Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spot Leszno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli spot odbedzie sie w piatek o 17 to ja przyjade

Opublikowano

no to 17 piatek? pasuje wszystkim..?

Opublikowano

jak już pisałem wczesniej bede

Opublikowano

No i znowu bylismy tylko we 2 a reszta gdzie :evil:

Opublikowano

w poznaniu, tez bywalo ze sie spotykalismy w 2 czy 3... od czegos trzeba zaczac. pozniej wrzucic fotki itp.

Opublikowano

Jasne ze tak,pozatym mysle ze trzeba ustalac terminy z dwutygodniowym wyprzedzeniem bo tak na szybko to pozniej jest kicha.

Opublikowano

moze na kolejny i ja wpadne :P

Opublikowano

jak tam? robicie spota? :naughty:

Jasne ze tak,pozatym mysle ze trzeba ustalac terminy z dwutygodniowym wyprzedzeniem bo tak na szybko to pozniej jest kicha.

a i warto, spotykac sie gdzies, gdzie mozna wejsc na kawke.

Opublikowano

no to moze nowa galeria w lesznie bo przeciez niedlugo kfc otwieraja i kino :P hah

Opublikowano

Pod galeria kicha z parkingiem,a tu gdzie zawsze jest dobrze,pozatym zawsze gdzies mozna podjechac .to co jakies propozycje terminu?

Opublikowano

może sobota , pierwszy października ? prawie dwa tygodnie , wiec można sobie wszystko poukładać tak żeby przyjechać

Opublikowano

Siemka, zastanawiam sie dlaczego wszyscy boja sie wymienić jakoś tymi numerami tel. czy tez gadu. Jak byłem w Astra Klub Polska dzieki temu łatwo było sie spisać i spoty dawały rade...Ja teraz przez pobyt w szpitalu nie dałem rady, weekend 1-2 październik tez nie dam rady, ale ten najbliższy raczej tak, a ma być łądny słyszałem :naughty:...wiec może przed wyjazdem zróbmy jakies powiadamianie, tak z godzine przed, żeby było wiadomo ilu jedzie...bo tak we2-3 to rzeczywiście maławo...Pozdro.

Opublikowano

to ja zacznę numer do mnie (tu był mój numer telefonu,kto był zainteresowany to sobie zapisał). Ja mam do Leszna 20 minut drogi wiec jeśli będą chętni to może być i ten weekend .

Pozdro

Opublikowano

Mi zawsze pasi :tongue4: a numer na pw moge podac

Opublikowano

ja z gg juz nie korzystam jak kiedys ale co do numeru na pw podam bez problemu pozdro

Opublikowano

ja sie przeprowadzam do mieszkania z kumplami kolo trapezu :P ale dopiero w niedziele wieczorem

wiec mi jutro odpada ale pozniej znaczy od niedzieli bede mial mega blisko :) minuta drogi :D

Opublikowano

To co sobota/niedziela???????[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 21:37_________________________________________________To co jutro tj.niedziela godz 17 pisac kto przyjedzie jak bedzie z 5 osob to mozna sie spotkac.

Opublikowano

ciezko bedzie ze mna bo ja bede dopiero sie przeprowadzal kolo 19 wczesniej nie bede dostepny ;/

Opublikowano
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 04 Październik 2011, 21:00_________________________________________________I znowu nic nie wyszlo