Sqizzy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ooo człowieku, ale narodu będzie :> Biorę aparat na pierwszy MiniSpot, szkoda tylko że samochodami bo nic nie można będzie. Może kolejny spot zrobimy w banicie
Nosfer Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A jak w Pruszkowie chcemy się spotkać to każdemu daleko ? Centusie grodziskie
musti Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A jak w Pruszkowie chcemy się spotkać to każdemu daleko ? Centusie grodziskie Nosferski nie pitol wpadaj do WGM
zyzgak Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Mam nadzieję być. Chyba będę musiał wziąć Młodego (6lat), niechcący chlapnąłem o spocie i pozamiatane.
musti Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Mam nadzieję być. Chyba będę musiał wziąć Młodego (6lat), niechcący chlapnąłem o spocie i pozamiatane. nie ma problemu młodych klubowiczów też mamy
Coleman Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 sorry ale to srodek tygodnia daleko nie jest bo tylko 80km sprawdzilem mam ale troche pozno nie stety w wolniejszej chwili napewno wpadne np w maju
domin Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Witam, dzięki za zaproszenie Przy której poczcie ten spot? Starej przy pkp czy nowej przy orzeszkowej? Chętnie bym się pofatygował ale praca do późnych godzin Jeśli tylko coś się zmieni i uda mi się wyrwać to postaram się być :>
musti Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam, dzięki za zaproszenie Przy której poczcie ten spot? Starej przy pkp czy nowej przy orzeszkowej? Chętnie bym się pofatygował ale praca do późnych godzin Jeśli tylko coś się zmieni i uda mi się wyrwać to postaram się być :> Kolego parking pod starą pocztą przy PkP jeśli się wyrwiesz to zapraszamy
moskal Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Nie jeżdżę na wieś zwłaszcza żydowską :kox: :polew: :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 sorry ale to srodek tygodnia daleko nie jest bo tylko 80km sprawdzilem mam ale troche pozno nie stety w wolniejszej chwili napewno wpadne np w maju Przyjedź we wtorek do Warszawy, masz połowę bliżej..
musti Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Bierzemy VAG-a? jeśli masz vaga i interfejs to wrzuć do auta
Nosfer Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Bierzemy VAG-a? Nic nie zabieraj.. Nic mu nie pożyczaj - Ja swojego kabla nie widziałem już od kilku miesięcy :gwizdanie:
musti Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Bierzemy VAG-a? Nic nie zabieraj.. Nic mu nie pożyczaj - Ja swojego kabla nie widziałem już od kilku miesięcy :gwizdanie: no właśnie Nosferski moskal ma Twój kabel ? pożyczył bym jeśli mogę na trochę
moskal Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ja swojego kabla nie widziałem już od kilku miesięcy :gwizdanie: jutro zobaczysz :naughty: :naughty: no właśnie Nosferski moskal ma Twój kabel ? pożyczył bym jeśli mogę na trochę nie mozesz :kox: :kox:
PARAF Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ma ktoś współrzędne GPS miejsca spotu WGM...?
Sqizzy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Paraf1982 jak podjedziesz na Pocztę ul. 1 maja nr.22 to na bank nas zobaczysz, parking jest oświetlony i jest visavis poczty. Co to dzisiaj za kolega mnie na myjce zaczepił w granatowej A4?
moskal Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ma ktoś współrzędne GPS miejsca spotu WGM...? współrzednych ci nie podam ale : jak wjedziesz od milanówka to przy shellu w prawo , na następnych światłach w lewo , potem z pierszeństwiem w prawo , do końca i bedziesz miał zakręt w lewo , jak skręcisz to po prawej ręce masz poczte i parking zadzwoń to ci wytłumacze : 693-870-335 :kox: :kox:
Sqizzy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 musti a ty czego dzisiaj tak szukałeś na mieście :> Fura umyta szpan robimy
Rekomendowane odpowiedzi