shakal Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jak znajdę chwilę czasu to może zjawie się chociaż przywitać
dawidoks Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Michał wezmę ale co z tego wyjdzie zobaczymy. Początkujący w tych sprawach jestem.
slepy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Też wezme lustro, to się cos ustrzeli:decayed:, a tymczasem w Rzezawie
Dzekson Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ja tez miałem aparat Tymczasem spasy na Woli
dawidoks Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Bartek jedziesz jutro do Jadownik na rozpoczęcie motocyklowego?
Dzekson Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Planuje... ale niewiem jak z praca sie wyrobie no i niewiem jak pogoda...
dawidoks Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jak zrobię plecionkę jutro to ja się zjawię.
sławek78 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Cześć. Wiem wiem że to nie ten wątek ale chyba tu najszybciej dostane info:) i od ziomali.Potrzebuje namiar na dobrego diagnostę do audi a4 b6 okolice brzeska ( silniczki od nawiewu działają bardzo głośno nawet kilka minut po wyjęciu kluczyka) i potrzebuje mechanika do oględzin stanu auta ( wymiana oleju, sprawdzenie silnika itp) z góry dzięki Sławek
iszek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 spoko wystarczy pare fotek, nie musze od razu do kalendarza startowac bo nie mam z czym:grin:
Dzekson Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 spoko wystarczy pare fotek, nie musze od razu do kalendarza startowac bo nie mam z czym:grin: Kupuj gwint bo kolo masz zacne
Dzekson Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 DTM jeżeli się nie mylę ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- Cześć.Wiem wiem że to nie ten wątek ale chyba tu najszybciej dostane info:) i od ziomali.Potrzebuje namiar na dobrego diagnostę do audi a4 b6 okolice brzeska ( silniczki od nawiewu działają bardzo głośno nawet kilka minut po wyjęciu kluczyka) i potrzebuje mechanika do oględzin stanu auta ( wymiana oleju, sprawdzenie silnika itp) z góry dzięki Sławek Diagnostyka tylko Radek z Dołów 609 177 429
slepy Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2014 DTM jeżeli się nie mylę ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- Cześć.Wiem wiem że to nie ten wątek ale chyba tu najszybciej dostane info:) i od ziomali.Potrzebuje namiar na dobrego diagnostę do audi a4 b6 okolice brzeska ( silniczki od nawiewu działają bardzo głośno nawet kilka minut po wyjęciu kluczyka) i potrzebuje mechanika do oględzin stanu auta ( wymiana oleju, sprawdzenie silnika itp) z góry dzięki Sławek Diagnostyka tylko Radek z Dołów 609 177 429 leicicie jutro? podeślij mi numer tel do siebie, ja bede jutro ale nie swoim autem:wink:
sławek78 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 DTM jeżeli się nie mylę ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- Cześć.Wiem wiem że to nie ten wątek ale chyba tu najszybciej dostane info:) i od ziomali.Potrzebuje namiar na dobrego diagnostę do audi a4 b6 okolice brzeska ( silniczki od nawiewu działają bardzo głośno nawet kilka minut po wyjęciu kluczyka) i potrzebuje mechanika do oględzin stanu auta ( wymiana oleju, sprawdzenie silnika itp) z góry dzięki Sławek Diagnostyka tylko Radek z Dołów 609 177 429 |Dzekson -dzięki A polecicie mi jeszcze dobrego szpeca od elektroniki - podejrzewam że trzeba się dostać do silniczków nawiewów.
Krumak Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Silniczki powinien ogarnąć Dragun na ul. Leśnej??
iszek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 spoko wystarczy pare fotek, nie musze od razu do kalendarza startowac bo nie mam z czym:grin: Kupuj gwint bo kolo masz zacne gdyby to bylo takie proste:facepalm: ale jak to mowia pozyjemy, zobaczymy:decayed:
Dzekson Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 DTM jeżeli się nie mylę ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:57 ---------- Cześć.Wiem wiem że to nie ten wątek ale chyba tu najszybciej dostane info:) i od ziomali.Potrzebuje namiar na dobrego diagnostę do audi a4 b6 okolice brzeska ( silniczki od nawiewu działają bardzo głośno nawet kilka minut po wyjęciu kluczyka) i potrzebuje mechanika do oględzin stanu auta ( wymiana oleju, sprawdzenie silnika itp) z góry dzięki Sławek Diagnostyka tylko Radek z Dołów 609 177 429 |Dzekson -dzięki A polecicie mi jeszcze dobrego szpeca od elektroniki - podejrzewam że trzeba się dostać do silniczków nawiewów. On właśnie się zajmuje elektronika, u znajomego nawiewy w a6 robił
slepy Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Panowie może byśmy sie wybrali w ramach spota:naughty: http://a4-klub.pl/swietokrzyskie-92/rozpoczecie-sezonu-staszovw-pl-2014-a-326466/#post4228683
slepy Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2014 , szkoda, a wieczorem też odpadasz?
Rekomendowane odpowiedzi