A-rek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 inaczej to będzie tak Z taką rejestracją jest mega kupa a niby jaka inna rejestracje chcesz jak taka kwadratowa dostanie w UM
slepy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 inaczej to będzie tak Z taką rejestracją jest mega kupa a niby jaka inna rejestracje chcesz jak taka kwadratowa dostanie w UM samoróba, a orginalna wożona w bagaju
A-rek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja mowie o ori tabulach, takie samorobki to dla mnie jak zderzaki z laminatu
slepy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja mowie o ori tabulach, takie samorobki to dla mnie jak zderzaki z laminatu no o orginał w takim wymiarze nie ma szans , a ten kwadrat to nie wiem do czego pasuje
Reniu Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja mowie o ori tabulach, takie samorobki to dla mnie jak zderzaki z laminatu no o orginał w takim wymiarze nie ma szans , a ten kwadrat to nie wiem do czego pasuje Do malucha
jozek726 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 ja mowie o ori tabulach, takie samorobki to dla mnie jak zderzaki z laminatu no o orginał w takim wymiarze nie ma szans , a ten kwadrat to nie wiem do czego pasuje Do malucha dokładnie tylko do malucha
Kowi87 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Fajnie jak by zrobić samoróbe tak jak na moim VT bez widocznych lin wkłądki rejestracyjnej czy jak to nazwać
slepy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 tylko u na tym Vt masz przegięty rozmiar tablicy i wygląda to nie zabardzo
Kowi87 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 tylko u na tym Vt masz przegięty rozmiar tablicy i wygląda to nie zabardzo oj błędy grafika
slepy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 wiem, wiemale jakby zrobił tak jak się nalezy to byłby ogień z dooopy
jozek726 Opublikowano 5 Października 2010 Autor Opublikowano 5 Października 2010 wiem, wiemale jakby zrobił tak jak się nalezy to byłby ogień z dooopy byłby ogień musze też kurde opanować pukanie w kole bo normalnie kurwi.cy dostaje na szarpakach wszędzie mi mówią ze ok a ja słyszę jak puka
slepy Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 u mnie też od czasu do czsu puka w prawym przodzie, myślałem że to znowu przegub, ale mechanik mi powiedział że wsyztko gra, nie wiem od czego to zależy
jozek726 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 u mnie lewe przy skręconych kolach i czasem na prostych. nie mam pojęcia od czego ja juz mam tego dosyć i chce wymienić końcówkę drążka jak to nie pomoże to kupie 2x wahacze góra i wymienię dol był wymieniany [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 22:35_________________________________________________Nowy gadzet
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 To teraz tylko suszara i w końcu jakiś poważniejszy mod w tym aucie bedzie
jozek726 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 To teraz tylko suszara i w końcu jakiś poważniejszy mod w tym aucie bedzie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160453.0 myślałem o tej ale sam nie wiem musze jeszcze troche kasy dozbierać
paput Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 może nie poprzestanie na seryjnych gratach , wiesz że mocy zawsze mało wiem ale z doświadczenia wiem że to drogi zabieg wsadzać cos na zapas oj drogi AWX + program i taki wynik jak ma stanley by mi starczylo a ile on ma? do tego coś robił czy samo turbo i program?
jozek726 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 może nie poprzestanie na seryjnych gratach , wiesz że mocy zawsze mało wiem ale z doświadczenia wiem że to drogi zabieg wsadzać cos na zapas oj drogi AWX + program i taki wynik jak ma stanley by mi starczylo a ile on ma? do tego coś robił czy samo turbo i program? on ma na samym programie i AWX-ie 170KM;368Nm [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 17:37_________________________________________________ To teraz tylko suszara i w końcu jakiś poważniejszy mod w tym aucie bedzie Kowi wiesz ile dałbym zeby mieć u siebie Q nie idzie tego z oski zrobić????
Armi Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 u mnie lewe przy skręconych kolach i czasem na prostych. nie mam pojęcia od czego ja juz mam tego dosyć i chce wymienić końcówkę drążka jak to nie pomoże to kupie 2x wahacze góra i wymienię dol był wymieniany [br]Dopisany: 05 Październik 2010, 22:35_________________________________________________Nowy gadzet Czyli dobrze widziałem, że turbo awx będzie grane
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Fajnie mieć Q ale przy modzonym dobre jest na starcie potem to juz jest stratne ;( ale i tak bym nie zamienił na ośke
Rekomendowane odpowiedzi