TTom3k Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Wypasiony wozek Sloneczna pogoda i mozna sie lansowac heh
Hotest Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Opublikowano 11 Lipca 2007 tylko ze w anglii bez dachu za duzo nie pojezdzisz ciagle pada... Skad taki pomysl ze tutaj ciagle pada?? W UK jest zarejestrowanych najwiecej cabrio w calej europie... wlasnie tutaj klimat sprzyja cabrio ... ja nie znosze jak z nieba sie leje skwar ... dla mnie idealna pogoda to ok 20-22 stopni i wtedy wlasnie uzywam sobie bez dachu - tem ok 30 dach zamkniety i klima pelna para .... Do kolegi z Londynu - tak mieszkam w Londynie wiec byc moze wyladuje na jakims spocie ...
Gość spedyt Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 W UK jest zarejestrowanych najwiecej cabrio w calej europie... Właśnie w Top Gear kiedyś mówili o tym że jest najwięcej takich aut przy okazji prezentacji kabrioletów. Przedstawiali wtedy B6 w dislu, trochę ją za silnik zjechali
ono Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Pikna furka , silniczek też malinowy Ale grzane fotele to już mogli zrobić w serii .
Hotest Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Opublikowano 11 Lipca 2007 Pikna furka , silniczek też malinowy Ale grzane fotele to już mogli zrobić w serii . Fakt jak kupowalem bylem przekonany ze sa podgrzewane siedzenia .... a tu ani elektryki ani siedzen podgrzewanych ... troche sie rozczarowalem ... ale wybralem ten egzemplarz bo mial przystepna cene byl w bardzo dobrym stanie i byl jeszcze na gwarancji .... Probowalem wszytskie mozliwe silniki ... i jedynie ciekawsze od tego byly: oczywiscie RS4 i S4 ale to inna bajka ... Bardzo ladnie sie spisuje ten silniczek 3.2 oraz 3.0TDI ... pozostale diesle do cabrio to nie porozumienie .... 2.4 V6 porazka .... 1.8T to juz wogole nie ma o czym mowic na ta wage (chociaz takich najwiecej jezdzi) Tak czy inaczej najbardziej z samochodow w moim zasiegu jezdzilo mi sie 3.0 oska ze skrzynia DSG ... rewelacja - szczerze polecam ...
Pelex Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Super Cabriolecik, zresztą wszystkie cabrio były i są ładne :oklaski:
Dzo-Dzo Opublikowano 14 Lipca 2007 Opublikowano 14 Lipca 2007 anglik błeeeeeeeeeeeeeeeee ochyctwo pozdro
Szuder Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 silniek: miodzio kabrio: miodzio total: miodzio :thumbup:
Reggi Opublikowano 15 Lipca 2007 Opublikowano 15 Lipca 2007 Kolor za jasny Cabiro i fajny silniczek - Gratuluje :th: Dziwne tylko ze podgrzewanych siedzen nie ma jak na B6 ... moje ma
Rekomendowane odpowiedzi