Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy VAG-COM wykryje licznik na stole??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy da się licznik wyjęty z samochodu zdiagnozowac Vag-Comem i jak go podłaczyc gdzie linie K, linie L, plus i minus

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy da się licznik wyjęty z samochodu zdiagnozowac Vag-Comem i jak go podłaczyc gdzie linie K, linie L, plus i minus

Vag-com komunikuje się z komputerem w samochodzie i to komputer odpowiada dalej za komunikację z poszczególnymi sterownikami wyposażenia samochodu

Opublikowano
Vag-com komunikuje się z komputerem w samochodzie i to komputer odpowiada dalej za komunikację z poszczególnymi sterownikami wyposażenia samochodu

"Dodatkowo komunikacja idzie poprzez międzynarodową stację kosmiczną", a tak na poważnie to wystarczy podpiąć na stole zasilanie i linię K ( licznik nie ma L) i każdy sterownik można diagnozować na stole.

Opublikowano

Jak mając rozpiskę dalej pytasz pod które piny podpiąć to lepiej nie zabieraj się do tego.

Żółta:

9, 10 pin +12v

18,19 masa ( minus)

20 pin linia K

niebieska:

3,4 pin +12V

Opublikowano

OK dzieki kolego, tak tez myslalem ale nie mialem pewnosci, wiec lepiej sie upewnic niz podlaczyc cos zle i zepsuc. Tak mi sie przynakmniej wydaje :>

Opublikowano

"Dodatkowo komunikacja idzie poprzez międzynarodową stację kosmiczną", a tak na poważnie to wystarczy podpiąć na stole zasilanie i linię K ( licznik nie ma L) i każdy sterownik można diagnozować na stole.

uważaj abyś nie odleciał na marsa :D

Opublikowano

Tylko na tym, jest to jedyne forum audi jakie przegladam

Nie oszukuj bo dostaniesz ostrzeżenie.

Sam cię widziałem na viakenie.

Opublikowano

Coś się nieprzyjemnie robi :bicz3: Wszystko wiadomo co i jak... TEMAT ZAMYKAM! AMEN!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...