Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Individual Avant do bujania się na dzielni ;p new foto str 76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
do pelnego 2din troche by brakowało :gwizdanie:

klimatronik, popiołka, ramka do biegów, na siłe da rade wyrezać ale bedzie bez popiolki i panel od klimy do powiększenia

:confused4: wolałbym zeby zostało w oryginale niz to wyrezać :wink4: będę szukał całek 2din :)

Opublikowano

to w końcu żenisz ją czy rezasz :cool1:

Opublikowano

rezam ale jak znajdzie sie kupiec i położy gotówke na stół to sprzedam :decayed:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 13:53_________________________________________________używał ktoś takiego bubla? :decayed:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1825633090[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 15:02_________________________________________________ogólnie to mało tu sie ostatnio dzieje ;( wpadły nowe zarniki i dywaniki a tak bez zmian :)

fele pojda do malowania jeszcze nie wiem na jaki kolor :decayed:

zmienie oponki na 215/40 kusi mnie 35 ale to po dziurach może być masakra :decayed:

Opublikowano

Józek ale bez gwintu to żaden naciąg ani malowanie nie pomoże :confused4:

Opublikowano

rezam ale jak znajdzie sie kupiec i położy gotówke na stół to sprzedam :decayed:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 13:53_________________________________________________używał ktoś takiego bubla? :decayed:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1825633090[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 15:02_________________________________________________ogólnie to mało tu sie ostatnio dzieje ;( wpadły nowe zarniki i dywaniki a tak bez zmian :)

fele pojda do malowania jeszcze nie wiem na jaki kolor :decayed:

zmienie oponki na 215/40 kusi mnie 35 ale to po dziurach może być masakra :decayed:

Jozek powiem Ci ze 215/40 nie rożni się od 35 na tyle byś poczuł różnice, a będzie o wiele lepiej wyglądać ;) fele w poler i bedzie :slina::kox:

Gwint obowiązkowo!!

Opublikowano

Gwint obowiązkowo!!

Miał ale sprzedał :bicz:

nie wybaczę :tongue4::wink4:

Opublikowano

Gwint obowiązkowo!!

Miał ale sprzedał :bicz:

nie wybaczę :tongue4::wink4:

Może na aira sie szykuje? :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Gwint to jest podstawa bez niego ani rusz :wink4:

myślalem o czymś takim tylko ze tu jasny lakier a ja mam ciemne auto :gwizdanie:

img1435sh.jpg

Szafa mówisz poler? jakoś do końca mnie po nie przekonuje :mysli: ma ktos fote wypolerowanych łopat ? :mysli:

Opublikowano

Seledyn z vt był spoko :>

Opublikowano

Moim zdaniem poler robi mega robotę a ta fela jest stworzona do tego :evil: Jak coś na wiosnę prawdopodobnie będzie mój gwint do sprzedania... ;)

Opublikowano

:decayed:

szafa a aira nie bedzie za drogi koszt :wink4: nie stać mnie :decayed:

co masz za gwint ? i czemu go sprzedajesz air :mysli::kox:

Opublikowano

:decayed:

szafa a aira nie bedzie za drogi koszt :wink4: nie stać mnie :decayed:

co masz za gwint ? i czemu go sprzedajesz air :mysli::kox:

Trzeba dorosnąć ;) Koła też idą do żyda a przyszły sezon będzie seria 1be i org. 16 z audi :gwizdanie:

Kowi w algrundo taniej by wyszło i masz gwarancję ;)

Opublikowano

Nie ściemniaj :tongue4:, z tego się nie wyrasta. Rezanie to choroba :wink4:

Opublikowano

Armi niby tak ale czeka mnie kupno mieszkania + remont a nie zarabiam kokosów by pogodzić wszystko ;) Zacznę tuningować modele w skali 1:18 :kox::decayed:

Opublikowano

Armi niby tak ale czeka mnie kupno mieszkania + remont a nie zarabiam kokosów by pogodzić wszystko ;) Zacznę tuningować modele w skali 1:18 :kox::decayed:

Znaczy lepszy obiekt będziesz rezał :naughty::kox:

Opublikowano

Dokładnie :good: ja długo nic nie rezałem to az chory byłem ;(

sciema, ściema air bedzie :cool1:

to opierdol mi recaro szafa? dam Ci moją skóre i dopłace ?

Opublikowano

Dokładnie :good: ja długo nic nie rezałem to az chory byłem ;(

sciema, ściema air bedzie :cool1:

to opierdol mi recaro szafa? dam Ci moją skóre i dopłace ?

haha :polew: recaro nie oddam już parę razy pisałem, że tylko dla tych foteli kupiłem samochód :kox: a tym bardziej że fotele siedzą od nowości :wink4:

Opublikowano

szafa bo jak byś sie zdecydował to dawaj PW :cool1:

http://allegro.pl/meguiars-show-car-glaze-profesionalna-politura-i1821120560.html

ten produkt przygotowuje do wosku ? :mysli:[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 17:58_________________________________________________s7303281x.jpg

:gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...