greg24 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 raczej ja nic nie zmienialem w aucie ale twojego teraz po tych modach bym obejrzal
wojthass Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Za duzo sie nie zmienilo poki co;p Jade niedlugo do galerii to mozna sie ustawic;p
mloody_s-line Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 No w sumie u mnie dużo też się Nie zmienilo i po tym week też będę w lesznie. .
wojthass Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 No to trzeba sie ustawic i zobaczyc co tam wyrezałes;))
JawoR36 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 No to trzeba sie ustawic i zobaczyc co tam wyrezałes;)) Ale żeś dorzucił do pieca Patrz w dane obok i skojarz fakty
wojthass Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 O tej godzinie słabo juz kojarze, ale cos mnie sie wydaje ze zmieniles furke
mloody_s-line Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 to co koledzy robimy spota?? Jawor masz dla mnie te dwie rzeczy jeszcze? Ja bym proponował po niedzieli gdzieś się spotkać ekipa. Wstępnie proponuje poniedziałek godz 18 leszno pod galeria albo tesko co wy na to? Pisać kto będzie
JawoR36 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 to co koledzy robimy spota??Jawor masz dla mnie te dwie rzeczy jeszcze? Ja bym proponował po niedzieli gdzieś się spotkać ekipa. Wstępnie proponuje poniedziałek godz 18 leszno pod galeria albo tesko co wy na to? Pisać kto będzie Mój będzie prawdopodobnie u majstra. A nie lepiej niedziela? BTW. Jakie dwie? Pamiętam o jednej.
dawid1324 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 jak w niedziele to lepiej pod tesko bo pod galeria miejsca nie będzie
rafalw80 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 w ta niedziele to o której godzinie ? bo może i ja bym sie pojawił
wojthass Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Moze niedziela godz 19sta, tesco leszno ?
JawoR36 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Mi spasi, jakby się co zmieniło, dam znać
mloody_s-line Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 jak wytrzeźwieje to też będę ewentualnie trochę mogę się spóźnic
JawoR36 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 jak wytrzeźwieje to też będę ewentualnie trochę mogę się spóźnic Kolega się boi, że pijąc dzień wcześniej, na następny dzień będzie o 19 nadal mieć coś we krwi To ile Ty obalasz?
mloody_s-line Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 jak wytrzeźwieje to też będę ewentualnie trochę mogę się spóźnic Kolega się boi, że pijąc dzień wcześniej, na następny dzień będzie o 19 nadal mieć coś we krwi To ile Ty obalasz? Hehe nie pytaj:d zostawię to dla siebie. Ale po ostatnim wieczórku to Napewno nie byłem w stanie kierować wieczorem ---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ---------- na naszym stoliku to kanami by musieli donosic:D
Rekomendowane odpowiedzi