dareko Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 witam zobaczyłem tylko jak kierunki mrygneły i to dziwne bo mam centralny z kluczyka i nigdy nie mrygały mam prawdopodobnie alarm swiadcza o tym naklejki na wszystkich szybach i znalazłem centralke za bezpiecznikami alarm raczej nie działa po zamknieciu co moze sie dziac pomocy jak sprawdzic seryjny alarm w audi a4 1.8 125km
pre_pl Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 no jeśli nie ma nikogo w aucie, zamki zostaną zamknięte po jakimś czasie - też tak mam. Nie wolno zostawiać w stacyjce kluczyków (zostawiać trzeba chociaż otwarte okno)
sardo Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 U mnie też się nie ryglują same drzwi, a sprawdzić jest łatwo uchyl szybę zamknij centralny migną kieruni , a następnie otwierasz ręką od środka drzwi jak wyje to ok, ja tak sprawdziłem bo też nie byłem pewny czy działa.
pet3r Opublikowano 26 Czerwca 2007 Opublikowano 26 Czerwca 2007 a u mnie nie zamykaly sie same, gdy kluczyki byly w stacyjce... z tym, ze ja mialem nieoryginalny alarm. niezle inzynierowie Audi wymyslili
pre_pl Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 no ja mam B6... nie wiem czy zauważyliście... Specjalnie to napisałem, bo autor nawet nie podał roku auta...
lexpar Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Trzeba otworzyć drzwi (na moment) i wtedy sie nie zablokują.
Rekomendowane odpowiedzi