bombel2 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Wielkie dzięki!!!Teraz mam przynajmniej jakieś rozeznanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 jak szukasz 17 to znajdz jakies w miare lekkie felgi... bo 235/45 Zr17 z ciezkim kolem potrafi zamulic... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombel2 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 poszukam czegoś na allegro.Trochę tam tego jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 heheh no jest ale 90% to wloskie podroby, zwane na naszym forum jako plstelina;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombel2 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Wiem o co chodzi.kumpel kupił bo poleciał na cenę a teraz co 2 miesiące jeździ żeby mu wyważyli teraz żałuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombel2 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja to spróbuję poszukać czegoś oryginalnego od nowszych modeli audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miguel. Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja to spróbuję poszukać czegoś oryginalnego od nowszych modeli audi nie koniecznie musi być od audi. ważne zeby były markowe a nie jakies no-name'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombel2 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Wcześniej miałem focusa i na nim nowe fele Dotz.I nie miałem z nimi żadnych problemów Mają 2 lata i wyglądają jaknowe.Oby tylko je szanować i po krawężnikach nie jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Wcześniej miałem focusa i na nim nowe fele Dotz.I nie miałem z nimi żadnych problemów Mają 2 lata i wyglądają jaknowe.Oby tylko je szanować i po krawężnikach nie jeździć. Teraz większość felg jest podrabiana, także trzeba bardzo uważać z zakupami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Teraz większość felg jest podrabiana, także trzeba bardzo uważać z zakupami Racja..., a najgorsze jest to, że większość sprzedających zapewnia ze to są ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miguel. Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Teraz większość felg jest podrabiana, także trzeba bardzo uważać z zakupami Racja..., a najgorsze jest to, że większość sprzedających zapewnia ze to są ori dokładnie więc nie ma co liczyć że kupi sie nowe markowe felgi np. 17" w cenie poniżej 2000zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 tak jak napisali powyzej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 18 z oponami mozna za tyle kupic.. Zeby nie bylo to mowie o ORI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miguel. Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 ykk mówiłem o nowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 gzybek moj blad.. No ale: Lepsze uzywane 18 ori niz nowe 17 jakiejs dziwnej firmy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 lepsiejsza ori 16 niz 17 plastelina chlopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Tylko że można się łatwo pogubić co jest ori a co nie. Znaleźć ładne felgi dobre jakościowo w gąszczu plasteliny jest naprawdę ciężko. Dużo tego wszystkiego a jeśli przyjdzie wybrać coś konkretnego to już jest gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 lepiej konkretnie po numerach felg;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Tylko że można się łatwo pogubić co jest ori a co nie. Dlatego trzeba dokładnie sprawdzać..., na odwrocie felgi wszystko ładnie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi