Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Spryskiwacze zwykłych lamp (nie xenon)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, dzisiaj zauwazylem Audice A6 C6 ze spryskiwaczami do lamp w zderzaku ale nie miala ksenonow ani nawet soczewek ( swiatlo koloru siuskow)

Czy wychodzily opcje ze spryskami bez xenonow? Wczesniej widzialem tez u znajomego z kursu skode octavie 2009 tez ze spryskami bez xenonow. A jeszcze niedawno myslalem ze jak sa spryski to musza byc xenony. Jak to w koncu jest? :mysli:

pozdr

Opublikowano

W B5 byly wypusty na rynek skandynawski bodajze takie właśnie wersje, wiec pewnie w nowszych modelach tez to kontynuowano :wink4:

Opublikowano

ja mam taki przypadek, spryskiwacze do standardowych świateł, z tym że mam wersje US.

Opublikowano

No a ja jestem w angli to widocznie specjalne wypusty na tutejszy rynek :hi:

Opublikowano

Chyba takie były, zauważ też, że każda Nowa BMW 5 ma spryski, no i każda astra :D

Opublikowano

Hmmm o bejcach to myslalem ze poprostu maja xenony bo im wypada miec a co do astry to za kazdym razem jak widzialem (zwracalem uwage) to faktycznie byly ale myslalem zawsze ze to jakas wypasiona wersja :kox:

Opublikowano

Ja posiadam spryski, a nie posiadałem xenonu, i posiadam normalną wersję.

Opublikowano

Bety piątki mają spryski w podstawowej wersji, ale lampy mogą być zwykłe halogenowe lub soczewkowe/xenonowe ale spryski są w tak czy inaczej he

Opublikowano

w oplach astrach 3 tez są spryski prawie wszystkich a xenonów nie mają