Opublikowano 18 Września 201015 l Ja z kolei szukam folii 3M w kolorze beż/kość słoniowa. Widział ktoś gdzieś taką folijkę ? Napisz/Zadzwoń do firm, które takie cudeńka posiadają i będziesz wszystko wiedział.
Opublikowano 24 Września 201015 l listwy,kokpity, lusterka... a nie myślał ktoś o oklejeniu np. całego dachu w czarny mat?? :naughty: podobno jest to coraz popularniejsze
Opublikowano 24 Września 201015 l listwy,kokpity, lusterka... a nie myślał ktoś o oklejeniu np. całego dachu w czarny mat?? :naughty: podobno jest to coraz popularniejsze ja właśnie myślę nad czymś takim :gwizdanie: hmm ale nie wiem czy w czarny mat czy w czarny połysk... tak jak tu np.
Opublikowano 24 Września 201015 l listwy,kokpity, lusterka... a nie myślał ktoś o oklejeniu np. całego dachu w czarny mat?? :naughty: podobno jest to coraz popularniejsze ja właśnie myślę nad czymś takim :gwizdanie: hmm ale nie wiem czy w czarny mat czy w czarny połysk... tak jak tu np. Tutaj macie koledzy wątek dotyczący waszego pomysłu... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=98089.0;highlight=oklejenie
Opublikowano 1 Października 201015 l Dobra opcja z tą folia chyba kupie kawałek i okleje sobie ten kawałek plastiku co jest przy lewarku zobacze jak mi to wyjdzie
Opublikowano 24 Października 201114 l Sorry że odgrzebuje, ale po to ten temat jest, nie będę zaśmiecał kolejnym - chodzi mi o zdjęcia A4 B5 Avant oklejoną folią - czarnym matem. posiada ktoś takie zdjęcia?
Opublikowano 24 Października 201114 l http://maxi.otomoto.pl/audi-rs6-avant-czarny-mat-505-km-abt-C14512508.html tak dla ciekawych można fajnie okleić felgi folią
Opublikowano 24 Października 201114 l Z b5 może być kłopot ale masz A6 widziałem gdzieś b6 również kupa.
Opublikowano 24 Października 201114 l Sorry że odgrzebuje, ale po to ten temat jest, nie będę zaśmiecał kolejnym - chodzi mi o zdjęcia A4 B5 Avant oklejoną folią - czarnym matem. posiada ktoś takie zdjęcia? w galerii B5 masz czarnego RS sedana B5 na chrom feldze
Opublikowano 25 Października 201114 l podziękował... zaciskam pasa i odkładam na oklejenie padliny Czarnym Matem
Opublikowano 20 Listopada 201114 l a powiedzcie mi, jaka folia najbardziej by przypominala ori dekory standard z mojego lifta na listwach cos jak to takie szare dziurkowane : chce okleic ramke wokół biegów bo czarna gume juz starłem i chce czyms to okleic pasujaca do reszty
Opublikowano 20 Listopada 201114 l wiec pozostaje mi pomalowac na czarny polysk najlepiej wyjdzie, napisz do kolegi obsession, pomalował konsole w czarny połysk i dekory wyszło swietnie