cinkers Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Tylko które to piny etc.? Jak się podepnę pod lampki to CLH się nie będzie załączał za każdym razem jak załączą się lampki?
Góral65 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 z lampkami to był tylko przykład, poszukam może znajdę schematy, dzis nie obiecuje raczej jutro
jaguaro Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Siemanko , niechce zakłdac nowego tem wiec zapytam tutaj , mianowicie chodzi mi oto ze moja audiczka zamyka sie sama po 2 min czy to normalne czy nie czy cos sie popierniczyło z elektyka drzwi ?? zamknij pilotem, następnie otwórz kluczykiem w zamku tyle ze przy otwarciu przytrzymaj kluczyk w zamku przez 15s. jeśli to nie pomoże to pozostaje Ci tylko kodowanie.
cinkers Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 z lampkami to był tylko przykład, poszukam może znajdę schematy, dzis nie obiecuje raczej jutro Będę wdzieczny niestety ten kabel co wszyscy piszą u mnie sie nie sprawdza. W module DRL/CLH sa opcje wyzwolenia clh po 1 impulsie ale np także po 2,3,4. Dodatkowo było jeszcze coś w style niskiego napiecia i wysokiego ale probowalem na wszystkich opcjaxh i po prostu ten kabel zolto-czerwony nie dziala z podlaczeniem do clh Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Góral65 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 z lampkami to był tylko przykład, poszukam może znajdę schematy, dzis nie obiecuje raczej jutro Będę wdzieczny niestety ten kabel co wszyscy piszą u mnie sie nie sprawdza. W module DRL/CLH sa opcje wyzwolenia clh po 1 impulsie ale np także po 2,3,4. Dodatkowo było jeszcze coś w style niskiego napiecia i wysokiego ale probowalem na wszystkich opcjaxh i po prostu ten kabel zolto-czerwony nie dziala z podlaczeniem do clh Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk niestety nie pomogę nie mam tego schematu
jaguaro Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Koledzy chce w stronę pasażera wstawić podświetlaną klamkę z wersji USA czyli sterowaniem otwierania u zamykania zamkiem. Rzecz w tym, że nie bardzo wiem jak podłączyć sterowanie zamka pod panel. W drzwiach kierowcy wiadomo jest wiązka z kostkà i wszystko gładko p&p. Strona pasażera nie ma wyprowadzenia na panel sterowania zamkiem. Jakieś pomysły co zrobić, ewentualnie odesłanie na forum choć nigdzie nie mogę tego znaleźć. Pomóżcie koledzy...
Michał Majkel Berent Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witajcie , mam moduł 8E0 959 433 BD - czy on obsługuje podświetlanie nawiewów ? Jak tak to gdzie szukać przyczyny , że nie świeca ? Mam podświetlanie nóg , po dwie lampki w drzwiach , podświetlanie klamek... Ale tamto mi nie świeci..
moglaj80 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Koledzy chce w stronę pasażera wstawić podświetlaną klamkę z wersji USA czyli sterowaniem otwierania u zamykania zamkiem. Rzecz w tym, że nie bardzo wiem jak podłączyć sterowanie zamka pod panel. W drzwiach kierowcy wiadomo jest wiązka z kostkà i wszystko gładko p&p. Strona pasażera nie ma wyprowadzenia na panel sterowania zamkiem. Jakieś pomysły co zrobić, ewentualnie odesłanie na forum choć nigdzie nie mogę tego znaleźć. Pomóżcie koledzy... kupujesz klamkę z wiązka podłączenie p&p
nitroo Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witajcie , mam moduł 8E0 959 433 BD - czy on obsługuje podświetlanie nawiewów ? Jak tak to gdzie szukać przyczyny , że nie świeca ? Mam podświetlanie nóg , po dwie lampki w drzwiach , podświetlanie klamek... Ale tamto mi nie świeci.. Może po prostu nie masz tam lampek. Komfort nie ma znaczenia.
jaguaro Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Koledzy chce w stronę pasażera wstawić podświetlaną klamkę z wersji USA czyli sterowaniem otwierania u zamykania zamkiem. Rzecz w tym, że nie bardzo wiem jak podłączyć sterowanie zamka pod panel. W drzwiach kierowcy wiadomo jest wiązka z kostkà i wszystko gładko p&p. Strona pasażera nie ma wyprowadzenia na panel sterowania zamkiem. Jakieś pomysły co zrobić, ewentualnie odesłanie na forum choć nigdzie nie mogę tego znaleźć. Pomóżcie koledzy... kupujesz klamkę z wiązka podłączenie p&p Ok, ale gdzie idzie wiązka od klamki do p&p. Jesli podłączę klamkę kostką to druga strona musi iść w 32-pinową kostkę do sterownika. Jesli nabędę takowa wiązkę to musiałbym wywalić dotychczasowa z licht pakiet i wstawić tą-nonsens. Chyba, ze będę podpinał pod piny w 32-pinowej kostce tyle ze nie wiem które bo schematów brak. Poza tym jak panel od strony pasażera komunikuje sie z zamkiem, przez sterownik, dalej Can i sygnał zwrotny, czy jest złączony gdzieś pod konsolą ze stroną kierowcy. Kompletnie nie łapie. A przy okazji moglbys podesłać zdjęcie jak ma wyglądać ta wiązka od klamki, żebym to mógł sobie poukładać w głowie.
nitroo Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Albo wymieniasz całą wiązkę, albo dokładasz sporo pinów. Innej opcji nie ma.
moglaj80 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 wszystko idzie po can wiązka wygląda prawie tak samo jak kierowcy lecz bez kostki do szyb i lusterek ewentualnie panela memo i alarmu tak wiązka jest pod pakiet światło, czyli biała i czerwona lampka i podświetlane klamki
Michał Majkel Berent Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Witajcie , mam moduł 8E0 959 433 BD - czy on obsługuje podświetlanie nawiewów ? Jak tak to gdzie szukać przyczyny , że nie świeca ? Mam podświetlanie nóg , po dwie lampki w drzwiach , podświetlanie klamek... Ale tamto mi nie świeci.. Może po prostu nie masz tam lampek. Komfort nie ma znaczenia. Mam , bo po rozebraniu wiązki idą i po podłączeniu na krótko to świeci.
jaguaro Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Albo wymieniasz całą wiązkę, albo dokładasz sporo pinów. Innej opcji nie ma.To rozjaśniło mi sprawę. Kupić taka wiązkę jest strasznie cieżko. Chyba ze ktoś ma na zbyciu? Pozostaje wiec ręczne dłubanie z pinami. Kostka 32-pinowa ma sporo wolnego miejsca i przy okazji wyjaśniło sie dlaczego :-)))))))) jednak gdzie mógłbym znaleźć schemat jak to powinno być obsadzone pinami??
bombel8407 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Albo wymieniasz całą wiązkę, albo dokładasz sporo pinów. Innej opcji nie ma.To rozjaśniło mi sprawę. Kupić taka wiązkę jest strasznie cieżko. Chyba ze ktoś ma na zbyciu? Pozostaje wiec ręczne dłubanie z pinami. Kostka 32-pinowa ma sporo wolnego miejsca i przy okazji wyjaśniło sie dlaczego :-)))))))) jednak gdzie mógłbym znaleźć schemat jak to powinno być obsadzone pinami?? Napisz do Piotrek81 on siedzi w Stanach to co ogarnie taką wiązkę
moglaj80 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 albo pogadaj z kaju na temat wiązki
kaju Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 co potrzeba? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
moglaj80 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 co potrzeba? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk zawsze gotowy do działania hehe
kaju Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 uderz w stół... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi