macieek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Panowie, dzisiaj zauwazylem Audice A6 C6 ze spryskiwaczami do lamp w zderzaku ale nie miala ksenonow ani nawet soczewek ( swiatlo koloru siuskow) Czy wychodzily opcje ze spryskami bez xenonow? Wczesniej widzialem tez u znajomego z kursu skode octavie 2009 tez ze spryskami bez xenonow. A jeszcze niedawno myslalem ze jak sa spryski to musza byc xenony. Jak to w koncu jest? pozdr
Kowi87 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 W B5 byly wypusty na rynek skandynawski bodajze takie właśnie wersje, wiec pewnie w nowszych modelach tez to kontynuowano
KmK Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 ja mam taki przypadek, spryskiwacze do standardowych świateł, z tym że mam wersje US.
macieek Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 No a ja jestem w angli to widocznie specjalne wypusty na tutejszy rynek
Młody_drog Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Chyba takie były, zauważ też, że każda Nowa BMW 5 ma spryski, no i każda astra
macieek Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Opublikowano 26 Marca 2010 Hmmm o bejcach to myslalem ze poprostu maja xenony bo im wypada miec a co do astry to za kazdym razem jak widzialem (zwracalem uwage) to faktycznie byly ale myslalem zawsze ze to jakas wypasiona wersja
kileeer Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Ja posiadam spryski, a nie posiadałem xenonu, i posiadam normalną wersję.
Młody_drog Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Bety piątki mają spryski w podstawowej wersji, ale lampy mogą być zwykłe halogenowe lub soczewkowe/xenonowe ale spryski są w tak czy inaczej he
michał69 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 w oplach astrach 3 tez są spryski prawie wszystkich a xenonów nie mają
Rekomendowane odpowiedzi