bongod Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Moskal jak tam twoje biturbo? Bo są dwie sprężarki na handel z dużym potencjałem --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
bongod Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
moskal Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Przed chwilą dzwoniłem do Re5pect.pl i lipa bo nie mają silikonowej redukcji z 1m na 2"
bongod Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Do tych turbin to raczej z 50" --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Patryk był wczoraj u mnie na chwile chyba jakiś remont robi bo potrzebował trochę ziemii --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
bongod Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 :D --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
moskal Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Do tych turbin to raczej z 50" --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Patryk był wczoraj u mnie na chwile chyba jakiś remont robi bo potrzebował trochę ziemii --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Nie ma Fmiców z wejściami 50" Co do Patryka to mówił ze w sobote na jakiś prowincjonalny zlot jedzie , gdzieś w rodzinne strony. Event organizuje "Vag Raciąż" i chyba chłopak po prostu potrzebował zglebić weekendowo auto. Ciekaw jestem jaki patent wymysli na przód , oby nie skręcił sprężyn trytytkami
bongod Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 To może on to turbo weźmie to przyglebi przód napewno hahaha --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
patryk10015 Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 No jadę właśnie tył teraz jest jak powinien. Przód bedzie trzeba przemyśleć bo dwie takie suszarki nie wejdą mam tylko jedną przecież Myślałem wziąść Mustiego to by chłopak trochę przód przymasował ☺
bongod Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Hahaha --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
moskal Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) No jadę właśnie tył teraz jest jak powinien. Przód bedzie trzeba przemyśleć bo dwie takie suszarki nie wejdą mam tylko jedną przecież Myślałem wziąść Mustiego to by chłopak trochę przód przymasował ☺ Z Mustim to raczej Ci nie pójdzie dociskanie bo kiedyś widziałem jak na dzień dziecka prawie odleciał, jak kupił siostrzeńcom dwa balony z helem na stoisku z zabawkami.... Edytowane 20 Maja 2016 przez moskal
bongod Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Za dużo się helu nalykal i odleciał? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
patryk10015 Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 E to lipa to chyba worek ziemniakow na pasazera bedzie trzeba ☺
Linarr Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 No jadę właśnie tył teraz jest jak powinien. Przód bedzie trzeba przemyśleć bo dwie takie suszarki nie wejdą mam tylko jedną przecież Myślałem wziąść Mustiego to by chłopak trochę przód przymasował ☺ Z Mustim to raczej Ci nie pójdzie dociskanie bo kiedyś widziałem jak na dzień dziecka prawie odleciał, jak kupił siostrzeńcom dwa balony z helem na stoisku z zabawkami....
moskal Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 To może ogarniemy jakiegoś spota w tygodniu ?
bongod Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Można by grilla albo ognisko zrobić u mnie jak by zjawiło się kilka furek . Jakieś foto by się porobiło itp --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Edytowane 22 Maja 2016 przez bongod
bongod Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Bo tak lepiej niż bule zrec a odległość podobna i jest gdzie spać haahaha --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Rekomendowane odpowiedzi