jozek726 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 a co mówicie na te żółte halo ? Żółte halo są kox tylko nie zapalaj ich przy misiakach :gwizdanie: a czemu? to nie jest dozwolone?
rafalekx Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 a czemu? to nie jest dozwolone? nie jest
jozek726 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 a czemu? to nie jest dozwolone? nie jest przepisy są po to żeby je łamać będe uważał
zbyszek512 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Juzku jak myślisz o programie to nie mysl nie ma nad czym to TRZEBA zrobić :evil: brakuje troche $ na chwile obecną troche musze dozbierać gotówki no to wszystko co napisałeś musi być a co do jeszcze czegoś to jakieś moze body od S4 jozku726 co ten zbyszek512 taki nerwowy?? zderzak przod byłby fajny ale ciężko znaleźć za dobrą kase teraz, wszyscy cenią na maxa :gwizdanie: a co do zbyszek512 to wiedział co kupije nic nie miałem do ukrycia i nie mam :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 14:11_________________________________________________a co mówicie na te żółte halo ? zapomniałem wspomnieć o otworach centrujących, które były jakieś kombinowane i nie są takie jak w A4, nie wiem co kombinowałeś jozku726 z tymi felami ale teraz wiem dlaczego nie podałeś mi numeru twojej komórki jak prosiłem cie o to kilka razy przed zakupem. Widzę, że nadal grasujesz w dziale Sprzedam i prawdopodobnie naciągasz klubowiczów !!!
jozek726 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Koledzy przechodziłem ulicą i patrze a4 ładna po lifcie i nawet ciekawy felunek miała zrobiłem fote: co mówicie na to ???
rafalekx Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 na zimę bym nawet tego nie założył Bez kitu... brzydka ta felga jozku726 co Ci się w niej podoba?
jozek726 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 tak jakoś przechodzilem i przykuła moją uwage dlatego pytam was o zdanie :> ale widzę ze szału nie ma
xeo1511 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Fajna czarnulka, prawie jak mój niezapomniany atj, ale do max wypasu jednak trochę jej brakuje co można oczywiście nadrobić tzn co masz na myśli w brakach? ;D brakuje navi to wiem a co masz dalej na myśli? Brakuje Navi, quattro , skrzyni 6-stki , szyberdachu, tempomatu, zestawu telefonicznego audi, foteli recaro, webasto, sportfahrwerk, 10 poduszek powietrznych, pewnie coś jeszcze pominąłem :gwizdanie: Poza quattro większość zawsze można dołożyć , na razie do listy modów dodał bym jeszcze chip i listwy ozdobne w carbon. Tylko nie myśl, że mi się twoje auto nie podoba bo jest naprawdę ładne
jozek726 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Fajna czarnulka, prawie jak mój niezapomniany atj, ale do max wypasu jednak trochę jej brakuje co można oczywiście nadrobić tzn co masz na myśli w brakach? ;D brakuje navi to wiem a co masz dalej na myśli? Brakuje Navi, quattro , skrzyni 6-stki , szyberdachu, tempomatu, zestawu telefonicznego audi, foteli recaro, webasto, sportfahrwerk, 10 poduszek powietrznych, pewnie coś jeszcze pominąłem :gwizdanie: Poza quattro większość zawsze można dołożyć , na razie do listy modów dodał bym jeszcze chip i listwy ozdobne w carbon. Tylko nie myśl, że mi się twoje auto nie podoba bo jest naprawdę ładne marzyło mi się ATJ w Q 116ps ale taki ciężki temat z tym ze mała bania ;/ a nie słyszałem nigdy o sportfahrwerk co to jest ?? chciałbym mieć szyber bo tego mi brakuje. carbon dopisze do mojej listy modów bo to jest kox dzieki
johnybravo Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 sportfahrwerk sportowa zawiecha po szkopsku ATJ to ciężka sprawa, sporo padaczki na rynku ale nie narzekaj furmankę fajną kupiłeś
jozek726 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 sportfahrwerk sportowa zawiecha po szkopsku ATJ to ciężka sprawa, sporo padaczki na rynku ale nie narzekaj furmankę fajną kupiłeś dzieki za wyjasnienie jak mialem kupić atj kibel to wolałem dobrego ajm
topor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 kolezka ma Avusy do oddania z oponami (do wymiany) z tysiaka;) reflektujesz?
xeo1511 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Pewnie, że ciężki bo ATJ-tów jest bardzo mało na rynku, w końcu produkowano je tylko niecałe 2 lata i mało kto zamawiał quattro w 1.9tdi. Jak się trafia jakaś sztuka to zazwyczaj już "padlina", jak wspominaliście.
jozek726 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Pewnie, że ciężki bo ATJ-tów jest bardzo mało na rynku, w końcu produkowano je tylko niecałe 2 lata i mało kto zamawiał quattro w 1.9tdi. Jak się trafia jakaś sztuka to zazwyczaj już "padlina", jak wspominaliście. dokładnie tak jak mówisz kupić padline to nie sztuka, kupić coś dobrego to jest coś
olovski Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 heh widze ze wkoncu znalazles szkoda ze nie w Q ale i tak dobry zakup szerokosci zycze
jozek726 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 heh widze ze wkoncu znalazles szkoda ze nie w Q ale i tak dobry zakup szerokosci zycze b6 bedzie w Q
olovski Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 b6 bedzie w Q hehe juz sa plany??
jozek726 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 b6 bedzie w Q hehe juz sa plany?? plany może i są ale $ brakuje ;( może tak za rok
Adriano007 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Gratuluje zakupu. Piękny ten Twoj AJM. Sam kiedyś takim sie bujalem. Obecnie jeżdze A6 C5.
Rekomendowane odpowiedzi