Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Felgi r8 prośba o VT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam bardzo prosze o VT tych felg http://moto.allegro.pl/item1002047764_18_r8_5x112_audi_vw_germany_mega_wypas.html na tym aucie http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_moja_czarna_fura-t113562.0.html lub na innym czarnym sedanie...i moze jakaś gleba do tego :decayed:...naprawde byłbym bardzo wdzięczny...a wiem że są tu na forum tacy specjaliści którzy dają rade to zrobic z palcem w d.... :wink4:

Opublikowano
o1mjs.jpg
Opublikowano

jak dla mnie bomba...dzieki wielkie...a da rade jeszcze z innego profilu auta to tak zrobic?moze byc na innym zdjęciu czarnego sedana??wiem że zachłanny jestem :decayed:

Opublikowano
laki833.jpg
Opublikowano

Super wyglada :good: . Mi tez bardzo podobaja sie te felgi :kox: . Jak bym mogl to tez bym zalozyl u siebie takie.

Opublikowano

siwy1117 mam nadzieję że o coś takiego Ci chodziło :hi:

mówiłeś jeszcze o bixenonie... ale na tej fotce to wiesz, musisz użyć wyobraźni :wink4:

nie znalazłem żadnego sensownego dawcy tych felg, dlatego wyszło jak wyszło, ale jakiś tam pogląd jest

q11qa197144a034d5313dee.jpg

Opublikowano

mówiłeś jeszcze o bixenonie... ale na tej fotce to wiesz, musisz użyć wyobraźni :wink4:

nie znalazłem żadnego sensownego dawcy tych felg, dlatego wyszło jak wyszło, ale jakiś tam pogląd jest

:kox:
Opublikowano

Ale profilu tam niewiele zostało hehe :decayed:

Opublikowano

dzieki chlopaki za te foty....teraz to juz sie zdecydowalem ze je wezme...a jeszcze nie dawno jak dawalem linka na te felgi to rzadko komu sie podobaly...ale nie ma to jak zobaczyc fele na aucie

Opublikowano

Ale profilu tam niewiele zostało hehe :decayed:

cały urok VT :decayed: :decayed:

później ludzie kupują 16" i się dziwią że nie wygląda jak na foto :lol1:

a jeszcze nie dawno jak dawalem linka na te felgi to rzadko komu sie podobaly...ale nie ma to jak zobaczyc fele na aucie

mi się akurat dalej nie podobają, ale to tylko moje zdanie :gwizdanie:

Opublikowano

Podoba mi sie to zdjecie. Dzieki michal_s87 :good:

Opublikowano

dzieki chlopaki za te foty....teraz to juz sie zdecydowalem ze je wezme...a jeszcze nie dawno jak dawalem linka na te felgi to rzadko komu sie podobaly...ale nie ma to jak zobaczyc fele na aucie

Fele sa wypas, mialem w b6 i niestety je sprzedalem :good: