greg24 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 a masz moze ten guzik od awaryjnych do b5? ten z przed lifta ? ---------- Post dopisany 02-04-2014 at 16:50 ---------- Poprzedni post napisany 31-03-2014 at 14:24 ---------- kiedys jawor tu zagladal a teraz trzeba czekac tydzien na odpowiedz...
Arkadiush Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Panowie możę spot w niedziele w Poznaniu taki jeden większy? na KC ?
greg24 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ja odpadam bo w sobote szwagier ma urodzinki wiec bede balowac
mloody_s-line Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 arek a ty o mnie pamiętasz jeszcze?
fireman tom Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam kolegów z Wielkopolski!!! Przychodzę do Was z prośbą. Otóż szukam auta dla żony. Ma to być Hyundai I30 lub Golf plus. Znalazłem Golfa w Gostyniu i tutaj moja prośba, gdyż nie jestem z tych stron. Czy byłaby szansa żeby ktoś z kolegów zerknął na auto i sprawdził czy wogóle warto jechać oglądać? Wiadomo jak teraz jest: piszą że nie bite i igła a rzeczywistość jest bolesna:). Jeśli byłby ktoś chętny i pomógł to byłbym niezmiernie wdzięczny. W razie czego podaję linka do aukcji i proszę o ewentualną odpowiedź na priv. Volkswagen Golf Plus 22999.00 PLN. Gostyń - otoMoto.pl Pozdrawiam - Tomek.
greg24 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 mlody mysle ze mozesz zerknac bo jests blisko i pomozesz koledze
mloody_s-line Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 mlody mysle ze mozesz zerknac bo jests blisko i pomozesz koledze otóż mysle że tak tez zrobie:P a wiec Tomku w week bede w G-ń i wpadne tam kuknąc co za cacko mają. nie ukrywam to jest komis który z opini znajomuch nie ma dobrej opini.
fireman tom Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dzięki za wszelaką pomoc:). Cóż chyba nie znam komisu który miałby dobrą opinię i takich to ze święcą szukać bo każdy tylko wałki kręci i patrzy jak tu jakiegoś bubla za sporą kasę opchać. Dlatego też zwracam się do Was o pomoc bo szkoda jazdy żeby oglądać auto które ma jakąś podejrzaną przeszłość. Najgorsze że u sąsiadów z zachodu robi się taka sama chryja jak u nas:(
greg24 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 dokladnie tak...dlatego ja kuowalem we francji
skorapl Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Siema Panowie. Znacie jakiegoś dobrego tapicera z koscian/leszno okolice?? chce obszyć kiere, reczny, i gałke od zmiany biegów a coś nikogo nie mogę znaleźć ;/
skorapl Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 myslalem o nim ale nie che demontować kierownicy, szczerze wole zaprowadzić auto do tapicera na cały dzień
greg24 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 robimy spota czy nie ? ja juz mam rejestracje itp wiec moge podjechac a jak nie to JAWOR kiedy bedziesz w lesznie bo chetnie bym przygarnął jedną naklejke a4klub jesli masz na zbyciu ---------- Post dopisany at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ---------- a tu macie foto autka
Magicbattle Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 myslalem o nim ale nie che demontować kierownicy, szczerze wole zaprowadzić auto do tapicera na cały dzień tapicer i tak musi sciagnac kiere a za takie cos zycza sobie dodatkowo od 30 zl w gore zalezy od auta
skorapl Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 myslalem o nim ale nie che demontować kierownicy, szczerze wole zaprowadzić auto do tapicera na cały dzień tapicer i tak musi sciagnac kiere a za takie cos zycza sobie dodatkowo od 30 zl w gore zalezy od auta tak wiem o tym, dlatego tak jak wspomniałem zaprowadzę auto i niech się bawi. te 30 zł mnie nie zbawi a nie chce sam demontować kierownicy tym bardziej, że nigdy tego nie robiłem. ---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ---------- robimy spota czy nie ?ja juz mam rejestracje itp wiec moge podjechac a jak nie to JAWOR kiedy bedziesz w lesznie bo chetnie bym przygarnął jedną naklejke a4klub jesli masz na zbyciu ---------- Post dopisany at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ---------- a tu macie foto autka http://s13.postimg.org/vu16zb5cz/20140320_163628.jpg Piwo dla Ciebie za gust mam identyczny model
greg24 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 myslalem o nim ale nie che demontować kierownicy, szczerze wole zaprowadzić auto do tapicera na cały dzień tapicer i tak musi sciagnac kiere a za takie cos zycza sobie dodatkowo od 30 zl w gore zalezy od auta tak wiem o tym, dlatego tak jak wspomniałem zaprowadzę auto i niech się bawi. te 30 zł mnie nie zbawi a nie chce sam demontować kierownicy tym bardziej, że nigdy tego nie robiłem. ---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ---------- robimy spota czy nie ?ja juz mam rejestracje itp wiec moge podjechac a jak nie to JAWOR kiedy bedziesz w lesznie bo chetnie bym przygarnął jedną naklejke a4klub jesli masz na zbyciu ---------- Post dopisany at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:13 ---------- a tu macie foto autka http://s13.postimg.org/vu16zb5cz/20140320_163628.jpg Piwo dla Ciebie za gust mam identyczny model dzieki
skorapl Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Greg gdybyś myślał o przyciemnieniu szyb ( a na moje napewno myslisz ) to mam kolesia z leszna który bardzo dobrze okleja
mloody_s-line Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Greg gdybyś myślał o przyciemnieniu szyb ( a na moje napewno myslisz ) to mam kolesia z leszna który bardzo dobrze okleja ile ceni sobie za avanta b5 ale wszystkie oprócz przedniej duzej
hiszpan123 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Nakręcamy cos do poniedzialku jestem aktywny
Rekomendowane odpowiedzi