rastafaraj87 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam . Wszyscy się tak chwalicie to pomyślałem że i ja pokaże swojego parcha . Auto sprowadziłem z Holandii. Jestem 2 właścicielem Auto wyszło mnie z opłatami w polsce 10tyś Przebieg na dzień dzisiejszy 255 tyś Rok 1995 Motor 1,8 20v 125km ADR Ma klimatrona co prawda dołożony firmy DIAVIA ale po naprawie działa pięknie 1x Poduszka Powietrzna 2x Elektryczne szyby Elektryczne lusterka Podłokietnik Siedzenia bez przetarć Co zrobiłem w aucie po zakupie? Na pierwszej wizycie: Zawieszenie przód wszystkie gnaty Rozrząt jeszcze oryginał siedział trzeba było zmieniaz z 151 zębów na 153 pewnie znacie temat . wszystkie paski i napinacze tych pasków ; świece przewody filtry powietrza, pyłkowe olej, płyny, uszczęlkę pod misą olejową uszczelke pod klawiaturę. Założyłem gaz sekwencję i smigam pali mi nie dużo jakieś 10 - 11 litrów.stansem. Chętnie poczytam jakieś podpowiedzi na temat mojej blachy. new foto 20.08.2010 09.2011 pakiet oświetlenia półka z atrapami Nowy Felunek 225/45/ R17
vauxhall95 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no kolorek fajny.Seryjny zawias??
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ładne autko przygotuj się na wysyp porad typu -18" i gleba bo to najczęstsze co doradzają
PABLO Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Usuń nr z tablicy Pierwsze co byś mógł zrobić to lampy zmienić na przodzie na polifty i tył również, prawa lampa coś nie równo leży [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 18:59_________________________________________________ ładne autko przygotuj się na wysyp porad typu -18" i gleba bo to najczęstsze co doradzają Pudło nie trafiłeś
maja-m Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zrywaj wszysto z klapy oprócz hak też ściągaj i tak pewnie nie będziesz go nigdy używał. Tak jak mówi PABLO lampki, odmładzają autko Ciekawe jak ta fela wyglądała by na polerce
rastafaraj87 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 vauxhall95 tak zawias jest seryjny , z tymi 18" fajnie byłoby ale przy tych dystansach jakie autko robi obawiam się ze na zawieszenie przód bym nie zarobił w tygodniu auto robi średnio 500km. maja-m mówisz ze z klapy pozrywać emblematy? pewnie ślasy po nich byłyby straszne ale muszę podejrzeć jak to wygląda bez tych znaczków u innych . No na światełka poliftowe na przód czaję się ale chciałbym kupić oryginalne nie żadne podróby z allegro i wrzucić ksenon tylko słyszałem tez ze po jakimś czasie przy ksenonie wypala się ten środek, odblask z lampy .
Nosfer Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 1x Poduszka Powietrzna = dlaczego 1 poduszka ? --- Z taśmy wychodziły jedynie z poduszką kierowcy ?
Arturo86r Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jak przyciemniales te tylnie klampy??
mirek s Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 = dlaczego 1 poduszka ? --- Z taśmy wychodziły jedynie z poduszką kierowcy ? Ja też mam jedną, chyba tak to było na początku.
rastafaraj87 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nosfer & mirek s tak były wersję z jedną poduszką kierowcy nawet chyba zakładałem post z zapytaniem o to. Arturo86r - lampy przyciemniałem folią termoplastyczną wyjęcie lamp obróbka i zamontowanie zajęło mi 4h dodatkowo okleiłem sobie boczne kierunki . Do szczęścia potrzebna jest folia ja dałem 20 na allegro szuszarka i dużo cierpliwości. Efekt wynagradza poświęcony czas.
mirek s Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 lampy przyciemniałem folią termoplastyczną Nie boisz się, że Ci dowód zabiorą ?
rastafaraj87 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 tyle razy mnie zatrzymali i narazie cisza zaden policjancik sie nie przyczepił sprawdzali czy przepuszcza odblask i przeszło test niby kazdy z tych sprzedawców tej foli zapewnia ze ma 90% przepustowości światła i ze nikt sie nie ma prawa do tego przyczepić . Poprzednio na golfie tez miałem tak samo przyciemniony tył rok jezdziłem i też się nie czepiali.
Kimi Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 No faktycznie siostra Ładna :good: Troszkę mi nie podchodzą te ciemne lampy (u mnie będzie wymiana na polifta), ale to już kwestia gustu. Bezawaryjności :good:
rastafaraj87 Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 Tez planuję tył na polifta ale narazie jest black foliiija Teraz będzie malowana klapa i zderzak tył i mam mały dylemat heh czy malować lustra i klamki w kolor czy zostawić czarne i okleić dach na czarno tylko przy tym kolorku nie wiem czy to ma sens. Co o tym sądzicie? PS. Felunek z fotek na sprzedaż
Rekomendowane odpowiedzi