Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] moja audiolka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajna fura zmieniaj fele :good: kolorek ladny :naughty: ale ten brak klimy eh :confused4:

Opublikowano

fajna fura zmieniaj fele :good: kolorek ladny :naughty: ale ten brak klimy eh :confused4:

fele staram sie w te wakacje zmienic dzieki kolorek tez mi sie podoba a co do klimy to tez mam wielki zal ale daje rade :good:

Opublikowano

i nie zrob takiego bledu jak ja :D NIE KUPUJ 16" ;( celuj w 17" ja na nastepny sezpn bede zmieniac bo te fele wygladaja jak 15" :wallbash:

Opublikowano

Nie narzekajcie na ten brak klimy co chłopaka zniechęcacie. Kiedyś w ogóle nie było klimy :D i jakoś żyli, ważne że szyby się otwierają :gwizdanie: i szyberdach :) przynajmniej bez klimy mu tyle nie ciągnie wachy :kox: A samochodzik super, ogólnie dobry kolorek pod chromy no aluski jak skołujesz kase to włóż jakieś. I w ogóle to widze że mój sąsiad jesteś :D czyli kolejny wielki pluuuus. Sam muszę też te kierunki z boku wsadzić białeeeee.... i tobie też bym radził ale to kwestia gustu :)

pozdrawiaam

Opublikowano
:hi: Kiedyś na pewno :). :notworthy: Pozdrawiam :))
Opublikowano

Spoko uchwyt zdjęty u mnie nie dygaj :D też mi się nie podobał :naughty:

Opublikowano

heee :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 05:03_________________________________________________58288341.jpg

[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 23:32_________________________________________________47225840.jpg

Opublikowano

uuu :D Pucowanko chyba było :D ... Ładniutkie uwielbiam ten kolor w połączeniu z chromem ! :good: :good: :good: :good: :good: :good:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 22:03_________________________________________________Skąd ty kolego jesteś :D ? W którą strone od pŁocka ?:>

Opublikowano

bodzanow heeee[br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 23:37_________________________________________________tylko ze od poniedziaalku jest w stanie krytycznym mialem wypadek :(

Opublikowano

Jaki wypadek :/ ?? Bodzanów ! ha Mam niedaleko rodzine, wczoraj właśnie tam byłem.

Co za wypadek co się stało ? ;([br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 23:42_________________________________________________Co z audicą !! gadaj szybko !! No i czy z Tobą wszystko ok?

Opublikowano

Mówią, że każdy młody kierowca prędzej czy później ma wypadek albo kolizję. Ja też miałem audikiem ale skończyło się tylko na uszkodzonym zderzaku i zawieszeniu.

Mów co się stało i czy z Tobą wszystko ok, bo to najważniejsze. Samochód można kupić nowy, liczy się człowiek.

Opublikowano

ta.. a ja się wczoraj dałem podpuścić i się ścigałem z policyjną Vectrą :wallbash:

Opublikowano

Biedna sarenka :P przeżyła :> ? to git jak zrobione już. A ja potrzebuje 1000zł !!!!! :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

na co ci az tyle heee ja wczoraj odebralem z naprawy klocki drazki oleje filtry i jest ok jak narazie w niedziele po CB jade bo ciezka mi noga sie zrobila heeee

Opublikowano

na ubezpieczenie klocki i olej :wallbash: