Skyliner89 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Tym opisem pewnie chciał przyciągnąć potencjalnych oglądających ...
michu93 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Tym opisem pewnie chciał przyciągnąć potencjalnych oglądających ... ale nie ma co, temat się kręci mimo, że autora wątku tu nie widac
Gość raych Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 W papierach orginalnie ma wpisane A4 S4 a więc wiedzą co piszą!!
seba1-2 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 W papierach orginalnie ma wpisane A4 S4 a więc wiedzą co piszą!! rozumiem przez to że w dowodzie masz s4 wbite??
Gość raych Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Ta dobrze przeczytałteś[br]Dopisany: 27 Marzec 2010, 21:32_________________________________________________A co do obniżenia to nie wiem ale jak postawisz paczkę zapałek to przodem zachaczy się. Posiadaczem auta jestem od środy ściągane jest z niemiec od prywatej osoby dałem za nią 5000 tys euro sam ściągałem od starszego kolesia
michu93 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Jak chcesz wiedziec dokładnie to zmierz odległośc od błotnika do środka piasty po prostej - na zwykłym zawiasie jest 39cm a skoro w papierach masz s4 to ja bym się zastanowił nad autentycznością tego samochodu :gwizdanie:
aju Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 W papierach orginalnie ma wpisane A4 S4 a więc wiedzą co piszą!! o ja jaka beka Nie ma S4ek w dieslu
Piotrek98igo Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 W papierach orginalnie ma wpisane A4 S4 a więc wiedzą co piszą!! :polew: :polew:
bakuś Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 W papierach orginalnie ma wpisane A4 S4 a więc wiedzą co piszą!! o ja jaka beka Nie ma S4ek w dieslu Jak to nie ma? Przecież na Allegro jest pełno...
rafalekx Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 W papierach orginalnie ma wpisane A4 S4 a więc wiedzą co piszą!! Jakich papierach? Kolego nie rzucaj się tu, tylko przyjmij do wiadomości że S4 to to nie jest i nigdy nie będzie Pokaż fotki środka, bo z zewnątrz nie widzę nic nadzwyczajnego, no nie licząc obniżonego zawiasu i trochę innych felg, rozmiarowo też nie są jakieś kozaki
Gość raych Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Wywalone mam na to czy to S4 czy nie. Ważne że ładnie się prezentuje a zdjęcie środka zrobię jutro i wstawię.Jak patrze na niektóre wasze A4 to dziękuję Bogu że kupiłem taką a nie inną HAHAHA
Piotrek98igo Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 raych czym wczesniej jezdziles golfem czy calibra?
bakuś Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 A tak na poważnie odnośnie tematu, to o ile mnie pamięć nie myli, to w każdym briefie pisze A4 S4 w rubryce.
Gość raych Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Ch... z tego czy to S4 czy nie ważne że silnik ma udokumentowany przebieg i jest suchutki i ma wygląd i Ciekawę który z was za takie pieniądze by nie kupił!!!
bakuś Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Ch... z tego czy to S4 czy nie ważne że silnik ma udokumentowany przebieg i jest suchutki i ma wygląd i Ciekawę który z was za takie pieniądze by nie kupił!!! Stary, nie napinaj się tak, bo ci żyłka pęknie. Walnij se bronka i wrzuć na luz...
michu93 Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 ja bym nie kupił... bynajmniej nie w tym stanie, w serii tak. Jak już mówiłem, nie mój gust Ale najważniejsze to jest to, że auto tobie się podoba.
Gość raych Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Popieram kolesia cerB. Ważne że robi wrażenie
QRi Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 trosze moim zdaniem za bardzo siedliscie na chlopaka Nie kazdy musi wiedziec ze a4 to nie to samo co s4, zamiast starac sie w sensowny sposob wytlumaczyc ocb... to zaraz hasla "kolo s4 nie stala" - nie dziwie sie, ze sie pospinał - mimo wszystko... calibra zawiało raych Audi s4 (b5 czyli buda z lat 9x) wychodziły tylko z silnikami benzynowymi 2.7biT. Oznaczenie Twojego modelu to A4 - to, że ktos w dowod przepisał a4/s4 z briefu nie jest swiadectwem posiadania eSki. Poczytasz troche forum, zalapiesz klimat, to zrozumiesz "kultowe" podejscie do eSek i szydercze podejscie do tematow s4 w dieslu.
topor Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 Wywalone mam na to czy to S4 czy nie. Ważne że ładnie się prezentuje a zdjęcie środka zrobię jutro i wstawię.Jak patrze na niektóre wasze A4 to dziękuję Bogu że kupiłem taką a nie inną HAHAHA hmmm to chyba niezawiele jescze widziales na tym forum trosze moim zdaniem za bardzo siedliscie na chlopaka Nie kazdy musi wiedziec ze a4 to nie to samo co s4, zamiast starac sie w sensowny sposob wytlumaczyc ocb... to zaraz hasla "kolo s4 nie stala" - nie dziwie sie, ze sie pospinał - mimo wszystko... calibra zawiało raych Audi s4 (b5 czyli buda z lat 9x) wychodziły tylko z silnikami benzynowymi 2.7biT. Oznaczenie Twojego modelu to A4 - to, że ktos w dowod przepisał a4/s4 z briefu nie jest swiadectwem posiadania eSki. Poczytasz troche forum, zalapiesz klimat, to zrozumiesz "kultowe" podejscie do eSek i szydercze podejscie do tematow s4 w dieslu. w zupełności racja. lekka przesada z tym najazdem na rauch'a... nie rozumiem tylko tego szyderczego podejscia do esek w dieslu
Michał Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 nie rozumiem tylko tego szyderczego podejscia do esek w dieslu :polew: nic się nie bój Karolku, mi się Twoja eSa podoba
Rekomendowane odpowiedzi