Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] 1.8T Q 345/300. bix, TV,FMIC,MFB8, 218km/353Nm/black piano/VFIZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładny projekcik:wink: ciekaw jestem jak te dekory będą wyglądały na aucie.

Opublikowano

Zaglądaj częściej na spoty:wink:

Opublikowano
:kox: fura!
Opublikowano

Czemu nie zostawiłes czarnego środka na grillu dolnym? Fajnie wyglądało imo :decayed:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
Czemu nie zostawiłes czarnego środka na grillu dolnym? Fajnie wyglądało imo :decayed:

bo mialem zimowa stluczke i zderzak byl malowany :kwasny: ale juz niedlugo bedzie czarny :decayed:

---------- Post dopisany at 08:27 ---------- Poprzedni post napisany at 08:25 ----------

Fajnie te dekory będa wyglądac :naughty:
do tego pojdzie jeszcze kiera mieszek i galka do obszycia z biala nicia :naughty:

---------- Post dopisany 21-06-2013 at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany 03-05-2013 at 08:27 ----------

kilka fotek "after szałer"

WP_000123.jpg

WP_000124.jpg

WP_000127.jpg

no i szybki zostaly przyciemnione

---------- Post dopisany 04-07-2013 at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany 21-06-2013 at 18:14 ----------

dekory zalozone, fotka podgladowa na razie nie posiadam innej:facepalm: tv w rns odpalone :decayed:

WP_000031.jpg

a i jeszcze jedna mala rzecz ktora mi sie b.podoba :wink: listwy drzwiowe poszly w czarny mat

WP_000150.jpg

WP_000153.jpg

---------- Post dopisany 22-08-2013 at 17:32 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2013 at 21:13 ----------

srodek lata i wskoczyly nowe kapcie :decayed:

WP_000195.jpg

nastepny mod to bixenon , juz w drodze teraz trzeba zbierac graty na wyrezanie regulacji recznej no i w koncu trzeba odwiedzic fabrykemocy ile mozna jezdzic seria:kwasny:

---------- Post dopisany 28-08-2013 at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany 22-08-2013 at 17:32 ----------

bixy juz na aucie jak swieca to nie wiem bo niedawno zalozylem ogolnie to nie bylo problemow z montazem poza tym ze do prawej lampy przewody byly za krotkie i musialem dolutowac ok 10 cm zeby wpiac wtyke:kwasny:

WP_000231.jpg

WP_000233.jpg

Opublikowano

Zacny egzemplarz. Środek fajnie bardzo wyszedł, jak dojdzie do tego jeszcze biała nić to będzie kozak :kox: eeeh, ta dokładka przodu za***iście wygląda + bixy i jest malina. Z bixami mam ten sam problem, sprzęt caly jest tylko kabelki trzeba polutować :kwasny:

Opublikowano

Dziwne. U mnie wszystko było P&P, tylko wystarczyło trochę wyciągnąc wiązkę z lewego nadkola (patrząc od frontu).

Opublikowano

ładne bixy :)

kurde widzę że musiałeś dorezać trochę kabla. . mi po godzinie napinania i naciągania dało radę, ale mega ciężko z tymi kablami

Opublikowano
Dziwne. U mnie wszystko było P&P, tylko wystarczyło trochę wyciągnąc wiązkę z lewego nadkola (patrząc od frontu).

dokładnie. Wystarczy wypiąć wiązke z ostatniego mocowania pod nadkolem i zyskujemy kilka cm wiązki a jeszcze zostaje zapas.

Opublikowano
  • Autor
ładne bixy :)

kurde widzę że musiałeś dorezać trochę kabla. . mi po godzinie napinania i naciągania dało radę, ale mega ciężko z tymi kablami

ladne hehe zgadnij skad je mam :grin: nic to nie dalo u mnie uwolnilem przewod z mocowan i nie dalo sie naciagnac ...moze na wersje us oszczedzali z kablami , ale dolutowalem elegancko i jest git :wink:

---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ----------

Zacny egzemplarz. Środek fajnie bardzo wyszedł, jak dojdzie do tego jeszcze biała nić to będzie kozak :kox: eeeh, ta dokładka przodu za***iście wygląda + bixy i jest malina. Z bixami mam ten sam problem, sprzęt caly jest tylko kabelki trzeba polutować :kwasny:
a dokladka jest s-line tylko srodkowe slupki folia zaklejone zeby srodek byl czorny :wink:

---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ----------

wyprubowalem wczoraj pianownice do karchera i swietna sprawa :kox:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano
:kox::kox:
Opublikowano

Akurat bałem sie tego zeby nic nie urwać :/ Panowie a wyciagaliście pianke, która siedzi gdzies tak w połowie nadkola ?? Bo u mnie pod palcami jest wyczuwalna pianka wycieta w kształt między prawym błotnikiem a nadkolem (chyba ori) :kwasny: Tomek, wybacz za OT :wink:

Opublikowano
  • Autor

Akurat bałem sie tego zeby nic nie urwać :/ Panowie a wyciagaliście pianke, która siedzi gdzies tak w połowie nadkola ?? Bo u mnie pod palcami jest wyczuwalna pianka wycieta w kształt między prawym błotnikiem a nadkolem (chyba ori) :kwasny: Tomek, wybacz za OT :wink:

spox:wink: szczerze to nie zwrucilem uwagi czy jest tam jakas pianka czy nie:eusathink:

---------- Post dopisany 05-09-2013 at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany 31-08-2013 at 07:41 ----------

proba zabawki z ktorej jestem mega heepi :decayed:

WP_000249.jpg

WP_000253.jpg

tv on board:naughty:

WP_000267.jpg

WP_000260.jpg

musze jeszcze tunel wymienic bo ten jest dosc zniszczony:kwasny:

Opublikowano

Tomek bo zamieszkasz w tym aucie hehe :)

Dużo było zabawy z ogarnięciem TV ??

Opublikowano
  • Autor
Tomek bo zamieszkasz w tym aucie hehe :)

Dużo było zabawy z ogarnięciem TV ??

nie no nawet nie tak zle na spokojnie z 1,5 godzinki ,kwestja wlutowania przewodow z symulatora do przewodow od rnsa bo strasznie tam ciasno ,pozniej reszte poukladac poupychac przeprowadzic kabel do tunera ja umiescilem go w schowku :wink: jeszcze musze jakos ogaznac odblokowanie tv podczas jazdy :facepalm:

Opublikowano

tomek włóż sobie tuner za radio, a do schowka doprowadź przedłużkę USB. .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
tomek włóż sobie tuner za radio, a do schowka doprowadź przedłużkę USB. .

tak myslalem na poczatku ale nie raz biore tuner do domu hehe wiec zostaje w schowku:wink:

---------- Post dopisany 17-09-2013 at 20:49 ---------- Poprzedni post napisany 06-09-2013 at 06:51 ----------

dzisiaj maly prezencik dla audi

picture_Akcent_3.jpg

zaraz wstawie wykresik :wink:

---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ----------

WP_000284.jpg

wynik nie urywa d*py , mozna bylo podciagnac pare kucy i wiecej niutkow ale icek nie wytrzymywal :facepalm: nie bede sie bawil w wieksze przerobki ,mozna by wstawic wiekszy icek i bylo by kilka kuni wiecej ale na razie tak zostaje jestem zadowolony autko sie dosc ladnie odpycha :decayed:

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ----------

doszlo jeszcze kilka gadzetow zderzak ze spryskami tylko musze dorezac dol z sline

WP_000287.jpg

i pare gratow do detalingu

WP_000286.jpg

Opublikowano

Nie, ja swoją po prostu chwyciłem i wytargałem :decayed: