Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lista modułów komfortu 46 w Audi A4 B6 i B7 z opisem funkcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Kaju, oj czuje ze zawitam do Ciebie szybciej niż mi sie wydaje :-))))))

Chce włożyć klamkę w wersji USA od strony pasażera. Potrzebna będzie wiązka która obsłuży mi panel zam./otw. zamkiem tak jak po stronie kierowcy, jednocześnie będzie miała podświetlenie klamki i lampki ostrzegania i wsiadania, oraz wejście na głośnik duzi i mały. . Czyli wszystko to co po stronie kierowcy tylko bez szyb, memo i alarmu. Dasz radę coś takiego spłodzić. Ewentualnie przerobić u mnie zeby nie dłubać całej wiązki tylko kostka w panel i obsadzić 32-pinową odpowiednimi pinami zeby zadziałało.

Edytowane przez jaguaro

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 781,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na miejscu zrobimy, na pw uderzaj z takimi sprawami :wink:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

na miejscu zrobimy, na pw uderzaj z takimi sprawami :wink:

Jasne, sorry ze zarzuciłem tu temat:-((()
Opublikowano

Cześć ! Forumowicze proszę o pomoc, jutro mam do kupienia a4 b6, z defektem jakim jest padniety modul komfortu o numerze 8E0 959 433 AD, nie moge nigdzie znaleźć takiego, i stąd pytanie, jaki zamiennik kupić?

Opublikowano

Masz wszystko dokładnie opisane na 1 stronie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

koledzy mam otoz problem ustalilem ze to wina modułu komfortu 8E0959433CR

wszystko jest ok lecz po otwarciu tylny drzwi fis dostaje głupawki :P

na fisie drzwi sb skaczą szybko -zamykaja i otwierają sie do połowy (mowa o fis wyświetlaczu), lampki w drzwiach wszystko jest ok

ustaliłem ze to moduł , po podmianie na AH jest ok lecz wtedy vag nie łaczy mi się z komfortem

czy możliwe że ktoś załozył moduł cr od np cabrio i jest kodowanie złe?

Opublikowano

Tak, sprawdź kodowanie.

Opublikowano

tak się robi po instalacji elektryki szyb przed przekodowaniem... sprawdź adaptację na kanale 61 :wink:

Opublikowano

ktoś moduł zamienił ;) hmm ktos poleci gdzie moge nabyc w miare rozsadnej cenie kabel do b7 , vdcs elite nie łaczy się z b7 a cdif nie ma podpowiedzi :) lub moze ktos z wasma na odsprzedanie ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zakupiłem nowy moduł z takim samym numerem co stary moduł był . lecz niestety nie mogę zakodować pilota. Gdzie lezy problem ? Podłącze stary moduł to działa pilot , ale wtedy niestety działa mi podświetlanie przycisków i wszystkich lampel w aucie. Co mam zrobić aby zaczął działać pilot ?

Opublikowano

Ja po zmianie MK korzystałem z tego filmiku

Pozdrawiam

Andrzej

Opublikowano

Jak mam moduł AD - nie da rady przypisać kluczyka od b7, czy się mylę?

Opublikowano

Ma ktoś może dokładny schemat pinów od modułu ? Który kabel za co dokładnie odpowiada ?

Opublikowano

Może ktoś sprawdzić poprawność mojego myślenia?

Mam a4b6 z 2003r i mam pakiet oświetlenia przestrzeni nóg, a nie mam fabrycznego alarmu i elektrycznych szyb z tyłu... i teraz dwa pytania:

1. czy to oznacza że mam jeden z dwóch wymienionych MK : 8EO 959 433 AT lub 8EO 959 433 BA??

2. czy bez wymiany MK dam radę dorzucić elektrykę szyb z tyłu?(pomijając inne elementy do tego potrzebne)

Opublikowano

Najpierw odczytaj VAG nr modułu. To odpowie na wszystkie pytania.

Opublikowano

Jakbym miał vag-a kolego i jeszcze umiał bym się nim posługiwać to na pewno nie prosiłbym o pomoc na forum :wink: myślałem, że drogą dedukcji idzie to rozszyfrować, ale jak nie to muszę uderzyć do kogoś z kompem

Opublikowano

Jest druga opcja sprawdzenia... Wyciągasz fotel kierowcy, podpinasz osłony słupka B, podnosisz podłogę, i otwierasz schowaną tam puszkę. Odczytujesz numer i wiesz ;-)

tapatak napisał z hjułałej p8

Opublikowano

Jest druga opcja sprawdzenia... Wyciągasz fotel kierowcy, podpinasz osłony słupka B, podnosisz podłogę, i otwierasz schowaną tam puszkę. Odczytujesz numer i wiesz ;-)

2 opcja jest przynajmniej darmowa;) dzieki

Opublikowano

I czasochłonna. To jedna z trudniejszych operacji :wink:

Opublikowano

2 opcja jest przynajmniej darmowa;) dzieki

w 1 poscie jest link jak sie do niego dostac :)

http://a4-klub.pl/portal/a4-b6b7-instalacja-modulu-pamieci-ustawien-fotela-kierowcy-i-lusterek/