Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Które felgi byście wybrali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a to ma być do Twojej fury :?:

jak tak, to ja bym stawiał na BBS + szczoteczka do zębów do ich czyszczenia :razz:

te drugie, wyglądają na strasznie "ciężkie" ..takie do fury co ma minimum 200-250 KM :wink:

Opublikowano

BBSy bardziej pasuja do wizerunku auta, ale jest ich mnostwo dlatego wzialbym AEZy (i obnizyl mocno zawieche :) )

Opublikowano
  \ napisał(a):
a to ma być do Twojej fury

Tak do mojej a to myśle kupić te BBS i ich wypolerować co o tym myślicie

Opublikowano

no wypolerowane lepiej by wygladaly.... bo takie matowe to do bumy jakiejs lepsze sa :P

Opublikowano

Jakie fele bym nie kupił i tak będe je polerował no chyba że będą chromowane :mrgreen:

Opublikowano

BBS-y .... :twisted:

Opublikowano

Aż się prosi o ankiete. Ja bym wziął BBSy

Opublikowano

Zdecydowanie AEZ !!Piekna felga, a rzadko spotkasz A4 na takiej feldze .... :twisted:

Opublikowano
  \ napisał(a):
Zdecydowanie AEZ !!Piekna felga, a rzadko spotkasz A4 na takiej feldze .... :twisted:

Dokladnie :wink: Bez obrazy dla wlascicieli Golf'ow (przeciez to braciszek Audi) ale 90% z nich jak ma alusy to BBS'y ... gdzie sie nie obejrzysz na ulicy to Golf na BBS'ach.

Z drugiej strony Audi ze zdjecia do ktorego wyslal link rob prezentuje sie ... WRRR... ZAJE..FAJNIE :twisted:

Opublikowano

Zdecydowanie BBS !!!!

Opublikowano

Tamte bbs-y co kolega proponuje z tymi polerowanymi nie maja nic wpolnego, to zupelnie inny wzór.

Sam nie wiem ktore bym wybral, ale te bbs-y sa typowo "golfowe" i chyba z tych dwóch jednak wolał bym AEZ, bo te bbs-y wygladają strasznie salonowo, prawie jak kolpaki.

BTW jaki rozmiar? Bo jezeli cos wiekszego 17-18 to bbsy tez by były ok, ale AEZ-y wtedy w tym rozmiarze by masakrowały.

Opublikowano

Obie te felgi mają rozmiar 17''

Opublikowano
  \ napisał(a):

Radek tylko tylko tylko AEZ, masz w dobrej cenie czy co ?? Jesli bedziesz chcial to podam Ci dane do tych ludzi co mi przywozili ....

Opublikowano
  \ napisał(a):
  \ napisał(a):

Radek tylko tylko tylko AEZ, masz w dobrej cenie czy co ?? Jesli bedziesz chcial to podam Ci dane do tych ludzi co mi przywozili ....

a Ty masz jakies dojscie do tanich felg ???

Opublikowano
  \ napisał(a):
a Ty masz jakies dojscie do tanich felg ???

Niewiem czy do tanich, wedlug mnie te co ja kupilem byly tanie :mrgreen:

Opublikowano

wojtas-audi, to podaj te dane a i jak się ten nasz mały silnicze sprawuje na takich szerokich kapciach :?:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...