Patryk772 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Raz się spotkamy to się przekonasz
greg24 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 wy sie wkoncu chlopaki pokazujcie jak sie zapowiadacie bo 30minut siedzialem w aucie po czym mlody wlecial na 10minut i na tym sie skonczylo a ty mlody obniz lampe od strony pasazera bo jak jechales za mna to jurde masakra jest albo odrobine obydwie obniz i bedzie dobrze, ja tez mam +100 na mijania ale nikogo nie raze bo wiem jak to wkurza a efektu poza swieceniem w niebo czy znaki nie ma
JawoR36 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Grzesiu, Ty ten głośnik nadal potrzebujesz?
mloody_s-line Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 jawor w tym wątku chociaż nie handluj hehe ---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ---------- patryk to czasem mogę dostać baty ne ciebie ---------- Post dopisany at 15:46 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ---------- wy sie wkoncu chlopaki pokazujcie jak sie zapowiadacie bo 30minut siedzialem w aucie po czym mlody wlecial na 10minut i na tym sie skonczyloa ty mlody obniz lampe od strony pasazera bo jak jechales za mna to jurde masakra jest albo odrobine obydwie obniz i bedzie dobrze, ja tez mam +100 na mijania ale nikogo nie raze bo wiem jak to wkurza a efektu poza swieceniem w niebo czy znaki nie ma hehe mam już ustawione pod gleba wtedy będzie ok:) a tak serio to muszę poprawić stacje kontroli bo tak dobrze mi ustawili
greg24 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 teraz nie bede grzebac bo jest zimno i nie ma sensu rozbierac boczka jak nie bede dokanczac wygluszenia wiec miej w uwadze ze bede go chcial
mloody_s-line Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 AFN oczywiście ;p to kiedy sie widzimy:P:P
JawoR36 Opublikowano 20 Listopada 2012 Opublikowano 20 Listopada 2012 Biznes is biznes, nawet tutaj można pohandlować Grzesiu, dla Ciebie się zawsze jakiś głośnik znajdzie
Patryk772 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 AFN oczywiście ;p to kiedy sie widzimy:P:P Młoody nie żartuj sobie ze mnie ;d w ciągu tygodnia pracuję,a w weekend jadę do Wrocławia , może będziesz ;d?
mloody_s-line Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 coś ty patryk nie żartuje sobie:) hehe a co tam jest we wrocku?
Patryk772 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Moja uczelnia pytam czy przy okazji Cię tam nie znajdę, bo do PGS się nie wybieram ;d
mloody_s-line Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 nie nie nie nie nie ucze sie jak na razie hihi chociaz miałem plany isc na poli bude do leszna ale nie wydalo w tymroku:/ ---------- Post dopisany at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:03 ---------- nie kiedy bywam w miejskiej gorce. mozy bys podlecial kiedys jak bede:P
JawoR36 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Może tak zamiast pokryjomu się stykać.. autami, to weźmiecie się za organizację jakiegoś większego spota? Chyba każdy ma jakiegoś kumpla czy coś, co też się wozi A4 i by wpadł? Każdy przyprowadza nowego osobnika i robi się spora gromadka
Patryk772 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Młoody, a mówi Ci coś Quattro Pub ;d?
mloody_s-line Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 no to dali ustalic jakis termin i bysmy skoczyli na kawe :decayed: ja proponuje najpierw to aby chętni co by przyjechali sie tu wpisali do np 25 tj niedziela. i wtedy ustalimy jakis termin dogodny dla kazdego.
JawoR36 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 no to dali ustalic jakis termin i bysmy skoczyli na kawe :decayed:ja proponuje najpierw to aby chętni co by przyjechali sie tu wpisali do np 25 tj niedziela. i wtedy ustalimy jakis termin dogodny dla kazdego. To ja odpadam.. Nie lubię kawy :polew:
mloody_s-line Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Młoody, a mówi Ci coś Quattro Pub ;d? chyba na wylocie w kierunku ostrowa dobrze mysle??? ---------- Post dopisany at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ---------- no to dali ustalic jakis termin i bysmy skoczyli na kawe :decayed:ja proponuje najpierw to aby chętni co by przyjechali sie tu wpisali do np 25 tj niedziela. i wtedy ustalimy jakis termin dogodny dla kazdego. To ja odpadam.. Nie lubię kawy :polew: no to herbate:grin: chyba ze wolisz cos mocniejszego
JawoR36 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Młoody, a mówi Ci coś Quattro Pub ;d? chyba na wylocie w kierunku ostrowa dobrze mysle??? ---------- Post dopisany at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ---------- no to dali ustalic jakis termin i bysmy skoczyli na kawe :decayed:ja proponuje najpierw to aby chętni co by przyjechali sie tu wpisali do np 25 tj niedziela. i wtedy ustalimy jakis termin dogodny dla kazdego. To ja odpadam.. Nie lubię kawy :polew: no to herbate:grin: chyba ze wolisz cos mocniejszego Ta i przyjadę autobusem do Was :grin: Herbata wystarczy
mloody_s-line Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 jak masz połączenie to nawet tramwajem mozesz:grin:
Rekomendowane odpowiedzi