medik Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 B4 to była piękna historia. Lanssssss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Kurtfa wczoraj wieczorem wyrósł mi z ziemi 20cm krawężnik i porysowałem lewego przedniego RSa, w tym tygodniu jak mnie złapie wena to rzucam kółeczka w kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Może nie zbyt stosowne pytanie ale ile kosztował Cie ten projekt ? Bez kosztów kupna auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 w tym tygodniu jak mnie złapie wena to rzucam kółeczka w kolor w jaki ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Może nie zbyt stosowne pytanie ale ile kosztował Cie ten projekt ? Bez kosztów kupna auta przestałem liczyć zaraz po rejestracji auta w jaki ???? jakiś klasyczny chodził za mną różowy, ale zszedłem na ziemie [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 15:26_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 mega gleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 a sms sie pucowal ze ma najnizsze auto w klubie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 to się nazywa nisko upaść mega gleba [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 20:56_________________________________________________ale poważnie kozak jesteś-już niżej sięnikt nie posadzi :good: :good: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 a sms sie pucowal ze ma najnizsze auto w klubie:D kiedy takie coś powiedziałem? poza tym poczekaj jak postawie nadkola na rantach Krysiek przecież to auto albo na lewarku stoi albo setup do zdjęcia bo opona dotyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 jak się prosto jeżdzi to może być[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 21:31_________________________________________________Krystyna to się porusza na zasadzie czołgu-nie napęd przód tył tylko lewa-prawa strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 chyba masz zbyt wysoki bieżnik :gwizdanie: ale gleba mega kox ale do mnie byś asfaltem nie dotarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie no jeszcze jestem normalny i do zdjęć gwintu nie opuszczam i nie pokazuje auta na lewarku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie no jeszcze jestem normalny i do zdjęć gwintu nie opuszczam i nie pokazuje auta na lewarku no jest kosa,czyli całego skrętu nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 poprosimy o filmik na którym robisz zakręt np 30km/h :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Wrzuć jak możesz filmik jak gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 nie wierzą jacy gośie przecież to Audi kmfort jest Do Ryk to będzie ciężko dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 nie wierzą jacy gośie przecież to Audi kmfort jest Do ryk to będzie ciężko dojechać No z tą glebą będzie napewno cieżko sama droga zjazdowa na lotnisko to niezły poligon jak bede tam przejeżdzał to zrobie fotke ocenicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 to Kovi widzimy się na majówce tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 to Kovi widzimy się na majówce tak?? Proste, od nas paczka bedzie, na oko 4 autka powinny być wiec bedzie spot na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 niezłe autko :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi