Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Okleiny laminat (carbon, czarny połysk, mat)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krolu czekamy z niecierpliwością, do B6/B7 myślę, że też będzie kilku chętnych :naughty:

Opublikowano
bo moze być problem z montazem listew z formy które on robi

a w czym problem dorobic od tylu jakies uchwyty :cool1:

Opublikowano

p.s. kto wymyślił mocowanie tych list... :wallbash: :wallbash: :wallbash:

a co ty chcesz od mocowania ??? jest za***iste , na tyle żeby tego nie ruszyć :good:

nikt z konstruktorów nie wiedział ,ze znajdzie sie kilka tysięcy idiotów którym wpadnie do głowy demontaż i udziwnianie ich wspaniałych dopracowanych w kazdym szczególe wynalazków :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ehhh no i pupa.... jestem po rozmowie i wiem wszystko niestety koszt mnie zabił... bo tak - wykonanie formy 1 szt, na wszystkich co nie jest problemem - bo można rozłożyć koszty to 800 zł... problemem jest polakierowanie tego carbonu, bo można to zrobić na sztukę wtedy wyjdzie tanio ale podobno to żółknie z czasem i jest porażka... a pełne profesjonalne wykonanie kosztuje gdzieś w granicach 500 zł za komplet z malowaniem u lakiernika... efekt miażdży niestety koszty też ;( ;( ;( a do tego trzeba te listwy zdjąć i dostarczyć na miejsce...

Opublikowano

ehhh no i pupa.... jestem po rozmowie i wiem wszystko niestety koszt mnie zabił... bo tak - wykonanie formy 1 szt, na wszystkich co nie jest problemem - bo można rozłożyć koszty to 800 zł... problemem jest polakierowanie tego carbonu, bo można to zrobić na sztukę wtedy wyjdzie tanio ale podobno to żółknie z czasem i jest porażka... a pełne profesjonalne wykonanie kosztuje gdzieś w granicach 500 zł za komplet z malowaniem u lakiernika... efekt miażdży niestety koszty też ;( ;( ;( a do tego trzeba te listwy zdjąć i dostarczyć na miejsce...

no , i zostaje po staremu : carbon to rarytas :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

600 zł albo folia 3M :thumbdown:
Opublikowano

600 zł albo folia 3M :thumbdown:

zdecydowanie 600pln , folia to lypa :thumbdown:

Opublikowano

Ja laminowałem karbon na jednym dekorze i mi się odechciało:) Postanowiłem zrobić wnętrze w czarnym połysku. Na dzień dzisiejszy mam pomalowaną konsolę środkową i dekory pod deską rozdzielczą. Efekt :kox: i będę malował dekory na drzwiach. Do tego zamontowałem dwie czerwone diody w podsufitce skierowane na panel środkowy - w nocy ładna poświata na czarnym akrylu:)

Opublikowano

show it

Opublikowano

dobra robota-jak ori wygląda :)

Opublikowano

I jak możesz to powiedz jak zdjąłeś listwy z drzwi.Nie mogę znaleśc w szukajce,a gdzieś chyba było :wallbash:

Opublikowano

I jak możesz to powiedz jak zdjąłeś listwy z drzwi.Nie mogę znaleśc w szukajce,a gdzieś chyba było :wallbash:

chłopie zdejmujesz boczek , odwracasz i masz zapinki do listew , zdejmujesz i finał

wątpie zeby ktoś umieszczał opis ich zdejmowania bo to jest prostsze od :sex:

Opublikowano

chłopie zdejmujesz boczek , odwracasz i masz zapinki do listew , zdejmujesz i finał

to ja mam chyba jakaś wersje exclusive albo jedyną nie bitą sztukę ... bo miałem tam jeszcze na takiej gumie przyklejona taką jakby matę wygłuszającą :kox:
Opublikowano

to ja mam chyba jakaś wersje exclusive albo jedyną nie bitą sztukę ... bo miałem tam jeszcze na takiej gumie przyklejona taką jakby matę wygłuszającą :kox:

nosz kórwa , o tym nie wspomniałem bo jest to tak oczywiste jak to , że do zmiany klocków hamulcowych trzeba koło ściągnąć :decayed:

Opublikowano

nosz kórwa , o tym nie wspomniałem bo jest to tak oczywiste jak to , że do zmiany klocków hamulcowych trzeba koło ściągnąć :decayed:

no nie wiem nie wiem... :gwizdanie: może twoja parówa miała kraksę z lokomotywa i maszynista zmarł :gwizdanie: a blacharz stwierdził, że do szpachli to się nie przylepi :cool1:
Opublikowano

no nie wiem nie wiem... :gwizdanie: może twoja parówa miała kraksę z lokomotywa i maszynista zmarł :gwizdanie: a blacharz stwierdził, że do szpachli to się nie przylepi :cool1:

akurat moja parówa ma 3 raz nowy przód , boki nie tknięte tak samo jak tył , sprawdzane miernikiem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Wszystko malowane czarnym akrylem. Tak w szybkim skrócie: najpierw zmatowiłem, oczyściłem i odtłuściłem. Następnie podkład do tworzyw sztucznych, podkład akrylowy i na koniec czarny akryl. Oczywiście malowane pistoletem lakierniczym.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

20091228470.jpg

Siema,

Może ktoś napisać jak zdemontować ten plastik przy lewarku w B5 bo nie chciał bym czegoś uszkodzić