Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Jakie felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
;) jak szukasz 17 to znajdz jakies w miare lekkie felgi... bo 235/45 Zr17 z ciezkim kolem potrafi zamulic... :gwizdanie:
Opublikowano

heheh no jest ale 90% to wloskie podroby, zwane na naszym forum jako plstelina;)

Opublikowano

Wiem o co chodzi.kumpel kupił bo poleciał na cenę a teraz co 2 miesiące jeździ żeby mu wyważyli teraz żałuje. :wallbash:

Opublikowano
:)
Opublikowano

Ja to spróbuję poszukać czegoś oryginalnego od nowszych modeli audi

nie koniecznie musi być od audi. ważne zeby były markowe a nie jakies no-name'y :)

Opublikowano

Wcześniej miałem focusa i na nim nowe fele Dotz.I nie miałem z nimi żadnych problemów Mają 2 lata i wyglądają jaknowe.Oby tylko je szanować i po krawężnikach nie jeździć. :good:

Opublikowano

Wcześniej miałem focusa i na nim nowe fele Dotz.I nie miałem z nimi żadnych problemów Mają 2 lata i wyglądają jaknowe.Oby tylko je szanować i po krawężnikach nie jeździć. :good:

Teraz większość felg jest podrabiana, także trzeba bardzo uważać z zakupami :confused4:

Opublikowano

Teraz większość felg jest podrabiana, także trzeba bardzo uważać z zakupami :confused4:

Racja..., a najgorsze jest to, że większość sprzedających zapewnia ze to są ori :thumbdown:

Opublikowano

Racja..., a najgorsze jest to, że większość sprzedających zapewnia ze to są ori :thumbdown:

dokładnie więc nie ma co liczyć że kupi sie nowe markowe felgi np. 17" w cenie poniżej 2000zl :)

Opublikowano

tak jak napisali powyzej!!:)

Opublikowano

18 z oponami mozna za tyle kupic.. :wink4:

Zeby nie bylo to mowie o ORI :tongue4:

Opublikowano

gzybek moj blad.. :embarrassed::notworthy:

No ale:

Lepsze uzywane 18 ori niz nowe 17 jakiejs dziwnej firmy.. :decayed:

Opublikowano

lepsiejsza ori 16 niz 17 plastelina chlopaki!:)

Opublikowano

Tylko że można się łatwo pogubić co jest ori a co nie. Znaleźć ładne felgi dobre jakościowo w gąszczu plasteliny jest naprawdę ciężko. Dużo tego wszystkiego a jeśli przyjdzie wybrać coś konkretnego to już jest gorzej.

Opublikowano

lepiej konkretnie po numerach felg;)

Opublikowano

Tylko że można się łatwo pogubić co jest ori a co nie.

Dlatego trzeba dokładnie sprawdzać..., na odwrocie felgi wszystko ładnie pisze :wink4: