Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Malowanie zacisków hamulcowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myslałem o czarnym macie ze wzgledu na osłony plastikowe i podszybie :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

a co powiecie na pomaranczowe zaciski w srebnym avancie ?

Opublikowano

w sumie jak silnik suchy i nic nie kapie to mat bylby wypasny

Opublikowano

a jaki kolor samochodu? :przebiegly:

Opublikowano

Pany jak 320 z przodu oraz 288 z tylu pomaluje na czerwono i przyjade na jakis zlot to nie poleci cegła w szybe?:) Nie mowie o zlocie calibry bo tam mnie beda na rekach nosic hehe

Opublikowano

Pany jak 320 z przodu oraz 288 z tylu pomaluje na czerwono i przyjade na jakis zlot to nie poleci cegła w szybe?:) Nie mowie o zlocie calibry bo tam mnie beda na rekach nosic hehe

maluj :naughty: najwyżej jak coś to zostawisz samochód przed parkingiem i powiesz ze przyszedłes pieszo :gwizdanie: Samochód koloru czarnego? Nie działa link do opisu Twojego auta w profilu :chytry:

Opublikowano

Czarny, wszystko ori, jedyną zmianą będą czerwone zaciski i delikatnie sciemniona szyba. Chyba przejdzie taki numer?:) Cabrio więc rzuca się w oczy... chciałbym unknąć sytuacji że będa stał na światłach a ludzie będą mówić "ty zobacz jaki burak, czerwone zaciski ma" :) Czerwone mi się podobają ale w mocnych samochodach (duże tarcze), nie wiem jak duże będą nowe hamulce-w sensie jak to będzie wyglądało. 320 i 288 z tyłu łapią się do grupy tych które można malować na czerwono ?:)

Wstępnie myślałem o czarnych, ale zawsze chciałem mieć fajne czerwone hamulce :gwizdanie:

Opublikowano

Ja też mam dylemat. Mam ciemny grant autko i też chciałem malować zaciski na czerwono, lub niebiesko. Tylko z drugiej strony jak będę jechał na spota to szkoda mi samochodu :naughty:

Opublikowano

Czarny, wszystko ori, jedyną zmianą będą czerwone zaciski i delikatnie sciemniona szyba. Chyba przejdzie taki numer?:) Cabrio więc rzuca się w oczy... chciałbym unknąć sytuacji że będa stał na światłach a ludzie będą mówić "ty zobacz jaki burak, czerwone zaciski ma" :) Czerwone mi się podobają ale w mocnych samochodach (duże tarcze), nie wiem jak duże będą nowe hamulce-w sensie jak to będzie wyglądało. 320 i 288 z tyłu łapią się do grupy tych które można malować na czerwono ?:)

Wstępnie myślałem o czarnych, ale zawsze chciałem mieć fajne czerwone hamulce :gwizdanie:

przy takich 320 powinno wyglądac całkiem fajnie. czerwony kolor tez powinien pasowac i racze cegły nie poleca. Chłopaki tu maltretuja takich co małe hebelki maluja ale 320 to juz spore :hi: Choć mi osobiście bardziej się podoba jak zaciski sa żółte :kox: Z czarnym :kox:http://www.tapeciarnia.pl/50604_ferrari_612_zolte_zaciski.html

Ja też mam dylemat. Mam ciemny grant autko i też chciałem malować zaciski na czerwono, lub niebiesko. Tylko z drugiej strony jak będę jechał na spota to szkoda mi samochodu :naughty:

Przy niebieskim żółte albo pomarańcz :naughty: Sam mysle o czyms takim u siebie choć mam małe zaciski :tongue4:

Opublikowano

kiedys widzialem kolor mandarynkowy, ale mysle ze do tego trzeba miec jakas ostra fure i przynajmniej zajbista felge:)

dobra to robimy czerwone.

Co myślicie o naklejkach na zaciski, ostatnio widziałem coś takiego na allegro ale przyznam że nie mam na ten temat zdania bo nigdy u nikogo nie widziałem.

Opublikowano

kiedys widzialem kolor mandarynkowy, ale mysle ze do tego trzeba miec jakas ostra fure i przynajmniej zajbista felge:)

dobra to robimy czerwone.

Co myślicie o naklejkach na zaciski, ostatnio widziałem coś takiego na allegro ale przyznam że nie mam na ten temat zdania bo nigdy u nikogo nie widziałem.

możesz zainaugurowac i się pochwalić efektem :kox:

Opublikowano

nie no pomaranczowych nie zrobie na pewno, naklejke tez raczej odpuszcze....

Opublikowano

Panowie na czarno, albo srebrno. :good:

Żadnych naklejek :thumbdown:

Opublikowano

srebro na zaciskach to porażka :sick3: a czarny to można w ogóle odpuscić chyba że sie chce jak najgłebiej schować. no chyba że ktoś ma felgi z cienkimi szprychami jak w rowerze i wpienia go ruda na zacisku :przebiegly:
Opublikowano

Srebro na zacisku wygląda fajnie ale do srebrnego i musi bycz kawał hamulca zęby go byli widać. Ja obstaje przy czerwonym albo czarny.

Opublikowano

W nowych autach grupy vw są montowane zaciski pomalowane na srebrno.

Wygląda to całkiem przyzwoicie.

Naklejki na zaciskach miał Nosb, ale i zacisk był potężny :naughty:

Opublikowano

srebro na zaciskach to porażka :sick3: a czarny to można w ogóle odpuscić chyba że sie chce jak najgłebiej schować. no chyba że ktoś ma felgi z cienkimi szprychami jak w rowerze i wpienia go ruda na zacisku :przebiegly:

A co tu uwydatniać w oryginalnych zaciskach hamulcowych audi i tarczach prześmiesznie małych jak na kombi na przykład. Dopiero od tarcz 320 zastanowiłbym się nad innym kolorem niż czarny. Do ferrari to mógłbym i mieć na złoto pomalowane zaciski bo tam nie wygląda to śmiesznie (tam pasuje każdy kolor) bo zacisk jest ładny a tarcza duża.

Jak dla mnie standard zacisk to tylko czarny :)

Opublikowano

Ale jakma być czarny to tak samo jakby był brudny itp więc można sobie poprostu odpuścić taki zabieg. :disgust: A jak już ktos się napali na malowanie to żeby je było widac nawet jak sa śmieszne małe i jakie by jeszcze nie były :mysli:

Żeby mieć zaciski ferrari czy porsche to najpierw trzeba mieć takie auto. Nie mówie o wyjatkach które takie hamulce montuja do innych aut. Ale jak ktos chce i mu sie podoba to luzik niech maluje.

Np u mnie te małe hamulce wcale by strasznie nie wyglądały bo ja jeżdżę na ori alusach 15" i nie wygląda to tak strasznie jak w samochodzie gdzie ktos zawali 18" czy 19" :przebiegly:

Opublikowano

e tam Pany juz przy 312mm tarczy czerwony na przodzie i tyle ladnie wyglada

ogolnie ladnie to wyglada nawet na malych tarczach byle bylo na obu osiach a nie na jednej

Opublikowano

czarny wyglada super

czerwony tez nie jest glupi

czesto maluje na zloto i zolto i jest git

fajnie jest tez dac do cynkowania