lexpar Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Potrzebuje informacji jak wymienić żarówki w schowku oraz w drzwiach (z czerwonym kloszem). Nie znalazłem takiej informacji na forum. A przyznam boję się do tego dotknąć. 2 raz poprawiam temat, postaraj się i stosuj 2 punkt regulaminu :gwizdanie:
Lukas Opublikowano 27 Czerwca 2007 Opublikowano 27 Czerwca 2007 co do schowka to na bank da sie wymienic bez problemow jak wyjmiesz schowek 5 minut roboty
miro_x Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 a wam świeci w drzwiach ? te czerwone lampki na dole ? Bo u mnie to nie świeci. Napisałem w wątku o mojej że mam pakiet oświetlenie bo mi świeci podświetlenie nawiewów ale w drzwiach mi nie świeci.
miro_x Opublikowano 28 Czerwca 2007 Opublikowano 28 Czerwca 2007 hmm muszę to sprawdzić czy są tam w ogóle żarówki. Trzeba chyba ściągać tapicerkę z drzwi ?
alcazar Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Mam podobny problem żadna lampka w drzwiach mi nie świeci odkąd mam auto. Bezpieczniki są dobre, czy to możliwe aby wszystkie żarówki były spalone? Podobno w B5 przyczyną jest przekaźnik a jak to wygląda w B6?
miro_x Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 Sprawdź czy masz żarówki bo u mnie po prostu nie ma ....
alcazar Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Trzeba ściągać boczki czy da się wyjąć samą lampkę?
miro_x Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Wystarczy podwadzić od spodu ten czerowny plastik co przykrywa żarówkę i bedziesz widział czy jest czy jej nie ma.
alcazar Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Wyjąłem czerwone klosze bez problemu wystarczy podważyć śrubokrętem. Okazało się że nie ma żarówek, mało tego nie ma nawet oprawek do nich po prostu pusta dziura. Dziwna sprawa, wygląda na to że mam jakąś okrojoną wersję. Zastanawiam się czy w drzwiach jest instalacja elektryczna do tych lampek, bo jeśli nie to chyba dam sobie spokój.
miro_x Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 no to masz to co u mnie czyli nic. Ja na razie nie ściągałem boczków bo nie było potrzeby. I chyba dla samych żarówek nie będę się w to bawił chyba że kiedyś przy okazji. Gdybyś zdejmował daj znać czy jest instalacja czy jej nie ma.
szmarek Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Buu czy to możliwe zeby w takim aucie nie było instalacji pod oswietlenei otwartych dzwi mimo iż są klosze?. Bo sa tylko puste miejsca.... Może ktoś z was ma opis do "bezpieczników" gdyz ja mam niestety po niemiecku ;( i ciezko się połapać który bezpiecznik do czego. Pozdrawiam.
robaq Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Odświeże temat zeby nie zakładać nowego. Słabe zainteresowanie więc założyłem nowy
witos Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 U mnie z żarówkami jest podobnie. W przednich drzwiach prawa i lewa strona nie świeci, natomiast tylne drzwi obie strony się świecą.
Rekomendowane odpowiedzi