sebospi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Siema Kupiłem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=973346476 Dziś mi przyszło i mam problem bo nie wykrywa mi mojego samochodu na tych programikach a POlskiego Vaga wykrywa normalnie macie jakies pomysły co z tym zrobić dodam ze mam Windows Vista
domjenick Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 to z linka-to vag can commander,chyba że gość coś jeszcze dorzucił-proponuje zapytać sprzedawce-co zrobić,czytając feedbacki-pomaga w takich sytuacjach
szogun0 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jak masz Commandera, to zapomnij o diagnozie. To nie służy do tego.
sebospi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 mi chodzi przede wszystkim aby cofac licznik a mi nie wykrywa kabla;/
domjenick Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 mi chodzi przede wszystkim aby cofac licznik a mi nie wykrywa kabla;/ w temacie masz coś innego
sebospi Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 od tego co kupilem powiedzial ze tym cofne
domjenick Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 od tego co kupilem powiedzial ze tym cofne no to gadaj z nim-chyba wie najlepiej co sprzedaje i czy to będzie działać na Twoim sprzęcie
talesbite Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Tez zakupiłem ten interfejs i u mnie śmigają na tym co bylo zalaczone, ale za to mam problem z polaczeniem sie przez Vag Com 311.2. Czy jest to wogóle mozliwe? I czy brak rejestracji ma na to wplyw, czy tylko sa niedostepne niektore funcje programu?
Rekomendowane odpowiedzi