laki83 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 fuuuujjjj... Tak wiem, ma ją większość kto ma większe heble pokaż mi tą większość... Tak okropnych felg to chyba nikt nie zakłada z wyboru... no wiesz ty wcale na swoim nie masz lepszych....tolek powiem ci że moim zdaniem na zime to chyba dość solidne fele a wzór je jakby optycznie powiększa.sam nad takimi myślałem
seves Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 fuuuujjjj... Tak wiem, ma ją większość kto ma większe heble pokaż mi tą większość... Tak okropnych felg to chyba nikt nie zakłada z wyboru... ojjj Siemian nie przesadzaj... na zime kolo nie musi byc super wypasione i ladne... byle sie dobrze mylo i nienajgorzej wygladalo PS Mam te same u siebie :polew: co prawda tez kierowałem sie cena
siemian Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 fuuuujjjj... Tak wiem, ma ją większość kto ma większe heble pokaż mi tą większość... Tak okropnych felg to chyba nikt nie zakłada z wyboru... no wiesz ty wcale na swoim nie masz lepszych....tolek powiem ci że moim zdaniem na zime to chyba dość solidne fele a wzór je jakby optycznie powiększa.sam nad takimi myślałem o ktore Ci chodzi? Jeśli Avusy lub OZty 18' nie są lepsze od tych 16 to spoko... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
laki83 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 fuuuujjjj... Tak wiem, ma ją większość kto ma większe heble pokaż mi tą większość... Tak okropnych felg to chyba nikt nie zakłada z wyboru... no wiesz ty wcale na swoim nie masz lepszych....tolek powiem ci że moim zdaniem na zime to chyba dość solidne fele a wzór je jakby optycznie powiększa.sam nad takimi myślałem o ktore Ci chodzi? Jeśli Avusy lub OZty 18' nie są lepsze od tych 16 to spoko... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: avusy są za***iste..ale wzór OZ jak dla mnie jest lichy..ale to tylko moje skromne zdanie i mówimy tylko o wzorze a nie o wielkości.a swoja drogą ciekaw jestem jakby wyglądały biedrony ale w 18''
tolek85 Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 fuuuujjjj... Tak wiem, ma ją większość kto ma większe heble pokaż mi tą większość... Tak okropnych felg to chyba nikt nie zakłada z wyboru... no wiesz ty wcale na swoim nie masz lepszych....tolek powiem ci że moim zdaniem na zime to chyba dość solidne fele a wzór je jakby optycznie powiększa.sam nad takimi myślałem o ktore Ci chodzi? Jeśli Avusy lub OZty 18' nie są lepsze od tych 16 to spoko... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: siemian, nie pisz o swoich AVUSach ani OZtach, tylko o feldze na zimę w rozmiarze 16' jak wcześniej wspomniałem. Ale nieważne. Wrzuciłem tylko fotkę, bo sobie aktualizuję mój wątek co robię z autem. Myślałem, że takie komentarze jak twój będą zbędne pisząc, że wiem, że fela nie jest rewelacyjna, ale nie byłbyś sobą bez napisania komentarza w takim stylu.
siemian Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 fuuuujjjj... Tak wiem, ma ją większość kto ma większe heble pokaż mi tą większość... Tak okropnych felg to chyba nikt nie zakłada z wyboru... no wiesz ty wcale na swoim nie masz lepszych....tolek powiem ci że moim zdaniem na zime to chyba dość solidne fele a wzór je jakby optycznie powiększa.sam nad takimi myślałem o ktore Ci chodzi? Jeśli Avusy lub OZty 18' nie są lepsze od tych 16 to spoko... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: siemian, nie pisz o swoich AVUSach ani OZtach, tylko o feldze na zimę w rozmiarze 16' jak wcześniej wspomniałem. Ale nieważne. Wrzuciłem tylko fotkę, bo sobie aktualizuję mój wątek co robię z autem. Myślałem, że takie komentarze jak twój będą zbędne pisząc, że wiem, że fela nie jest rewelacyjna, ale nie byłbyś sobą bez napisania komentarza w takim stylu. dokladnie. A co do porównania do moich felg to nie ja zacząłem, więc polecam nauke czytania ze zrozumieniem .
P-U-M-A Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Z racji większych hebelków muszę zmienić koła, więc nowe buty na zimę: Tak wiem, Fela strasznie oklepana Tak wiem, ma ją większość kto ma większe heble Tak wiem, większości się nie spodoba ale zbliża się zima, zostałem bez felunku a ten będzie pasował i jest ORI w niezłym stanie więc na ten sezon zawita u mnie BIEDRONA Wchodzi ta felga na 321?
tolek85 Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 tak, dlatego właśnie tą felgę na szybko kupiłem. Jutro zakładam oponki i wolę być juz przygotowany na zimę.
siemian Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 to kup sobie ratrak [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 21:31_________________________________________________żeby nie było OT jakie oponki założyłeś na te miniaturki?
tolek85 Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 to kup sobie ratrak [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 21:31_________________________________________________żeby nie było OT jakie oponki założyłeś na te miniaturki? ratraka niestety nie szło szybko dostać teraz ;( a opona to dębica Panie dębica.... żartuję, założyłem Dunlop SP Winter Sport M3
siemian Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 to kup sobie ratrak [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 21:31_________________________________________________żeby nie było OT jakie oponki założyłeś na te miniaturki? ratraka niestety nie szło szybko dostać teraz ;( a opona to dębica Panie dębica.... żartuję, założyłem Dunlop SP Winter Sport M3 miałem Zmieniłem bo zbyt oklepana :polew: Nie no żartuje. Spoko oponki
Jarol Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Ja mam na zimę dokładnie takie same fele co twoje. Też mi się za bardzo nie podobają ale na zimę wystarczą i kosztowały 450zł za komplet. Co do opon to jeździłem na Dębica Frigo 2 i na śnieg nie ma lepszych opon. Szkoda że na mokrej drodze już nie jest taka dobra.
tolek85 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 Szesnastki na aucie, nie ma takiej tragedii jak się spodziewałem. Najważniejsze, że spełniają swoje zadanie: mieszczą się heble Poza tym niedawno auto przeleciało 200kkm
malydd Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Poza tym elegancki wynik spalania...
laki83 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 tolek powiem ci że dobrze te koła wyglądają..na zime nic dodac nic ując a plus jest taki że wzór je optycznie powiększa
tolek85 Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 Już dawno się nic nie działo, więc małe odświeżenie wątku Przyszedł czas na hebelki z tyłu 288. Przy okazji wymiana przewodów na HEL w oplocie: Tył będzie czarny malowany proszkowo przez DEV`a (dzięki za profi robotę) Przy okazji przód (jest już na aucie 320) będzie odświeżony i wszystkie zaciski będą Black Tarcze tył W końcu setup hebli będzie zakończony Przyszły tydzień montaż . Tymczasowo na ten rok kończę mody, ważniejsze rzeczy zostały wymodzone: HEBLE – kompleksowo Zawieszenie – 30 jest, przyszły sezon amory Moc - sam CHIP póki co zostaje No i najważniejsze, co mi przynosi największą satysfakcję, INTERIOR BODY... planowałem S4, ale pozmieniały mi się plany „życiowe”, więc tego się chyba nie doczekam, ewentualnie tylko S-LINE być może na wakacje
Rekomendowane odpowiedzi