marcinos80 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 BS STA... DYN... Dzieki za wypowiedzi-pozdrawiam.
vauxhall95 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Kierownice sie delikatnie przycinaja w turbo,ale to standard.Termostat do wymiany,kat synchronizacji do regulacji
marcinos80 Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 Termostat pewnie tak na trasie 90 stopni teraz, było 85 max .Kąt synchronizacji to na + czy - i ile(niby tolerancja jest do 3 tak?grzej jak jest na -).Pozdrawiam i czekam na dalsze wypowiedzi.[br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 15:25_________________________________________________nikt sie nie wypowie?panowie help....
Darev Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Rozrząd się kłania, mogą być poważniejsze problemy niż tylko wymiana paska. Do wymiany lub do ponownego ustawienia, jest gorzej niż źle. Tolerancja jest do 3 a u ciebie ponad 4 jednostki, najlepiej jest jak masz max 1, tak więc goń do dobrego mechaniora, który zrobi to za pomocą przyrządów a nie na znaki.
marcinos80 Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 Jestem po wymianie i wlasnie cos mi nie pasowalo,wstepnie jestem juz umowiony na korekte w tym tygodniu.Dzieki za odzew.Pozdrawiam[br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 10:42_________________________________________________Jakie sa ewentualne nastepstwa nie skorygowania kata?
Rekomendowane odpowiedzi