Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] 1.8T Q 345/300. bix, TV,FMIC,MFB8, 218km/353Nm/black piano/VFIZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

przyszedl czas na nowy setup zimowy tj fele z a6c6 z oponami goodyear ultragrip:banan:

DSCN0020.jpg

DSCN0039.jpg

dojdzie jeszcze kilka zmianek na pierwszy rzut zmiana tunelu dorwalem tunel 2 din z b7 praktyczie w idealnym stanie na niezla kaske:naughty:

DSCN0071.jpg

nastepnie wyrzucilem wizytownik i wstawilem przyciski chrom +pdc ( w przyszlosci zawita wiazka i modul) i tam ugniezdzilem wskaznik lpg wczesniej mialem schowany ale denerwowalo mnie ciagle zagladanie i szukanie stanu paliwa :facepalm: teraz jest podrecznie

DSCN0044.jpg

i jeszcze kilka gadgetow nowy zbiorniczek wyrownawczy ledy po tablicy i nowy czujnik polozenia walka bo stary sie spier....:facepalm:

Opublikowano

Jak Wy to robicie, że nawiew na szybe dmucha wam np. 2 kreski? Ja jak odpalę nawiew na szybę to na maksa wali :whistling:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jak dam na auto to tez na full daje a bez ustawiasz ile chcesz:whistling:

---------- Post dopisany 25-11-2013 at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany 01-11-2013 at 18:08 ----------

grazty doszly wiec zacznie sie zabawa ze spryskami

DSCN0164.jpg

Opublikowano
:good: Spryski ważna rzecz. :wink4: Ciekawe rozwiązanie ze wskaźnikiem LPG jak ktoś ma choć przydałoby się lepsze foto. :wink4:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

wazna w swietle prawa , moim zdaniem spryski lamp dodatkowy koszt a rzecz malo przydatna :wink: no ale takie przepisy wiec szoda dowodu , a z ostatnich aktualnych modow to zawiasy klapy od lukaszxxx zajefajna sprawa :decayed:

---------- Post dopisany 10-12-2013 at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany 25-11-2013 at 21:05 ----------

teeera jak zderzak pod spryski lezy u lakiernika doszla nowa zabawka :decayed:

image.jpg

po sofcie ori icek dostaje troche po d.... teraz bedzie ok ale jak przyjdzie lato :facepalm: w drodze modul drl oraz zarowki led w bixy

Opublikowano

Pieknie sie calosc prezentuje

widac ze modow konca nie ma :decayed:

Jak chcesz malowac fele to albo zrob ori srebrny albo daj grafit bo inny kolor nie bedzie pasowac,napewno nie bialy

taki maly szczegol: lewa koncowke wydechu obniz o 1 cm bo bardzo do gory poszla:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Juz dawno obnizona tylko foty muszę zaktualizować hehe :wink:

---------- Post dopisany 17-12-2013 at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany 11-12-2013 at 12:12 ----------

morda gotowa zderzak ze spryskami zalozony nawet nie bylo problemow z dopasowaniem dolnej czesci s-line z seria:decayed:, spryski ruszyly od strzala:wink:

front.jpg

maska i zderzak swierzo po malowaniu :wink:

---------- Post dopisany 16-01-2014 at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany 17-12-2013 at 19:02 ----------

DSCN0216.jpg

nastepnie kiera mf z b8 ogolnie w idealnym stanie - dziekuwa sieman :hi:

no i dawca do przeszczepu z a3

- nastepny mod to dekory z bialych pojda w szczotkowany grafit

- jak mi sie uda wychaczyc licznik z kolor fisem od s4 to tez zakladam:decayed:

Opublikowano

duzo docinania miales ze zderzakiem?

ja mailem zwykly zderzak pod spryski i nie chcialem nic ciac jakos wole ori ale jesli twierdzisz ze wszytsko ladnie siedzi to gratki moda :wink:

te wlaczniki z chromem do mnie nie przemawiaja

Opublikowano
  • Autor

troszke zabawy jest z 2 godz z dopasowywaniem i musi wyjsc , ale nie takie to straszne jak sie wydaje myslalem ze bedzie gorzej , szczerze tez wole ori wlacznik ale ten dorwalem praktycznie za flaszke wiec na przeszczep jak znalazl zobacze jak to bedzie wygladalo

Opublikowano

jest samochod do sprzedaja ?

Opublikowano
  • Autor
jest samochod do sprzedaja ?
przykro mi ale niestety bede jezdzil nim az sie rozpadnie
Opublikowano

Ziama a tu sie nie odpoczywa :-) ten icek da rade sameu zrobić czy raczej trzeba miec wiecej pojecia ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jeszcze nie montowalem ale raczej da rade czemu nie , dopiero na wiosne bede go zakladal bo w zimie seryjny da rade

---------- Post dopisany 15-02-2014 at 14:02 ---------- Poprzedni post napisany 19-01-2014 at 14:37 ----------

do kompletu dolna krata s4-tnx Jarek:hi: , na razie nie wpasowana w kratke s line ale tak zostaje przez pewien czas na wiosne pobawie sie w docinanie ,moze:decayed:

5xct.jpg

2bsp.jpg

Opublikowano

Muszę to jutro obadać na żywo :whistling:

Kratka wygląda jak nowa - pewnie Ci ją załatwił jakiś Gość na poziomie ? ...

:polew:

Opublikowano
  • Autor
:grin::thumbup1: na razie tak przez chwile pojezdze moze kiedys ja wpasuje w sline ale krata jest w takim stanie ze szkoda jej docinac:decayed:
Opublikowano

byłem , widziałem , a nawet macałem :naughty:

Szczególną uwagę przykuła mi kierka :decayed: teraz już wiem dlaczego- pochodzi z b8 :wink:. Na fotach to jest pikuś , na żywo robi meeega robotę.

Opublikowano

Dolny grill tez bedzie w czarnym macie ? Fajnie sie przod prezentuje :-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Dolny grill tez bedzie w czarnym macie ? Fajnie sie przod prezentuje :-)

si ramka bedzie na czarno , na razie tylko przymiarka:wink:

---------- Post dopisany 21-02-2014 at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany 17-02-2014 at 20:39 ----------

przyszla paczka czas na zmiane zawiechy z przodu:wink: podziekowal dziku:hi:

WP_000454.jpg

jeszcze czekam na pake od deva z zestawem s4 na tym 300mm i bedziemy montowac wszystko do kupy

---------- Post dopisany 10-03-2014 at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany 21-02-2014 at 19:05 ----------

zawieszenie zalozone , nastepnie geometria kol

e47ad2b4e772d178m.jpg

czas na licznik z kolor fisem , tnx Lukaszxxx:hi:

8484dffa9f86d75fm.jpg

Opublikowano

kolego nie chcesz zamienić ramki górnej grilla na chromową ? :decayed:

Opublikowano
  • Autor
kolego nie chcesz zamienić ramki górnej grilla na chromową ? :decayed:

dolna moge zamienic na czarna:grin::wink: