spanky Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 no powiedzcie cos [nikt nie powiedzial ze cos wiemy .... ]
lukjar7 Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 ja powiem Ci tyle najpierw naucz się jak i czym można zgrać wsad silnika. a później winols i dochodź sam swoja drogą vagiem nie zrobisz nic co by Cię satysfakcjonowało jesli chodzi o tuning[br]Dopisany: 19 Marzec 2008, 09:48 _________________________________________________jeszcze jedna rzecz, odpuść sobie tuning swojego wolnossącego 1.6 bo to strata czasu i kasy. swoja drogą kiedyś też byłem napalony na przeróbki w moim mk4 1.4 16V ale zmądrzałem, pozostał mi tylko w nim tuning optyczny, zeby ładnie wyglądał
szogun0 Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 ja powiem Ci tyle najpierw naucz się jak i czym można zgrać wsad silnika. a później winols i dochodź sam Do winolsa, jeszcze potrzeba "cóś" takiego jak sumy kontrolne i w tym jest problem. Zresztą do głupich liczników są one potrzebne, i trzeba wiedzieć jak wyliczać.
lukjar7 Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 o to własnie chodzi, trzeba wiedzieć jak wyliczać checksumy
domjenick Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 wlasnie dopadlem w rece winols'a ,mam tez lemmiwinksa,slyszalem,ze Alldata jest tez dobry,mam All data,ale do tego ostatniego potrzebuje bibliotek i niewiele osob je posiada,a chcieliby sie podzielic ,wiec jest programik bezuzyteczny-dla mnie dam znac jak sie czegos wiecej naucze...
Rekomendowane odpowiedzi