes:

hehe wiem nie pasuja mialem kiedys ledowe ale nie wiem czemu palily mi sie i dalem sobie spokoj :tongue4:

Opublikowano

Te postojówki :rolleyes:

hehe wiem nie pasuja mialem kiedys ledowe ale nie wiem czemu palily mi sie i dalem sobie spokoj :tongue4:

miałem ten sam problem i teraz chwilowo jeżdżę na tych żółtych dziadostwach :cool1:

Opublikowano

Co do dolotu to najlepszym rozwiązaniem jest tip z kwasa pod ori puchę albo silikon np Forge.

Felgi znacznie lepiej by wyglądały jak by były całe srebrne :wink4:

Opublikowano
oraz zalozenie hid 8000k

zycze Ci zebys sie mijał na drodze z ludzmi którzy tez maja 8K albo i 12 :gwizdanie:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor
oraz zalozenie hid 8000k

zycze Ci zebys sie mijał na drodze z ludzmi którzy tez maja 8K albo i 12 :gwizdanie:

hmm no powiem ci ze juz wczesniej widzialem takie cos no troche daj ale nie ma tragedi a wyprobowalem wczoraj w nocy i o niebo lepiej w porownaniu do tego co bylo wczesniej a i na cb zadne ch..e nie lecialy heh :wink4: tylko teraz pasuje spryski wyrezac zeby sie niebieskie nie czepialy :mysli:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 13:34_________________________________________________

Co do dolotu to najlepszym rozwiązaniem jest tip z kwasa pod ori puchę albo silikon np Forge.

Felgi znacznie lepiej by wyglądały jak by były całe srebrne :wink4:

tak zgodze sie z felgami musze zrobic porzadek bo te ni cholery nie pasuja :kwasny:

---------- Post dopisany 15-12-2012 at 10:20 ---------- Poprzedni post napisany 31-12-2011 at 13:36 ----------

:decayed: pare gratow do rezania na wiosne , heble tarcze przod z s4 no i jak sa heble to i fela musi byc s4 :wink:, musze jeszcze dokupic zestaw na tyl ....

IMAG0415.jpg

IMAG0417.jpg

<br /><br />

---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ----------

a no i przez okres zimowy hamulce do rozebrania i pomalowania :wink:

Opublikowano

no no grubooooo :slina:

Opublikowano
  • Autor

wiecej sie bedzie na wiosne dzialo w planach jeszcze odswierzenie wnetrza tzn regeneracja przyciskow climatronika , szyb , obszycie kiery mieszka galki no i mysle ze dekory pojda w kolor ,miedzy czasie jeszcze FMIC i jakis program wkoncu :decayed:

Opublikowano

lampy byś spasował sobie lepiej przednie;p

Opublikowano
  • Autor
lampy byś spasował sobie lepiej przednie;p

spasowane to stare fotki:wink:

Opublikowano

Wpadnij kiedyś na zlot do rzeszowa:)

Opublikowano
  • Autor
Wpadnij kiedyś na zlot do rzeszowa:)

Bylem juz wiele razy:decayed: tylko ostatnio cos sie opuscilem czasu brak:kwasny:

---------- Post dopisany 24-12-2012 at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany 19-12-2012 at 21:27 ----------

ludziska wie ktos gdzie mozna zrobic polerke kloszy lamp ? bo nie sa ona za bogate a musze jeszcze raz je rozkleic wiec byla by okazja.. a i czy jest sens polerowac czy to pozniej nie zmatowieje?

Opublikowano

Nie zmatowieje jeżeli płynne szkło nałożysz :wink:

Opublikowano
  • Autor
Nie zmatowieje jeżeli płynne szkło nałożysz :wink:

olaboga tos mi pojasnil :wink: tzn co jak i z czym ?:decayed:

Opublikowano

Ja ekspertem nie jestem, bo swoich JESZCZE nie polerowałem (ale będę :decayed:), napisz do gwerty'ego, on się zna na tym doskonale.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

oki dzieki :wink:

---------- Post dopisany 11-03-2013 at 20:34 ---------- Poprzedni post napisany 24-12-2012 at 18:30 ----------

teraz cos na co dlugo czekalem :decayed:

imag0484qm.jpg

Uploaded with ImageShack.us

zrobi sie maly bajerek tv in rnse kable juz sa

imag0485b.jpg

---------- Post dopisany 20-04-2013 at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany 11-03-2013 at 20:34 ----------

kilka zmian :decayed:

wp000011mtx.jpg

wp000012x.jpg

wp000013e.jpg

wp000014m.jpg

Opublikowano

Genialnie wyszedł front :slina: Avusy pasują do srebrnego lakieru idealnie :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

dzieku :decayed: wreszcie mam alu jakie chcialem bo na tamte juz patrzec nie moglem :facepalm:

Opublikowano

kawał dobrej roboty, avusy wyglądają świetnie :slina: to koło ma coś w sobie :thumbup1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

od zawsze mi sie avusy podobaly w b6 choc dlugo polowalem na nie to juz sa i micha sie cieszy :decayed:

---------- Post dopisany 02-05-2013 at 18:42 ---------- Poprzedni post napisany 20-04-2013 at 18:18 ----------

fotka ze spotu

wp000024j.jpg

a ze w maju jest przesiadka na rower to teraz trzeba sie zabrac za wnetrze

pierwsze poszly dekory w biala perle

wp0000202b.jpg

miedzy czasie regeneracja przyciskow climatronika itp no i pomalu na poklad zawita tv tuner dvbt

wp0000192.jpg