laki83 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 witam bardzo prosze o VT tych felg http://moto.allegro.pl/item1002047764_18_r8_5x112_audi_vw_germany_mega_wypas.html na tym aucie http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_moja_czarna_fura-t113562.0.html lub na innym czarnym sedanie...i moze jakaś gleba do tego ...naprawde byłbym bardzo wdzięczny...a wiem że są tu na forum tacy specjaliści którzy dają rade to zrobic z palcem w d....
laki83 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jak dla mnie bomba...dzieki wielkie...a da rade jeszcze z innego profilu auta to tak zrobic?moze byc na innym zdjęciu czarnego sedana??wiem że zachłanny jestem
Siwy Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Super wyglada . Mi tez bardzo podobaja sie te felgi . Jak bym mogl to tez bym zalozyl u siebie takie.
Michał Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 siwy1117 mam nadzieję że o coś takiego Ci chodziło mówiłeś jeszcze o bixenonie... ale na tej fotce to wiesz, musisz użyć wyobraźni nie znalazłem żadnego sensownego dawcy tych felg, dlatego wyszło jak wyszło, ale jakiś tam pogląd jest
akjam Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 siwy1117 mam nadzieję że o coś takiego Ci chodziło mówiłeś jeszcze o bixenonie... ale na tej fotce to wiesz, musisz użyć wyobraźni nie znalazłem żadnego sensownego dawcy tych felg, dlatego wyszło jak wyszło, ale jakiś tam pogląd jest
Reniu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ale profilu tam niewiele zostało hehe
laki83 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 dzieki chlopaki za te foty....teraz to juz sie zdecydowalem ze je wezme...a jeszcze nie dawno jak dawalem linka na te felgi to rzadko komu sie podobaly...ale nie ma to jak zobaczyc fele na aucie
Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ale profilu tam niewiele zostało hehe cały urok VT :decayed: później ludzie kupują 16" i się dziwią że nie wygląda jak na foto a jeszcze nie dawno jak dawalem linka na te felgi to rzadko komu sie podobaly...ale nie ma to jak zobaczyc fele na aucie mi się akurat dalej nie podobają, ale to tylko moje zdanie :gwizdanie:
Siwy Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 siwy1117 mam nadzieję że o coś takiego Ci chodziło mówiłeś jeszcze o bixenonie... ale na tej fotce to wiesz, musisz użyć wyobraźni nie znalazłem żadnego sensownego dawcy tych felg, dlatego wyszło jak wyszło, ale jakiś tam pogląd jest Podoba mi sie to zdjecie. Dzieki michal_s87
wojtas-audi Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 dzieki chlopaki za te foty....teraz to juz sie zdecydowalem ze je wezme...a jeszcze nie dawno jak dawalem linka na te felgi to rzadko komu sie podobaly...ale nie ma to jak zobaczyc fele na aucie Fele sa wypas, mialem w b6 i niestety je sprzedalem
Rekomendowane odpowiedzi