saintadamus Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 fajnie że juz jakiś zawias jest teraz jeszcze tylko wieksza felga i już będzie bardzo dobry początek
Piotrek98igo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 potrzebne drobne i niedrobne korekty
StoRK Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2007 ja bym ten przebieg traktowal chyba z dystansem przebieg jest w 100% wiarygodny bo mam na nia ksiazke servisowa z botbitymi przegladami. ostatni byl we wrzesniu 2006 roku! boczki byly obszywane ale ja juz tego nie robilem.
Azunia Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ladny avancik tylko lepiej by sie prezentował z ładniejszymi felgami, no i te dywaniki mogłyby być inne. po za tym autko bardzo ładne!! :th:
ArkadiuS Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 ja bym ten przebieg traktowal chyba z dystansem przebieg jest w 100% wiarygodny bo mam na nia ksiazke servisowa z botbitymi przegladami. ostatni byl we wrzesniu 2006 roku! boczki byly obszywane ale ja juz tego nie robilem. Nie sugeruj sie ksiazka serwisowa.Powiem Ci jedno......daj ksiazke to wbije Ci co tylko chcesz
Wihajster Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 fajny avant z slusznym motorem :oklaski:
Szuder Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 większa felga to na początek! i kilka zmain stylistycznych (np lampy pód - tył) i bedzie pięknie
yedrula Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 furka spoko ale oczywiscie trza troche pieniedzy w nia wlozyc coby wygladala jeszcze piekniej:)
marinero Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Pierwsze najwazniejsze - avant zawsze gora - troszke popracowac i bedzie jak ta lala - mnie osobiscie sie podoba i popieram kolegow - zacznij od lampek z przodu i felgi!!
StoRK Opublikowano 8 Września 2007 Autor Opublikowano 8 Września 2007 przyciemnione szyby nie ma nawet takiej opcji! przyciemniane szyby robily show w latach 90! teraz to typowa wiesniawa!!!
ghostface Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 kozacki dyliżans!!! nieźle zglebiony :oklaski:
Filutek Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Autko super te felgi mi sie podobaja :th:no i kombi tego mi brakuje
Rekomendowane odpowiedzi