jozek726 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Józek jak zjadę na week to sprawdze ci za ile ja ci moge załatwić komplet ori LEM co u Toma wchodzi w skład kompletu :?: 8x wahacz, 2x łącznik stab., 2x końcówka drążka, 2x drążek :?: kurde bede bardzo wdzięczy bo bede kupował jakoś niedługo tylko pamiętaj o mnie szczerze to nawet nie wiem
Reniu Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Tak, u Toma jak i u Dzika jest komplet wahaczy Lemforder razem z końcówkami, łącznikami i śrubami.
jozek726 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Panowie wcześniej mówiłem ze jak siedze w aucie jak jade zmieniam biegi to słysze bulgotanie jak by mi sie woda jakoś przelewała ;( wkurza mnie to strasznie co to moze być ??? ktoś mi kiedyś coś mówil ale nie pamiętam :wallbash:
Iverson Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Panowie wcześniej mówiłem ze jak siedze w aucie jak jade zmieniam biegi to słysze bulgotanie jak by mi sie woda jakoś przelewała ;( wkurza mnie to strasznie co to moze być ??? ktoś mi kiedyś coś mówil ale nie pamiętam :wallbash: ok Jozek ale to będzie bolało , retrospekcja zdarzeń : jechał sobie Joseph Groner twoją B5 , 70-letni dziadek , z ,o dziwo mega sprawną prawą nogą :kox: , deptał na ostrym winklu pakę siedemdziesiąt parę , niestety...jep d*p ,ośka która z d*py nie skręca ,wpadła do pobliskiego Renu , tonąc szybciej niż Joseph osiągał erekcję po viagrze ( :polew:) . Konkluzja sprawy : -śmierdzi trupem -śmierdzi starym dziadem -śmierdzi Renem -jeszcze dobrze woda nie wyleciała to Ci bulgoce w kabinie
jozek726 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 już jest czas na nowe jeszcze gumy wlecą na tylne belki
binio-stg Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 no widzę że w końcu szarpnąłeś się na nową zawiechę. ja te ostatnio zmieniałem wahacze ale wziąłem Ruvilla.
jozek726 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 czas najwyższy też chciałem wziąć ruvilla ale jednak odpuściłem trochę bym zaoszczędził ale no właśnie jest to ale napisz potem czy jesteś zadowolony
binio-stg Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dla mnie Lemy zdecydowanie za drogie były, za Ruville dałem 870zł, do tego kupiłem zmieniłem amorki z przodu i klocki hamulcowe
jozek726 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dla mnie Lemy zdecydowanie za drogie były, za Ruville dałem 870zł, do tego kupiłem zmieniłem amorki z przodu i klocki hamulcowe tylko Ciekawe ile na nich km polatasz ?
Kowi87 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dla mnie Lemy zdecydowanie za drogie były, za Ruville dałem 870zł, do tego kupiłem zmieniłem amorki z przodu i klocki hamulcowe tylko Ciekawe ile na nich km polatasz ? pewnie tyle samo co na Lemach, taka prawda
binio-stg Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 pewnie tyle samo co na Lemach, taka prawda Też mi się tak wydaje, a cena dobra bo brat w motoryzacyjnym pracuje :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 binio sprawdzimy jak to jest zobaczymy ile km zrobimy i sie porówna tylko ja jezdzena 18 [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 12:22_________________________________________________Nowy zawias już założony + gumy na tylnej belce wszystko LEMA jest bajka [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 23:21_________________________________________________Moja org szyba poszła się jeb@ć ;( myłem auto wycieraczki podniesione do góry zawiało spadła jedna odwracając pióro i oto efekt: nawiercania, klejenia nic nie dały ;( szyba jest nowa a ja o 450zł biedniejszy :gwizdanie: szkoda ze nie ma w b5 podgrzewanych
pete007 Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 binio sprawdzimy jak to jest zobaczymy ile km zrobimy i sie porówna tylko ja jezdzena 18 [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 12:22_________________________________________________Nowy zawias już założony + gumy na tylnej belce wszystko LEMA jest bajka [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 23:21_________________________________________________Moja org szyba poszła się jeb@ć ;( myłem auto wycieraczki podniesione do góry zawiało spadła jedna odwracając pióro i oto efekt: nawiercania, klejenia nic nie dały ;( szyba jest nowa a ja o 450zł biedniejszy :gwizdanie: szkoda ze nie ma w b5 podgrzewanych moja ori szyba pekła dokładnie w ten sam sposob
junior_tdi Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 binio sprawdzimy jak to jest zobaczymy ile km zrobimy i sie porówna tylko ja jezdzena 18 [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 12:22_________________________________________________Nowy zawias już założony + gumy na tylnej belce wszystko LEMA jest bajka [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 23:21_________________________________________________Moja org szyba poszła się jeb@ć ;( myłem auto wycieraczki podniesione do góry zawiało spadła jedna odwracając pióro i oto efekt: nawiercania, klejenia nic nie dały ;( szyba jest nowa a ja o 450zł biedniejszy :gwizdanie: szkoda ze nie ma w b5 podgrzewanych moja ori szyba pekła dokładnie w ten sam sposob widzę że grono B5 z pękniętą szybą rośnie w siłę... Dokładnie tak samo i poszła szyba ;( :>
jozek726 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-b5-lift-ramka-kosoli-pod-nawigacje-2diny-i1783348311.html co by mi do tego jeszcze brakowało ?
Kowi87 Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a4-b5-lift-ramka-kosoli-pod-nawigacje-2diny-i1783348311.html co by mi do tego jeszcze brakowało ? do pelnego 2din troche by brakowało :gwizdanie:klimatronik, popiołka, ramka do biegów, na siłe da rade wyrezać ale bedzie bez popiolki i panel od klimy do powiększenia
Rekomendowane odpowiedzi