bongod Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Hahahahha ok . --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Specjalnie dla Was skosiłem trawę --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
bongod Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Hahahaha --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
bongod Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 No to zaczynamy --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Linarr ty będziesz? Jakoś Cie odebrać? Dzwoń jak coś 666129393 tylko w miarę wcześnie --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Linarr Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 no właśnie nie kilka minut temu dopiero wróciłem do domu wykończony.. nawet nie miałem za bardzo czasu po forach łazić także zdrowie panowie i do następnego
bongod Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 żyję --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Było dobrze --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
bongod Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Na dworzu nie, na czole trochę hahaha --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
bongod Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 hahahahaha[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
moskal Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 no w końcu !!! koniec żałoby !!! Jestem ciekaw jak sie do tego znaleziska ma teoria Patryką , który przez cała droge powrotną klepał mi do łba : "okulary są w samochodzie"
moskal Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Haha nie pamietam tej teorii Trzeba było mniej chlać
patryk10015 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Mniej? Przecież nie zataczałem się
bongod Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Rekomendowane odpowiedzi