Daro31 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 A wiec kupiłem go w poznaniu jest to rocznik 95 z silnikiem 2.6 benzyna/gaz sekwencja ,skrzynia automatyczna ,Centralny zamek , wspomaganie,abs, elektryczne szyby w przodzie,regulowana kierownica. Przed tem mialem omege b zecz jasna nie ma co porownywac Audi jezdzi sie wspaniale płynnosc przebierania biegow oraz moc silnika sprawia ze wrazenie z jazdy jest wspaniale czuje sie jak kierowca wyscigowy na trasie hehe Oto moje Audi
Daro31 Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 Planow hmm narazie niemyslalem o zmianach wnetrze pokaze jutro pozdro
Szula298 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Możesz dodać jakiś opis wyposażenia z kąd go kupiłeś wrażenia z jazdy... trochę polotu
DarekII Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Auto czasami nie jest z Konina lub okolic bo widziałem identyko na lokalnej stronie też kolor silnik gaz się zgadza i jasny welur miała ta z ogłoszenia
wojciu0308 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 auto ladne ale opisz je tak troche bardziej
Armi Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Ładny kolor Silnik też niczego sobie. Na początek zmień boczne kierunki na białe, tani mod (`10-20zł) a cieszy oko.
Rekomendowane odpowiedzi