rafalekx Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 jest No golfery już szaleją po Rykach Jutro nasza kolej
gelo Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 trochę ludu już jest na zlocie,pogoda dopisuje więc zachęcam jak ktoś jeszcze siedzi w domu
Kowi87 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 kto sie ścigał srebrną a4 sedan na ćwiare?? bo chłopy mówili że 1,9 TDI 190kuca Imprezka fajna, duzo ludzie tylko szkoda ze mało A4 :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 kto sie ścigał srebrną a4 sedan na ćwiare?? bo chłopy mówili że 1,9 TDI 190kuca On się nie ścigał w dieslu To 1,8 T chyba było I przeszedł w benzynce dalej do finałów Gdyby się ścigał w dieslu to bym wiedział, bo bym z nim próbował
Kowi87 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 kto sie ścigał srebrną a4 sedan na ćwiare?? bo chłopy mówili że 1,9 TDI 190kuca On się nie ścigał w dieslu To 1,8 T chyba było I przeszedł w benzynce dalej do finałów Gdyby się ścigał w dieslu to bym wiedział, bo bym z nim próbował Aha to plastuch źle słyszał :polew:
marcinmk2 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 To było na pewno 1,8 T napęd na cztery łapy Parę fotek : i dalej ... Nocne manewry ....... Jako że aparat mi szwankował tylko tyle udało mi się zrobić fotek ...
gelo Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 dzięki przybyłym za udział Wyniki 1/4 mili w kategorii Benzyna, Diesel i Maxi Eliminacje Benzyna Eliminacje Diesel Eliminacje Maxi Wyniki Finałów: Finał Benzyna Finał Diesel Finał Maxi Wszystkie wyniki można pobrać tutaj - eliminacje oraz Finały W konkurencji show 'n' shine w w kategoriach cult, german, rost i f&f, komisja złożona z forumowiczów vwgolf.pl wybrała auta: – cult/classic Sławomir Burna - vwgolf 1 - KLASSIK – rost/rat Piotr Chażewski - vwgolf 2 – german style Piotr Cepiński - vwgolf3 - djbro – f&f Paweł Rypina - vwgolf 2 Wyniki Konkurencji na najniższe Auto zlotu: 1. Marek Mąka - vw golf 3 - 43 mm 2. Rafał gąska - vwgolf 3 - 45 mm 3. Artur Janikowski - vwgolf 3 - 46 mm Mierzone było od prawego wahacza do podłoża Najniższe Auto Zlotu.. Wyniki konkurencja na CarAudio Komisja złożona z przedstawicieli firmy zajmującej się Car Audio (DOBRY TON),biorąc głównie pod uwagę jakość dźwięku, stwierdziła, iz najlepszym Car Audio mógł pochwalić się Andrzej Jagodziński w swoim vwgolfie 3 Wyniki Konkurencji na Najmocniejsze Auto Zlotu: 1. Rafał Szumowski - vwgolf 2 - 481KM/616Nm 2. Robert Szubarczyk - vw corrado 215 KM/280Nm 3. nr.rej. PKL 2A48 - 182KM/352Nm wyniki są podane z hamowni.... W razie jakichkolwiek pytań pisać na PW z góry przepraszam za przekręcone dane lub za jakaś pomyłkę
Kowi87 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Gelu a gdzie ty zaparkowałes swoją A4 przeszedłem to lotnisko kilkukrotnie i nie widziałem :gwizdanie: Od nas z forum za duzo osób nie było ale dzieki tym co przyjechali
gelo Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Opublikowano 2 Lipca 2010 Gelu a gdzie ty zaparkowałes swoją A4 przeszedłem to lotnisko kilkukrotnie i nie widziałem :gwizdanie: Od nas z forum za duzo osób nie było ale dzieki tym co przyjechali ja byłem tylko w piątek ponieważ w sobotę miałem wesele
Rekomendowane odpowiedzi